123 456 7890

ASM vierailee Vaasassa
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junnuilla on lauantaina edessään kenraaliharjoitus ja viimeinen testi ennen reilun viikon kuluttua alkavaa SM-karsintasarjaa.

Lauantaina asettuu vastaan jo kertaalleen tällä talvikaudella kohdattu IFK Vasa Ehnvallenin tekonurmella.

Vastuuvalmentaja Max Peltosen suojateille kyseessä on siis treenikauden viimeinen matsi, jossa hiotaan kuvioita alkavaan sarjaan.

Jo nyt on tiedossa, että Kerho joutuu reissuun ilman kauden avainpelaajiin kuuluvia Jesse Jääskeläistä ja Kalle Taimia. “Tykki” on sivussa hyvin pitkälle loppukauteen, ellei jopa koko kauden. Kalle sen sijaan palaa hommiin huomattavasti nopeammin, mutta tarkkaa aikataulua ei ole olemassa.

Talvella pelatussa matsissa Kerho voitti VIFK:n Wallsport Areenassa 3-2 (2-1) todella tiukan väännön jälkeen. Ottelun maaleista vastasivat Kerhon puolesta Jesse Jääskeläinen, Tommi Kukila ja Akseli Metsä-Ketelä. Vieraiden maalit kirjattiin Leonid Grinesin ja Arthur Lindholmin nimiin.

Maaliskuun puolivälin tienoilla VIFK:n samainen A-juniorijoukkue haastoi Kerhon edustuksen Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa Botniahallissa ja antoikin kelpo vastuksen häviten 3-1 (3-1).

Vastustaja on Max Peltoselle tuttu nippu, sillä vielä viime kaudellahan Max toimi seurassa yhdessä Christoffer Kloon kanssa.

Ehnvallenilla vastaan asettuu joukkue, jonka kuvittelisi kyllä ottavan A-junnujen Ykkösen Lohko C:n voiton ja nousevan syyskierrokselle ASM-sarjaan. Siinä mielessä mittari on oivallinen.

Lauantain ottelu alkaa Vaasassa klo 17.30.