123 456 7890

SJK Akatemialla on kahden kotiottelun viikonloppu, Perjantaina joukkue kohtaa Suomen Cupissa FF Jaron ja sunnuntaina U20 SM-karsinnassa vastaan tulee FC Lahti. Molemmat ottelut pelataan Wallsport Areenalla. Perjantain ottelu alkaa klo 19:15 ja sunnuntain klo 14:15.

Liput perjantain otteluun ainoastaan ovelta. Normaalihinta 10 euroa, alennusryhmät (opiskelijat, 4-16-vuotiaat, työttömät, varushenkilöt ja eläkeläiset) 8 euroa. SJK:n kausikortti käy normaalisti otteluun. Alle 4-vuotiaat sisään ilmaiseksi.

Perjantaina Seinäjoelle saapuva FF Jaro on kasaamassa kovaa joukkuetta Ykköseen ja heillä on tavoitteena nousu Veikkausliigaan. Jaro on perinteisesti ollut aina kova omassa Tellushallissaan ja tuon kovuuden koki SJK:n edustusjoukkue siellä aiemmin, kun se hävisi 2-1-luvuin. Akatemian ryhmä, muutamalla edustuksen vahvistuksella, kävi kuitenkin siellä aiemmin harjoitusottelussa vieraana ja otti silloin 1-0-voiton Arttu Aromaan maalilla. Akatemia ei ole vielä avannut pistetiliä Suomen Cupin lohkovaiheessa, mutta viime viikonloppuna se oli lähellä FC Jazzin vieraana. Akatemia oli siellä kenties pelillisesti parempi, mutta joutui taipumaan viime kaudella Ykkösessä pelanneelle joukkueelle niukasti 3-2.

Jälleen kova testi edessä hyvän viimeviikkoisen esityksen jälkeen. Me menemme otteluun sillä mielellä, että haluamme edelleen kehittää peliämme. Tahdomme mahdollisimman hyvän esityksen ja teemme ottelussa parhaamme, kommentoi SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Perjantaina on Seinäjoen lukiolaisilla Vanhojen Tanssit ja SJK Akatemian ryhmästä kahdeksan vuonna 1999 syntynyttä pelaajaa missaa siitä syystä perjantain ottelun. Tämä luonnollisesti harmittaa vastuuvalmentajaa.

He ovat samaan aikaan tanssimassa, kun meillä on peli, mikä on tietysti harmillista, mutta ymmärrettävää. Saamme siitä huolimatta kovan ryhmä jalkeille ja uskon että pystymme pistämään Jaron koville, kunhan pelaamme samaan tapaan kuin aiemmin, sanoo Page.

Akatemian U20 ryhmä on puolestaan napsinut pelkkiä voittoja alle 20-vuotiaiden SM-karsinnassa ja SJK pääsee FC Lahtea vastaan Pohjoislohkon piikkipaikalta.

Lahtea vastaan tulee kova peli, sillä heillä on vahva joukkue. Mekin saamme peliin taas kovan ryhmän ja koska edustusjoukkue pelaa jo lauantaina, tiedämme keitä saamme sieltä mukaan sunnuntaille. Pystymme myös lähtemään otteluun aika luottavaisina, sillä olemme esiintyneet sarjassa hyvin ja haluamme jatkaa samaan tapaan, Page arvioi lopuksi.

Perjantaina 17.2. klo 19:15 Suomen Cupia SJK Akatemia vs. FF Jaro, Wallsport Areenalla.
Sunnuntaina 19. 2. klo 14:15 SM-karsintaa SJK Akatemia U20 vs. FC Lahti U20, Wallsport Areenalla