123 456 7890

A-junnut kyykyttivät IK:ta
SJK A – IK 5-0 (1-0)

45 min 1-0 Miika Korpela
55 min 2-0 Veli-Pekka Pajula
62 min 3-0 Samir Bouroussi
78 min 4-0 Tommi Kukila
84 min 5-0 Ville Luomapuro

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit antoivat Kolmosessa pelaavalle Ilmajoen Kisailijoille selkeän oppitunnin paitsi maalinteossa, myös pelin hallinnassa. Silti numerot olisivat voineet ensimmäisen puoliajan perusteella olla huomattavasti tasaisemmatkin.

Kerhon junnuista ensimmäisellä jaksolla pääsivät maalintekoa kokeilemaan Jarno Takamäki, jonka läpiajon Matti Tervasmäki torjui toisen laukauksen osuttua yläputkeen, sekä Saku Koskinen ja ylähirttä “Jarskin” tavoin kokeillut Ville Luomapuro. IK:n paikat siunaantuivat Jari-Pekka Luomalle, joka paremmalla tarkkuudella olisi hyvinkin voinut tehdä kolmekin maalia. Kertaalleen Toni Koivusaari joutui venymään parhaimpaansa pitääkseen maalinsa puhtaana.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa aivan puoliajan loppusekunneille, jolloin Miika Korpelan onnistui viedä junnarit johtoon melkoisen maalinedustasähellyksen jälkeen.

Toisella puoliajalla IK putosi totaalisesti kyydistä ja Kerho jauhoi paikkoja paikan perään juosten kyllä varsin ahkerasti myös ilmajokisten paitsioansaan.

Kotijoukkueen toisen osuman viimeisteli B-juniori-ikäinen Veli-Pekka Pajula saatuaan Eero Rantaselta komean syötön. Peli oli ehtinyt vanhentua noin 55 minuuttia maalin syntyessä. Seitsemän minuuttia myöhemmin Kerhon edustuksesta mukana ollut Samir Bouroussi viimeisteli läheltä Juuso Koskelan syötöstä 3-0 ja reilua varttia myöhemmin Tommi Kukila tykitti numeroiksi jo 4-0.

Kuusi minuuttia Kukilan osuman jälkeen nähtiin illan hienoin maali. Jesse Jääskeläinen pelasi Veli-Pekka Pajulan karkuteille ja “Vemmu” puolestaan vapautti takatolpalla väijyneen Ville Luomapuron vapaaseen paikkaan, josta kauhajokinen viimeisteli loppunumerot.

Ensimmäisen puoliajan peli oli ajoittain melko sekavaa, mutta pääasiassa pallo pysyi Kerhon hallussa. IK perusti pelaamisensa pistopalloihin Jari-Pekka “Jape” Luomalle ja eittämättä niistä vielä osumiakin syntyy. Kotijoukkue sen sijaan pyöritti peliään edustuksen tapaan hyvin pitkälle 4-3-3 -systeemiinsä nojaten, jossa ensimmäisellä puoliajalla pohjalla pelanneet Miika Korpela ja Saku Koskinen pyrkivät käyttämään niin laitoja kuin kymppipaikalla pelannutta Teemu Penninkangastakin melko mukavasti.

Toisella jaksolla Jesse Jääskeläinen, Samir Bouroussi, Veli-Pekka Pajula, Tommi Kukila ja Tuomas Karjanlahti tulivat kehiin pelin pysyen entistä paremmin kotijoukkueen näpeissä. Alakerrassa Kalle Taimi pelasi vasempana pakkina erittäin hyvin.

Numerot olisivat voineet kenties revetä vieläkin selvemmiksi suuremmalla huolellisuudella. Neljä kertaa pallo oli IK:n yläputkessa ja kertaalleen Kerhon.

SJK: Toni Koivusaari, Kalle Taimi, Niko Nauholz, Juho Pajula, Eero Rantanen, Miika Korpela, Saku Koskinen, Teemu Penninkangas, Juuso Koskela, Jarno Takamäki, Ville Luomapuro (vaihdosta Tuomas Karjanlahti, Samir Bouroussi, Veli-Pekka-Pajula, Tommi Kukila, Jesse Jääskeläinen)