123 456 7890

SJK Akatemia on edennyt Kakkosen cupissa puolivälieriin, ja kohtaa lauantaina 13.2. OLS:n Wallsport Areenalla klo 13:45. Ottelu pelataan ilman yleisöä ja siitä ei ole tulossa myöskään livestreamia. Ottelu pelataan ratkaisuun saakka, eli jos varsinaisen peliajan jälkeen tilanne on tasan, pelataan 2 x 15 min jatko-ottelu ja tarvittaessa voittaja ratkaistaan rangastuspotkukilpailussa. Voittaja etenee Kakkosen cupin välierään, joka tulee pelata ensi viikon aikana. Lauantaina pelaa myös SJK:n edustusjoukkue, kun se kohtaa Suomen cupin karsinnoissa KuPS:n klo 13:00.

Viime viikolla SJK Akatemia kohtasi Kakkosen cupissa FC Vaajakosken ja otti siitä komean 4-0 voiton. Nyt vastaan tuleva OLS on AC Oulun reservijoukkue, joten vastus todennäköisesti kovenee.

Olemme varmoja, että heillä on siellä paljon lahjakkaita nuoria pelaajia. Siksi arvelen, että pelistä tulee taas hyvin erilainen kuin kaksi aiempaa ottelua. Niistä ensimmäisessä peli oli taistelua olosuhteita vastaan, ja toisessa oli kyse enemmän siitä, mitä me itse teemme ja miten pelaamme. Tästä taas oletan tulevan tasainen kamppailu, joka ratkeaa siihen, että kumpi toteuttaa paremmin omaa pelisuunnitelmaansa, sanoo SJK Akatemian Brian Page.

Molemmat joukkueet ovat organisoituja, molemmilla on nuoria lupaavia pelaajia. Meidän pitää siksi pitää huolta omasta pelisuunnitelmastamme ja toteuttaa sitä onnistuneesti. Ratkaisemme paikoistamme ja käytämme hyväksi vastustajan virheet. Jos pelaamme kuten edellisissä peleissämme, olen varma, että etenemme jatkoon, Page jatkaa.

Page saanee mukaan myös muutamia pelaajia, jotka ovat olleet sivussa ensimmäisistä otteluista.

Sami Sipola on nyt päässyt harjoittelemaan, samoin Daniel Säily sekä Rasmus Kujala ovat taas mukana. Omar Adawi on ollut armeijassa, mutta hänkin on käytettävissä. Meidän tulee vain katsoa tarkkaan, kuinka häntä kuormitamme. Adawin ominaisuudet ja taidot kuitenkin ovat sellaiset, että mielellämme ottaisimme hänetkin mukaan. Meillä on kuitenkin nyt hyvin pelaajia ja kilpailua pelipaikoista, kertoo Page lopuksi.

Keskiviikkona julkistettiin myös Kakkosen sarjaohjelma kaudelle 2021 ja SJK Akatemian pelit löytyvät SJK Akatemian otteluohjelmat kohdasta SJK:n nettisivuilta. Sinne on myös lisätty pari jo sovittua harjoitusottelua.

Kakkonen tullaan pelaamaan 12 joukkueen kaksinkertaisena sarjana, ja ottelut alkavat toukokuun alussa. Kakkosen runkosarja päättyy lokakuun alussa ja sen jälkeen neljä parasta joukkuetta pelaa vielä yksinkertaisen sarjan Kakkosen nousukarsintasarjaa. Lohkojen voittajat nousevat suoraan Ykköseen kaudelle 2022. Lohkoista putoavat sijoille 11. ja sitä huonommin sijoittuneet joukkueet.

Näyttää, että Kakkosen C-lohkosta on tulossa kokonaisuudessaan vahva ja sarjasta kova. Saamme siten hyviä haasteita kauden aikana, jotka voimme kohdata pystypäin. Tällä hetkellä meidän fokus on kuitenkin näissä cupin-otteluissa. Ja kun ne ovat ohi, aloitamme valmistautumisen kauteen, kommentoi Page Kakkosen kauden 2021 sarjaohjelmaa.

Kaikkiin SJK Akatemian Kakkosen otteluihin tulee pääsemään SJK:n kausikorteilla, jotka ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Shopissa. SJK myös näyttää kaikki kotipelit suorina lähetyksinä oman Spiideo-play kanavan kautta. Mahdollisesti myös selostettuina.

Lauantain Kakkosen cupin ottelussa vastaan tuleva OLS on AC Oulun reservijoukkue ja viime otteluissa siellä on pelannut myös lainapelaaja SJK:sta, eli Aapo Kuivila. Kuivila ei kuitenkaan saa Palloliiton sääntöjenmukaisesti pelata omaa seuraansa vastaan, joten hän ei tule olemaan ottelussa kentällä.

SJK Akatemian pelaajista Kaarlo Rintamäki, Oliver Günes ja Nooa Laine valittiin Suomen U19-maajoukkueeseen, joka valmistautuu helmikuun lopussa Eerikkilässä, myöhemmin pelattavaa EM-karsintaturnausta vastaaan. AC Oulun ja OLS:n riveistä samalle leirille lähtee Jere Kallinen.

Kakkosen cupin ottelu SJK Akatemia – OLS lauantaina 13.2. klo 13:45. Tulospalvelu Palloliiton nettisivuilla.