123 456 7890

SJK:n joukkueen rakentaminen ensi kaudelle etenee suunnitellusti ja runko on hyvin kasassa. Kaikkiaan sopimuksia kaudelle 2023 on nyt 18 ja varmoja lähtijöitä tällä hetkellä vain neljä. Osan viime kaudella joukkuetta edustaneen kanssa jatkotilanteesta vielä keskustellaan. Joitain uusiakin pelaajavahvistuksia tullaan näkemään vielä ennen joulua. Päävalmentaja Joaquín Gómezin valmennustiimi julkaistaan kokonaisuudessaan lähitulevaisuudessa.

Kuten SJK kertoi jo aiemmin, varmuudella joukkueen jättää maalivahti Jesse Öst, uransa tähän kauteen päättänyt Niko Markkula, hyökkääjä Josepablo Monreal sekä pääosin SJK Akatemiaa edustanut maalivahti Tuomas Pöyhönen. Lisäksi lainasopimus päättyi keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin kanssa ja hänen sopimuksensa AC Oulun kanssa jatkuu ainakin toistaiseksi. Hyökkääjä Jeremiah Streng puolestaan teki paluun Seinäjoelle Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen, missä hän oli joukkueensa paras maalintekijä seitsemällä maalillaan, ja Strengin sopimus jatkuu SJK:n kanssa. Myös FC Hakassa lainasopimuksella pelannut Jude Arthur palaa Seinäjoelle ja sopimus jatkuu. Daniel Håkans jatkaa lainasopimuksella Norjan pääsarjassa ainakin ensi kesään saakka.

Osan pelaajien sopimukset jatkuvat automaattisesti tulevalle kaudelle, osan sopimuksissa ollut optio on otettu käyttöön. SJK Akatemiasta pelaajaryhmään on nostettu jo kaudella mukaan tulleiden pelaajien lisäksi Valentín Gasc, Samson Ebuka ja Vertti Hänninen. SJK Akatemian sopimustilanteen voit katsastaa SJK:n aiemmasta uutisesta. Joukkueet myös elävät vielä harjoituskauden aikana, ja pelaajat voivat vaihdella joukkueiden välillä.

Neuvottelut tulevaisuuden roolista joukkueessa on käynnissä vielä ainakin viiden päättyneen kauden pelaajan kanssa. Uusia pelaajavahvistuksia on myös tulossa, ja SJK tulee tiedottamaan näistä lisää myöhemmin.

SJK:ssa kaudella 2023 jatkavat pelaajat:
– Markus Uusitalo
– Martti Haukioja
– Matias Vainionpää
– Matej Hradecky
– Ville Tikkanen
– Pablo Andrade
– Babacar Fati
– Alfie Bates
– Jude Arthur
– Jake Dunwoody
– Nooa Laine
– Pyry Hannola
– Diego Rojas
– Tuomas Kaukua
– Jere Streng

SJK Akatemiasta edustukseen nousevat nuoret 
– Valentín Gasc
– Vertti Hänninen
– Samson Ebuka

Neuvottelut tulevaisuuden roolista joukkueessa on käynnissä vielä ainakin viiden päättyneen kauden pelaajan kanssa.

SJK palaa harjoituksiin joulukuussa ja pelaa silloin mahdollisesti ensimmäiset harjoitusottelut, valmistautuessaan talven cup-otteluihin ja kauden 2023 Veikkausliigaan. Kausikortit tulevalle kaudelle pyritään saaman myyntiin hyvissä ajoin ennen joulua ja mahdollisista harjoitusotteluista tiedotetaan SJK:n kanavilla ja SJK:n nettisivujen otteluohjelmissa sitä mukaa, kun otteluita varmistuu.