123 456 7890

SJK:n maalivahti Jesse Öst ei jatka SJK:ssa kaudella 2023. Östin sopimus päättyy ja hän jatkaa uraansa muualla.

32-vuotias Öst siirtyi SJK-paitaan tammikuussa 2018 ja hän on noussut SJK:n ykkösmaalivahdiksi, pelaten viiden kauden aikana yhteensä 99 virallista ottelua SJK:ssa. Sillä määrällä hän nousi myös mukaan SJK:n kaikkien aikojen listalle kymmenenneksi eniten pelejä pelanneena pelaajana. Öst on ollut fanien ja kannattajien suuri suosikki ja aina korkealla kannattajien kauden pelaajaäänestyksissä. Pietarsaaressa syntynyt ja kasvanut Öst on edustanut SJK:n lisäksi urallaan vain kasvattajaseuraansa Jaroa ja sen reservijoukkue JBK:a sekä kahden kauden ajan Ruotsissa Degerforsia, josta siirtyi Seinäjoelle.

SJK väki on luonnollisesti pettyneitä pitkään seuraa edustaneen Östin lähdöstä, mutta samalla toivottaa hänelle lämpimästi onnea tulevaan ja kiittää kuluneista vuosista.

Östin lisäksi SJK:n jättää varmuudella uransa tähän kauteen päättänyt puolustaja Niko Markkula, hyökkääjä Josepablo Monreal sekä pääosin SJK Akatemiaa edustanut maalivahti Tuomas Pöyhönen. Koko SJK väki kiittää myös tuota kolmikkoa ja toivottaa lämpimästi onnea tulevaan.

Aiemmin SJK kertoi Moshtagh Yaghoubin lainasopimuksen päättymisestä, Daniel Håkansin lainasopimuksen jatkumisesta ensi kesään asti sekä Jeremiah Strengin ja Jude Arthurin paluusta lainasopimuksiltaan Seinäjoelle. Lisäksi SJK:ssa on käytetty sopimuksissa olleita optiota, ja neuvotteluja on käynnissä viime kauden pelaajien sekä uusien kanssa. SJK tulee tiedottamaan tarkemmin tämänhetkisestä sopimustilanteesta lähipäivinä. SJK Akatemian osalta vastaava tilannekatsaus löytyy tästä linkistä.

Joukkueet palaavat harjoituksiin joulukuussa ja pelaavat mahdollisesti ensimmäiset harjoitusottelut, valmistautuessaan talven cup-otteluihin ja kauden 2023 sarjoihin. Kausikortit tulevalle kaudelle pyritään saaman myyntiin hyvissä ajoin ennen joulua ja mahdollisista harjoitusotteluista tiedotetaan SJK:n kanavilla ja SJK:n nettisivujen otteluohjelmissa sitä mukaa, kun otteluita varmistuu.