123 456 7890

OmaSp Stadionin avajaisottelu on loppunmyyty!

Ensi lauantaina 18.6. klo 13.30 pelattava SJK – HJK Veikkausliigan ottelu, joka toimii samalla Seinäjoen uuden OmaSp Stadionin avajaisotteluna, on myyty loppuun. Ensi lauantain otteluun tulee noin 5900 katsojaa ja tuo määrä on myös SJK:n toisiksi suurin yleisömäärä koskaan.

On todella hienoa, että avajaisottelu pelataan täydelle stadionille. Koko ottelutapahtumasta on tulossa ikimuistoinen niin saapuvalle yleisölle kuin pelaajillekin. OmaSp Stadionin avajaisottelu on monella tapaa äärimmäisen merkityksellinen koko SJK-yhteisölle ja tärkeä virstanpylväs SJK:n historiassa. Stadionia ollaan tulossa katsomaan myös kauempaa, sillä ennakkolippuja on myyty Rovaniemeltä Helsinkiin, kommentoi SJK:n markkinointipäällikkö Olli Lähdesmäki.

Kyseessä on myös ensimmäinen kerta SJK:n historiassa kun sen kotiottelu myydään loppuun jo ennakkolipuilla. Ylipäätään se on ensimmäinen loppuunmyyty Veikkausliigaottelu Seinäjoella, vaikka viime vuoden Suomen mestaruuden SJK:lle ratkaisseen Jaro-ottelun yleisömäärä täytti Seinäjoen vanhan Keskuskentän reilusti yli istumapaikkakapasiteettinsa.

OmaSp Stadion saa siten arvoisensa kasteen ja tulevasta ottelusta ei taatusti tule tunnelmaa puuttumaan. Myös Helsingistä on tulossa otteluun kannattajia lähes 300.

Rakennusprojekti on edennyt todella määrätietoisesti ja vauhdikkaasti, joukkuekin on päässyt harjoittelemaan uudella tekonurmella vasta kertaalleen. Toivommekin yleisön saapuvan otteluun hyvissä ajoin, jotta kaikki varmasti löytävät omille paikoilleen ennen aloitusseremonioita. Kannustamme myös Komia liikenteen tai polkupyörien käyttöön Stadionille saavuttaessa. Palvelut ja portit aukeavat OmaSp Stadionilla klo. 11:00. Myös tapahtumatorilla tulee olemaan aktiviteetteja ja mielenkiintoista nähtävää, jatkaa Lähdesmäki.

Ottelun järjestelyistä ja avajaisottelun muista tapahtumista, on tulossa lisää tietoa SJK:n nettisivuille viimeistään keskiviikkona. Varsinainen otteluennakko tulee sivuille torstaina. Median edustajilta vaaditaan akkreditointi otteluun ja paikkoja medialle on rajoitetusti. Akkreditoitipyynnöt osoitteeseen mediatiimi@sjk2007.fi SJK pelaa vielä keskiviikkona vierasottelun, kun se kohtaa Suomen Cupin puolivälierässä PK-35 Vantaan Myyrmäen stadionilla.

Samainen PK-35 Vantaa saapuu Seinäjoelle SJK:n vastustajaksi Veikkausliigan otteluun Tangolauantaina 9. Heinäkuuta. Ottelu on siten OmaSp Stadionin toinen iso tapahtuma ja ennakkoliput siihen ovat jo myynnissä SJK:n verkkokaupassa, osoitteessa www.sjk2007shop.fi