123 456 7890

ASM reissaa Turkuun
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junnut vierailevat viikonloppuna Turussa kohdaten matkallaan sekä FC Interin, että Turun Palloseuran vastaavat ryhmät.

Valmentaja Max Peltonen saa matkaan 16 pelaajaa ja lauantai-iltana ryhmään liittyy vielä edustuksen mukana huomenna FC Kiistoa vastaan Mustasaaressa pelaava Jesse Jääskeläinen.

A-junnut tekivät viime viikonloppuna ensimmäisen vierasreissunsa Jyväskylään erittäin niukalla materiaalilla ja kärsivät siellä tappion JJK:lle lukemin 3-1.

Nyt on sentään neljä pelaajaa enemmän käytössä lauantaina kun joukkue kohtaa Kupittaalla Turun Palloseuran.

Viikonloppu on todella raskas koko organisaation pelaajille, sillä ASM-ryhmällä on B-junioreiden tapaan kaksi matsia Turussa ja rampa edustus pelaa Mustasaaressa.

Toisaalta, nyt kaikilla jalkeilla olevilla pelaajilla on lupa odottaa arvokkaita peliminuutteja laadukkaiota vastustajia vastaan.

ASM-tasolla Kerho ja TPS kohtasivat ensimmäisen kerran viime kesänä syyskierroksen ensimmäisessä ottelussa, jossa Prunttimäen viheriöllä kotijoukkue oli luokkaa, pari atehokkaampi ottaen 4-1 -voiton.

Nyt asetelmat ovat ehkä kotijoukkueen puolella, mutta tuskinpa Kerhon ryhmä valmiiksi anatutuneena matkaan lähtee. Viikonlopun ensimmäinen matsi Turussa alkaa lauantaina klo 15.00.