123 456 7890

SJK ja FC Lahti päätyivät 0–0-tasapeliin lauantaina OmaSp Stadionilla Veikkausliigan ottelussa. Yhden sarjapisteen myötä SJK on yhä tappioitta tämän kauden sarjassa. Kolmesta ottelusta on irronnut voitto ja kaksi tasapeliä. SJK:n pelit jatkuvat tulevana keskiviikkona, kun SJK ja SJK Akatemia kohtaavat OmaSp Stadionilla Suomen Cupin 3. kierroksen ottelussa. Ottelu alkaa kello 18. SJK:n seuraava Veikkausliiga-ottelu pelataan lauantaina 29.4. jolloin seinäjokiset pelaavat AC Oulun vieraana. SJK:n seuraava kotiottelu pelataan 5.5. kun FC Inter saapuu lakeuksille. Liput myynnissä Ticketmasterin kanavissa.

SJK – FC Lahti 0-0

 

SJK:lla oli erinomainen mahdollisuus ottaa historiansa kuudes voitto Lahdesta virallisissa otteluissa, mutta kotijoukkue kaatui tehottomuuteen. Etenkin toinen jakso oli seinäjokisten hallintaa.

Pelaajat ovat tietenkin pettyneitä lopputulokseen, sillä meillä oli hyvä mahdollisuus ottaa voitto. Luotujen paikkojen määrä on tietenkin hyvä merkki, mutta meidän pitää analysoida peliä syvemmin ja katsoa, miten voisimme luoda enemmän paikkoja ja dominoida peliä vieläkin enemmän, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Viime viikolla SJK pelasi 0–0-pelin FC Hongan vieraana. Kahden ottelun maaliton putki ei kuitenkaan huolestuta Gómezia, sillä peli nurmella näyttää lupaavalta.

En ole tippaakaan huolissani. Vastustaja oli kurinalainen ja yritti pelata meidän vahvuuksia pois, mutta me loimme paikkoja väkisin. Joskus paikkoja ei tule ollenkaan, mutta niin ei nyt käynyt, Gómez jatkoi.

Avauspuoliajalla isäntien paras paikka tuli ottelun näkyvimpiin yksilöihin kuuluneelle Tuomas Kaukualle, jolle tontin petasi Diego Rojas riistettyään ensiksi pallon ex-SJK-pelaaja Matti Klingalta. Kaukuan laukaus pysähtyi kuitenkin Lahti-vahti Marin Ljubiciin.

Toisella jaksolla SJK loi useita paikkoja – etenkin sen jälkeen, kun Lahden Ljubic joutui jättämään nurmen tunnin paikkeilla saatuaan iskun päähänsä. Ljubicia hoidettiin pitkään kentällä, ja hänet kannettiin lopulta paareilla pois. Ljubicin tilalle tuli 18-vuotias liigadebytantti Anton Munukka, joka joutui kovaan paikkaan ja teki ensiesiintymisensä kovaäänisen Kloppiryhmän edessä.

SJK:n keskikenttämies Valentin Gasc oli yllättää Munukan 72. minuutilla tarkalla, oikeaan alakulmaan kohdistuneella laukauksellaan, mutta Lahti-kassari venyi täpärästi pallon tielle.

Reilua kymmentä minuuttia myöhemmin SJK:n vaihtomies Samson Ebuka karkasi huippupaikkaan, jonka petasi Pyry Hannola. Ebuka pääsi nokikkain Munukan kanssa, mutta vieraiden debytanttiveskari oli jälleen vahvempi.

Tämä oli kokonaisuudessaan meiltä vahva suoritus, vaikka voittoa ei tullutkaan. Varmistimme ainakin, ettemme hävinneet tätä.

SJK:n riveissä nähtiin yksi liigadebytantti, kun laitapuolustaja Otto Kemppainen hyppäsi tositoimiin lopussa. Nuorukainen tuli Kingsley Oforin tilalle mallikkaasti ja toi kentälle aimo annoksen vauhtia.

Hän on ollut todella hyvä alusta lähtien. Meidän ei ollut pakko vaihtaa Kingsleyä, mutta ajattelimme, että Otto tuo kentälle tuoreita jalkoja. Hänen suorituksensa oli todella vahva, Gómez iloitsi lopuksi.

SJK: Ovie Ejeheri MV, Matej Hradecky, Ville Tikkanen (79’ Pyry Hannola), Terry Yegbe, Kingsley Ofori (90’ Otto Kemppainen), Murilo, Valentin Gasc, Nooa Laine(66’ Jake Dunwoody), Diego Rojas (79’ Samson Ebuka), Tuomas Kaukua, Jaime Moreno (66’ Jere Streng).