123 456 7890

SJK Akatemian Kakkosessa pelaava SJK U23 kohtaa PK-37:n OmaSp Stadionilla lauantaina 4.5. klo 17.00. Carlsberg Sports Bar palvelee ottelun ajan, pääsylippu otteluun maksaa 5 euroa. Otteluun pääsee myös SJK:n kausikortilla, jos siihen on liitetty SJK Akatemian kausikortti.

Myös SJK:n A-nuoret jatkavat lauantaina SM-sarjaa, kun SJK U20 pelaa klo 13.00 alkaen FC Espoon vieraana. B-nuoret pelaavat vasta sunnuntaina ja myös heillä on vieraspeli. SJK U17 kohtaa MP:n Mikkelissä sunnuntaina klo 14.30. Löydät kaikkien joukkueiden otteluohjelmat SJK:n nettisivuilta omista osioistaan.

Kaikki SJK Akatemian joukkueet aloittivat sarjansa viime viikonloppuna voitoilla, kun SJK U23 haki Oulusta Herculekselta 4–1-voiton, SJK U20 kaatoi OmaSp Stadionilla TPS:n 3–1 ja SJK U17 haki voiton Joensuun JIPPO-j:lta 4-3 luvuin. Erityisen hienoa oli jokaisen joukkueen hyvä peliesitys ja SJK U23:n nuori ryhmä, sillä peräti kuusi alle 20-vuotiasta pelaajaa teki debyyttinsä miesten sarjoissa. Eikä joukkue muutenkaan ole iällä pilattu, sillä vain kapteeni Ville Pajula edustaa joukkueessa kokeneempaa kaartia.

Oulussa SJK U23:lla oli mukana SJK:n edustusjoukkueen nuoret Maximo Tolonen, Ville Tikkanen ja Daniel Håkans. Kolmikosta Tolonen pelasi myös tällä viikolla edustustuksen riveissä, kun SJK nousi Veikkausliigan kärkeen 1–0-voitolla KPV:sta. SJK Akatemia saanee mukaan vahvistuksia edustuksen riveistä myös lauantaina, sillä edustus pelaa vasta sunnuntaina Lahdessa.

SJK Akatemialle lauantaina vastaan tuleva PK-37 ei ole vielä pelannut peliäkään ja siten peli on heille sarja-avaus. Iisalmelaisjoukkueen valmentajana toimii Pele Koljonen, joka pelasi itse KuPS:ssa ja MyPa:ssa Veikkausliigaa sekä Suomen U21-maajoukkueessa. Ikävä loukkaantuminen kuitenkin pilasi lupaavan hyökkääjän uran vuonna 2011 ja hän on sen jälkeen keskittynyt valmentamiseen. Myös Pelen isä Atik Ismail on valmentanut Iisalmen PK-37:aa kausina 2008 – 2009 ja Pelen kaksoisveli Ali Koljonen pelaa tällä kaudella joukkueessa. Viime kaudella SJK Akatemia ja PK-37 kohtasivat kahdesti Kakkosessa ja ensimmäisessä pelissä Iisalmessa pisteet jaettiin 2–2-tuloksella ja Seinäjoella SJK Akatemia oli vahvempi 2–0. PK-37 sijoittui kaudella 2018 Kakkosen C-lohkossa kuudenneksi.

SJK U20 saa vastaansa lauantaina vierasottelussa FC Espoon, joka aloitti omat karsintansa 0–0-tasapelillä Atlantis FC:tä vastaan. SJK U20:n ryhmää hieman verottaa SJK U23-joukkueen samana päivänä pelattava kotiottelu, sillä moni pelaaja on ollut mukana molemmissa ryhmissä. Todennäköisesti mukaan nousee lisää B-juniori-ikäisiä, joilla on oma peli vasta sunnuntaina.

SJK U17-joukkueen sunnuntainen vastustaja MP U17 aloitti oman B-nuorten Ykkösen murskatappiolla OLS:aa vastaan, kun se hävisi peräti 0–6-luvuin. Nuorten sarjoissa ryhmät kuitenkin vaihtelevat pelistä toiseen paljonkin, joten takki auki ei ole peliin varaa lähteä.