123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Kakkosessa pelaavan Å;IFK:n. Ottelu pelataan Seinäjoella, Wallsport Areenalla ja se alkaa klo 14.15. Peliin on vapaa sisäänpääsy.

Kerho 07 on pelannut talven aikana aiempiin vuosiin nähden hulppean määrän harjoitusotteluita – yhteensä kahdeksan. Vielä ennen huhtikuun lopussa odottavaa sarjan alkua, pelataan peräti neljä harjoitusottelua.

Joukkue koostuu nykyään täysin nuorista omista pelaajista ja nämä pelasivat aiemmin talvisin U19 SM-karsintaa. Siten aiemmin harjoitusotteluita ei ollut tarpeen järjestää. Nyt Akatemian mukana nuoret ovat päässeet kohtaamaan talven aikana kansainvälisiä vastustajia, Ykkösen joukkueita ja oman tulevan sarjan, eli Kakkosen joukkueita. Välillä voitetaan, välillä hävitään, mutta kokonaisuutena kovemmat vastustajat kehittävät ja opettavat nuorta joukkuetta.

Lauantaina Wallsportilla vastaan tuleva Å;IFK on kuitenkin tuttu joukkue, joka kohdattiin samassa Kakkosen lohkossa viime vuonna kolmasti.

Kiva lähteä pelaamaan Å;boa vastaan, sillä viime kaudella pelasimme heitä vastaan kolme hyvätasoista Kakkosen peliä. Heillä on hyvä joukkue, joka koostuu myös nuorista pelaajista. Joten on mielenkiintoista lähteä pelaamaan heitä vastaan, arvioi Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Viime kaudella Kakkosessa Kerho 07 voitti Å;IFK:n kertaalleen, kerran pelattiin tasan ja Å;IFK voitti yhden kohtaamisen. Maalisuhde kolmesta kohtaamisesta on Kerhon hyväksi 5-4 luvuin.

Kerho 07 Akatemiaa on viime aikoina kohdannut flunssa-aalto ja siten osan pelaajien mukana olo on vielä epävarmaa. SJK edustusjoukkue pelaa samana päivänä Porissa oman harjoitusottelunsa, joten vahvistuksia ei sieltä ole luvassa. Tosin edustusjoukkueen mukana treenavat nuoret pelaajat saattavat olla mukana.

Maalivahti Paavo Valakari on toipunut pelikuntoon, mutta Tuomas Rintamäkeä joudutaan vielä odottelemaan loukkaantumisen jäljiltä.

Akatemian mukana on edelleen sopimuksettomia nuoria try out -pelaajia, sekä oululaiset Nikko Ruokangas ja Rasmus Karjalainen, jotka näillä näkymin jatkavat joukkueessa myös alkavalla kaudella. Heitä lukuunottamatta kaikki pelaajat ovat kuitenkin pohjalaisia.

Lauantaina 28.3. klo 14.15 Wallsport Areenalla Kerho 07 Akatemia – Å;IFK.

Otteluun on vapaa sisäänpääsy – Tervetuloa.