123 456 7890

AC Oulusta lainasopimuksella SJK:n riveihin paluun tehnyt Moshtagh Yaghoubi, palasi AC Ouluun. Jeremiah Streng puolestaan palaa Seinäjoelle, oltuaan Yhdysvalloissa lainapestillä joukkueensa paras maalintekijä seitsemällä osumalla.

Keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyi Seinäjoelle kesän siirtoikkunassa ja sopimus AC Oulun kanssa jatkuu vielä ensi kaudella. SJK kiittää tässä vaiheessa Yaghoubia ja AC Oulua hyvin sujuneesta lainapestistä. Yaghoubi ehti pelata loppukauden aikana SJK:n riveissä 8 ottelussa, ja antaa niissä yhden maaliin johtaneen syötön. Hän oli lainasopimuksen vuoksi sivussa AC Oulua vastaan pelatuista kahdesta ottelusta.

SJK:n 20-vuotias hyökkääjä Jeremiah Streng palaa takaisin Seinäjoelle hyvin menneen lainasopimuksen jälkeen Yhdysvaltojen Forward Madisonin riveistä. Streng oli päättyneellä kaudella joukkueensa paras maalintekijä ja pelaten kaikissa sarjaotteluissa. Streng lähti USL League 1:ssa pelaavan Forward Madisonin riveihin lainasopimuksella tämän vuoden maaliskuussa, ja pelasi siellä yhteensä 30 runkosarjanottelua ja yhden cup-ottelun. Niissä Streng teki 7 maalia sekä antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Kausi kuitenkin päättyi runkosarjaan ja lainasopimus päättyi. Strengin sopimus SJK:n kanssa kattaa myös kauden 2023 ja hän on mukana, kun joukkue aloittaa valmistautumisen ensi kauteen.

Myös FC Hakan paidassa lainasopimuksella tällä kaudella pelannut Jude Arthur palaa lainalta takaisin Seinäjoelle ja hänen sopimus SJK:ssa kattaa vielä kauden 2023.

Norjan pääsarjassa FK Jervin riveissä olevan 22-vuotiaan Daniel Håkansin lainasopimus puolestaan jatkuu Norjassa aina ensi kesään saakka ja sopimus SJK:n kanssa kattaa vielä ensi kauden sekä sitä sauraavan kauden 2024. Håkans on pelannut nyt 7 ottelua Norjan pääsarjassa ja onnistunut maalinteossa niissä kertaalleen. Debyyttimaali syntyi Sarpsborgin verkkoon syyskuun puolivälissä. Lisäksi Håkans pelasi Norjan cupissa FC Jervin mukana. Norjassa kausi jatkuu edelleen.

SJK palaa harjoituksiin taas joulukuun aikana ja pelaa mahdollisesti myös harjoitusotteluita alkutalvesta. Kausikortit kaudelle 2023 tulevat myyntiin mahdollisimman pian ja hyvissä ajoin ennen joulua.