123 456 7890

Ykkösessä myös ensi kaudella 2023 jatkavan SJK Akatemian joukkueen runko alkaa olla selvillä. Sopimuksia on kasassa 18 ja lisäksi mukaan nousee SJK U17-joukkueen riveistä 8 pelaajaa. Yhdeksän tällä kaudella ringissä mukana ollutta pelaajaa jättää seuran. SJK Akatemian valmentajana jatkaa Brian Page ja talenttivalmentajana Mika Ojala. Lisäksi Arttu Aromaa jatkaa akatemian SJK U17-joukkueen valmentajana ja jalkapallolukion vastaavana valmentajana.

Sopimusneuvotteluita on käynnissä vielä joidenkin SJK Akatemiaa tällä kaudella edustaneiden kanssa, ja uusia vahvistuksia kartoitetaan joukkueeseen talven aikana. SJK Akatemian pelaajista Vertti Hänninen, Valentin Gasc ja Samson Ebuka on nostettu edustusjoukkueen harjoitusrinkiin.

Valentín Gasc teki jo Veikkausliigadebyytin päättyneellä kaudella.

Lähtevistä pelaajista seuraa pisimpään on edustanut Oskar Pihlaja, joka kantoi myös päättyneellä kaudella SJK Akatemiassa kapteeninnauhaa. Myös kokeneemmista pelaajista Valtteri Olsbo ja Sami Sipola jättävät seuran. Koko kolmikko on ollut isossa roolissa SJK Akatemiassa jo pitkään, pelaten joukkueessa myös ensimmäisellä Ykkösen kaudella 2020. Kaikki kolme ovat myös kantaneet joukkueen kapteeninnauhaa vuorollaan. 

Pihlaja on Kauhajoen Karhun kasvatti, mutta edustanut ensin SJK-junioreita ja seuraa heistä kaikkein pisimpään. Pihlaja kuitenkin lähtee opiskelemaan opettajaksi Joensuuhun. Muita varmuudella seuran jättäviä SJK Akatemian pelaajia ovat Veeti Mustonen, Mikael Anttila, Rasmus Kujala, Aapo Heikkilä, Endrit Rrustemi ja Kaapo Kotila. 

Koko SJK:n ja SJK Akatemian väki toivottaa kaikille lähteville pelaajille lämpimästi onnea ja menestystä tulevaisuudessa sekä kiittää kuluneista yhteisistä vuosista.

Oskar Pihlaja suuntaa opiskelemaan, jalkapalloa kuitenkaan unohtamatta.

SJK Akatemiassa kaudella 2023 jatkavat pelaajat:
– Saku Kankaanpää
– Kaarlo Rintamäki
– Berat Akdogan
– Tuomas Koivisto
– Noa Lehonen
– Joona Lahdenmäki
– Lukas Eloranta
– Deni Silverio
– Otto Kemppainen
– Tuukka Pahkala
– Elias Machaal
– Borry Sabally
– Eero Lamberg
– Denis Cukici
– Adam Mekki
– Weslen Júnior
– Aleksi Heino
– Emie Olsen

Akatemiaan nousee SJK U17-joukkueesta:
– Asseri Heinämäki
– Akseli Tervaniemi
– Oskari Väistö
– Topias Helle
– Elias Hyytinen
– Jani Mäenpää
– Eemeli Löytökorpi
– Eemeli Honkola

Puolustaja Lukas Eloranta palaa takaisin lainalta Hammarbyn juniorijoukkueista.

Pelaajat, joiden nimiä ei mainittu, käyvät parhaillaan sopimusneuvotteluita SJK Akatemian kanssa.

SJK Akatemia on parhaillaan tauolla, ja joukkue palaa harjoituksiin vielä tämän vuoden puolella, alkutalvesta. Ykkösen kausi 2023 alkaa keväällä ja ennen sitä SJK Akatemia osallistuu talvella cup-otteluihin ja pelaa harjoituspelejä. Otteluohjelmat löytyvät SJK:n nettisivuilta, kun otteluita on sovittu.