123 456 7890

SJK Akatemia pelaa Kakkosta torstaina 20.6. klo 18.30 OmaSp Stadionilla, kun se kohtaa Vasa IFK:n. Ottelun liput ovelta 5 € ja Carlsberg Sports Bar palvelee ottelutapahtuman ajan.

Myös SJK U17 pelaa kotiottelun vielä tällä viikolla, kun se kohtaa keskiviikkona 19.6. B-nuorten Ykkösen ottelussa FF Jaron U17 kakkosjoukkueen. Ottelu alkaa OmaSp Stadionilla klo 19:00 ja siihen on vapaa pääsy.

Torstain SJK Akatemia – VIFK ottelu on Kakkosen C-lohkon rästiottelu molemmille joukueille ja sen voittamalla SJK Akatemia voisi kasvattaa johtonsa toisena olevaan jo seitsemään pisteeseen. SJK Akatemia on voittanut kaikki pelaamansa seitsemän ottelua ja se on Suomen kolmen ylimmän sarjan ainoa joukkue, joka johtaa sarjaa pelkillä voitoilla.

Vastaan tuleva Vasa IFK on puolestaan sarjan alemmassa keskikastissa. Se on pelannut vasta kuusi ottelua, joista se on voittanut kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kolme. Viime kaudella VIFK putosi Kakkosesta, mutta se pääsi takaisin täydennysmenettelyn kautta. SJK Akatemia ja VIFK kohtasivat toisensa talvella harjoitusottelussa ja silloin SJK voitti 3-0 luvuin. Myös viime kaudella SJK Akatemia oli vahvempi molemmissa kohtaamisissa yhteismaalein 6-2.

Juhannuksena sarja on tauolla, mutta heti sen jälkeen tiistaina, SJK Akatemia pelaa vierasottelun FC Vaajakoskea vastaan. Joukkue on siis pienessä otteluruuhkassa.

SJK U17 puolestaan on jo varmistanut B-nuorten Ykkösen kevätkierrokselta paikan syksyn ylempään loppusarjaan, kun sillä on keskiviikon ottelu mukaan laskettuna kaksi peliä kevätkierrosta pelaamatta. Vastaan tuleva FF Jaro / 2, on jo varma tippuja Kakkoseen, eikä se ole saanut pistettäkään kauden aikana. SJK U17 voisi vielä voitolla nousta mukaan kolmen parhaan joukkoon ja saada sitä kautta lähtöpisteitä syksyn sarjaan.

Keskiviikkona 19.6. klo 19:00 SJK U17 – FF Jaro / 2 U17, OmaSp Stadionilla.
Torstaina 20.6. klo 18:30 SJK Akatemia – VIFK, OmaSp Stadionilla.