123 456 7890

SJK ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat tehneet pelaajasopimuksen. Brasilaislähtöinen, mutta espanjalaistunut Andrade, vakuutti SJK:n valmennusjohdon ja seuran kyvyistään joulukuun harjoitusjaksolla. 27-vuotias Andrade ja SJK solmivat pelaajasopimuksen joulun välipäivinä, ja hän oli mukana välittömästi SJK:n harjoitusvahvuudessa, kun joukkue palasi harjoituksiin joulutauon jälkeen maanantaina.

Tämä taso millä SJK:ssa asioita tehdään kaikilla osa-alueilla ja millaiset fasiliteetit täällä on, yllätti minut todella kovasti heti kun tulin tänne. Olen erittäin onnellinen, että olen täällä, ja minut on otettu vastaan todella hyvin. Odotan kautta jo innolla. Täällä on myös saavutettu mahtavia asioita aiemmin, ja seuralla on erinomainen kausi takanaan. En malta odottaa, että pääsen kantamaan SJK:n paitaa ja nauttimaan tulevista peleistä, sanoo Pablo Andrade.

Brasilian Rio de Janeirossa vuonna 1994 syntynyt Pablo Andrade, on pelipaikaltaan vasemman laidan puolustaja. Andrade on alun perin Brasilian suurseurojen Flamengo ja Botafogo kasvatti, mutta siirtyi nuorena Espanjaan lainasopimuksella. Andrade pelasi Espanjan kolmannen sarjatason seuroissa, ja pisimpään hän edusti Ourense CF:aa, Recreativo Huelvaa ja viimeksi Racing Santanderia. Kaikkiaan pelejä Espanjassa on kertynyt kasaan yhteensä 77.

Andraden liittymisen myötä, täydennämme tärkeän osa-alueen vasemmalta laidalta, jollaista olemme sille paikalle kaivanneet. Meillä on ennestään mukana pelaajia, jotka tuovat puolustuksen vasemmalle laidalle hiukan erilaisia vahvuuksia, kuten Martti Haukioja ja Serge Atakayi. Pablo on kuitenkin enemmän kokonaisvaltainen laitapuolustaja, joka on omimmillaan pallonhallinnassa, ja samalla vahva puolustussuuntaan. Hän on myös varsin rohkea hyökkäyskolmanneksella, ja sitä haluamme nähdä pelissämme. Uskon, että hän sopii pelityyliimme hyvin, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Hän on pelaajana myös parhaassa iässä. Hänellä on paljon kokemusta, pelattuaan hyvällä tasolla, ammattimaisissa ja arvostetuissa seuroissa Espanjassa, Gómez jatkaa.

Tietenkin aina kun tuodaan pelaajia uuteen ympäristöön, on mukana kysymysmerkkejä. Pablolla on ollut myös vaikea vuosi takanaan, johtuen pääosin näistä erikoisista ajoista, joita elämme. Mutta olemme tutkineet tarkkaan hänen taustansa, vertailleet hänen ominaisuuksiaan muihin vaihtoehtoihin ja tänä jaksona joulukuussa, jonka hän oli meidän kanssamme täällä, olemme saaneet hänestä hyvän kuvan myös ihmisenä. Ja se on saanut meidät vakuuttumaan. Olemme täysin varmoja, että pystymme auttamaan Pabloa saavuttamaan nopeasti hänen täyden potentiaalinsa, ja hän tulee olemaan meille suureksi avuksi tavoitellessamme menestystä yhdessä, päättää Gómez.

SJK palasi harjoituksiin maanantaina 3. tammikuuta ja pelaa lauantaina 8.1. ensimmäisen harjoitusottelun Vasa IFK:ta vastaan Wallsport Areenalla. Mikäli tämänhetkiset kokoontumisrajoitukset ovat voimassa vielä tulevana lauantaina, otteluun ei voida ottaa yleisöä, ja alun perin pelin yhteyteen pidettäväksi suunniteltu kannattajatapaaminenkin joudutaan siirtämään myöhemmäksi. Informoimme lisää mahdollisesti siirrettävästä tapahtumasta myöhemmin. Kannattaa aina lähempänä ottelua tarkistaa tiedot SJK:n sivuilta. Löydät SJK:n tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelma-osiosta.

Kausikortit kaudelle 2022 myynnissä Torikeskuksen SJK Storessa joka arkipäivä klo 8:30-16:30 sekä lauantaisin klo 10-15. Kausarit myös näppärästi netistä Lippu.fi-kanavista.