123 456 7890

ASM huippumatsiin
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit starttaavat aamukahdeksalta kohti Oulua kohdatakaseen sarjanousija Oulun Luistinseuran Heinäpäässä.

Edessä on tähän mennessä kovin testi, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa Kerhon nuoriso otti kuitenkin kohtuullisen helposti pisteet sarjan tyvipään FC Jazzilta ja FC Hakalta.

Luonnollisestikin sarjataulukko näyttää melko mukavalta tällä hetkellä, onhan Kerho sen kärjessä. Silti kannattaa pitää melko lailla tarkkaan mielessä se, että pelejä on takana vasta kaksi ja jäljellä yhdeksän.

Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren luotsaamalla joukkueella on ollut tähän mennessä vastassaan kaksi sarjan ennakkoon heikointa ryhmää ja ne on toki selvitetty ihan kunnialla.

Sunnuntaina vastustajan taso onkin sitten jo ihan toista ja muuta. Vastaan astelee kotikentällään maajoukkuemiehiä vilisevä isäntäryhmä, jolla on käytössään niin laaja materiaali, että Real Madridissakin oltaisiin todella kateellisia.

Ryhmä kävi joukkueen johodon sanojen mukaan lähes reservijoukkueella pelaamassa talvella Wallsport Areenassa päätyen 3-3 -tasapeliin Kerhon kanssa.

Sarjan OLS on aloittanut juuri niin vakuuttavasti kuin saattoi odottaakin. Ensin kaatui SJK:n numeroin 5-2 kaatama FC Haka vieraissa lukemin 3-1 ja seuraavaksi sai kyytiä Oulussa FC Honka numeroin 2-1.

Lauantaina edustuksen ryhmässä mukana olivat Teemu Penninkangas, Miika Korpela ja Tuomas Karjanlahti, jotka ovat kaikki mitä todennäköisimmin myös sunnuntaina kokoonpanossa.

Sunnuntain ottelu alkaa Heinäpään tekonurmella klo 15.00.