123 456 7890

SJK U23 kohtaa sunnuntaina Kakkosessa Iisalmessa PK-37:n klo 18:30. Kaikki SJK:n akatemian joukkueet pelaavat lauantain ja sunnuntain aikana omia sarjojaan. Kakkosen kärkikamppailussa oleva SJK U23 matkustaa sunnuntaiksi Iisalmeen, missä se kohtaa PK-37:n. SJK on C-lohkossa neljäntenä, vain kahden pisteen päässä sarjaa johtavasta TPV:stä ja toisena olevasta KuFu-98:sta. Sunnuntain vastustaja PK-37 puolestaan on kolmanneksi viimeisenä. SJK U23:n edellinen ottelu oli juuri sarjajohtaja TPV:a vastaan ja TPV kaatui OmaSp Stadionilla komeasti 1-0 luvuin.

Tämän ottelun suhteen kokoonpano tuottaa hieman huolia, sillä samana viikonloppuna pelaa oman vierasottelunsa myös SJK:n edustus ja vaikka ottelu onkin päivää aiemmin lauantaina, on peli Kemissä asti ja sieltä ehtiminen mukaan sunnuntaiksi Iisalmeen, on varsin haastavaa. Jos SJK tarvitsee mukaansa SJK U23:n mukana olleita pelaajia, he tuskin ovat käytettävissä sunnuntaina. Pelaajia voi toki nostaa mukaan nuoremmista ikäluokista, mutta myös heillä on omat tärkeät pelinsä viikonloppuna. Lisäksi keskikentän pohjalla normaalisti pelaava Diego Martins on pelikiellossa tästä ottelusta.

Sunnuntain vastustaja, Iisalmelainen PK-37, aloittaa toisen perättäisen kautensa Kakkosessa. Viime kaudella sarjapaikka pysyi niukasti, ja tuloksena oli kahdeksas sija. Sarjapaikan säilyttäminen lienee tavoite myös tälle kaudelle.

Ennen kauden alkua, yksi lohkon mielenkiintoisimmista pelaajista oli vasta 15-vuotias Eetu Rissanen, joka teki talvikaudella kuusi maalia. Hän on pelannut Kakkosessa nyt 8 ottelua, mutta toistaiseksi vielä ilman tehoja. Nähtäväksi jää onko hänen pelaamisensa yhtä vakuuttavaa kuin 15-vuotiaan Ilmari Niskasen pelaaminen PK-37:ssa Kakkosessa kaudella 2013. Rissasen lisäksi joukkueessa on paljon muitakin todella nuoria pelaajia. Vastapainoksi on myös todella kokenut topparipari Jani Vidgren – Juho Ruotsalainen. Vidgren pelaa jo 16. kauttaan PK:n edustusjoukkueessa ja Ruotsalainenkin on pelannut seurassa todella pitkään.

Seinäjokisille tutuin pelaaja on Panu Leppä, joka on käynyt TP-Seinäjoen ja SJK:n junioriputken läpi. Viimeksi hän pelasi SJK:ssa kaudella 2013 A-nuorten SM-sarjassa. Leppä on pelannut lähes kaikilla pelipaikoilla, mutta Iisalmessa pelipaikka on vakiintunut laiturin tontille.

PK-37 – SJK U23 sunnuntaina 17.6. klo 18:30 Iisalmessa.

SJK U23:n vierasottelun lisäksi, SJK U20 isännöi lauantaina FC Espoota OmaSp Stadionilla A-nuorten SM-sarjassa klo 15:00 ja SJK U17 isännöi sunnuntaina OmaSp Stadionilla Joensuun JIPPO U17:a B-nuorten Ykkösessä klo 14:00. Molempiin kotiotteluihin on vapaa pääsy. Lauantaina SJK U20 joukkueen ottelun jälkeen voi jäädä OmaSp Stadionin Kisakatsomoon Carlsberg Sports Bariin katsomaan Veikkausliigan PS Kemi – SJK ottelua, joka alkaa klo 18:30. Myös Kisakatsomoon vapaa pääsy. Tervetuloa!

Voit lukea ennakon SJK U20 joukkueen peliin tästä linkistä.

Ja ennakko SJK U17 joukkueen peliin luettavissa tästä linkistä.