123 456 7890

ASM vierailee Lahdessa
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit matkustavat lauantaina Lahteen FC Reippaan vieraaksi ikäluokan SM-sarjan syyskauden viidennen kierroksen otteluun.

Kerholla on alla hieno vierasvoitto Haukiputaan Pallosta joukkueen noustua tauon tappioasemasta 2-1 (0-1) -voittoon Tommi Kukilan kahdella maalilla ottelun toisella puoliajalla.

Kerholla on neljän kierroksen jälkeen kasassa mukavat yhdeksän pistettä, sillä vain viime vuoden Suomen Mestari, helsinkiläinen PK-35, on tähän mennessä onnistunut kaatamaan Esa Haanpään suojatit.

Kaksi muuta voittoa Kerho otti syyskauden kahdesta ensimmäisestä ottelustaan, joissa kaatuivat TPS 4-1 ja VJS 3-0.

Samaan aikaan FC Reippaan tie on ollut hiukan kivikkoisempi, vaikka joukkue suorastaan pullistelee laatua.

Joukkue avasi syyskierroksen maalittomalla tasapelillä FC Interin vieraana häviten seuraavaksi vieraissa HJK:lle 3-0. HauPan joukkue kukisti kotonaan 1-0, mutta sen jälkeen tuli vierastappio FC Viikingeille lukemin 3-1. On kuitenkin huomioitava, että lahtelaiset ovat pelanneet neljästä ensimmäisestä pelistään kolme vieraissa.

Keväällä nyt sarjataulukon yhdeksännellä sijalla oleva FC Reipas oli varsin vahva sijoittuen karsinnassa neljänneksi. Vastaan asettuu siis erittäin vahva nippu, jonka todellista osaamista sarjataulukko hiukan vääristää.

Joukkue on useimmille Kerhon pelaajille varsin tuttu, sillä B-junioreiden SM-sarjassa ja Akatemioiden Valiosarjassa on kohdattu tiiviiseen tahtiin.

Ottelu alkaa Lahdessa Kivimaan kentällä klo 13.00 lauantaina.