123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

Veikkausliiga alkaa lauantaina 2.4. klo 17:00, kun SJK ja HIFK kohtaavat OmaSp Stadionilla. Tapahtuma-areena palveluineen aukeaa klo 15:00 stadionin etupihalla ja siellä aloittaa myös DJ klo 15:30. Katsomot aukeavat klo 16:00, ja avauspotku on klo 17:00. Ottelun jälkeen Carlsberg Sports Barissa juhlat jatkuu myöhään yöhön ja Hovimuusikko Ilkka aloittaa klo 20:00. Liput Lippu.fi-kanavista sekä SJK Storesta. Tarkemmin tapahtuman järjestelyistä tämän ennakon loppuosassa. Paikalle tuleville HIFK-kannattajille on varattu oma katsomonosa ja omat palvelut sisäänkäynteineen. Liput sinne saa ainoastaan HIFK:n omien kanavien tai heidän kannattajaryhmänsä kautta.

Veikkausliigan avausotteluun odotetaan paljon yleisöä ja hienoa tunnelmaa, kun kannattajaryhmät molemmissa päädyissä sekä vieraskatsomossa pistää parastaan. Kannustaminen on ehdottomasti sallittua myös muissa katsomonosissa, jopa suotavaa. Itse ottelusta on tulossa taatusti kiihkeä, sillä esimakua siitä saatiin jo talven Liigacupissa, kun SJK ja HIFK kohtasivat edellisen kerran. Tuolloin SJK vei voiton Jake Dunwoodyn maalilla. Dunwoody ja SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez, olivat vielä viime kaudella itse HIFK:n riveissä.

Se on aina erityinen juttu, kun pelataan vanhaa seuraasi vastaan. Siellä on vahoja tuttuja, ihmisiä joita arvostan ja pelaajia, joita olet tuonut seuraan ulkomailta. Mutta, olemme täysin keskittyneet itse otteluun ja pelimme kehittämiseen, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Haluamme dominoida ottelua vielä enemmän kuin viime kohtaamisessamme ja haluamme luoda enemmän tilaisuuksia tehdä maaleja, Gómez jatkaa.

Tiistain media-avauksessa Helsingissä näimme, kuinka kaikki ovat erittäin hyvällä tuulella, kun Veikkausliigakausi alkaa. Odotan itsekin todella innolla lauantain peliä. Nähdä kannattajat takaisin pitkästä aikaa stadionilla. Kannattajat ovat meille erityisiä. Siksi toivonkin, että saamme tästä heille erityisen ottelun, josta he voivat nauttia ja nähdä kentällä joukkueen, josta he voivat olla lauantaina ylpeitä, päättää Gómez.

SJK saa peliin hyvän kokoonpanon ja vain kahdella pelaajalla on pientä vaivaa. Maajoukkueiden mukana olleet Matias Vainionpää ja Daniel Håkans ovat niin ikään palanneet takaisin reissusta. Håkans on perjantaina jo SJK:n InstaLIVE-vieraana klo 16:00.

Vastaan lauantaina tuleva Helsingin IFK on aina saanut pelit SJK:ta vastaan sähköisiksi ja tapahtumarikkaiksi. Tunnetta on kentällä nähty molemmissa joukkueissa, ja näin on taatusti myös nyt. Joukkueen valmentajaksi tuli portugalilainen Bernando Tavares, ja hän puolestaan toi mukanaan uuden portugalilaisen maalivahtivalmentajan sekä entisen Portugalin A-maajoukkueen maalivahti Alberto ”Beto” Pimparellin. Beto onkin Veikkausliigaan erittäin meritoitunut pelaaja, sillä hänellä on tilillään muun muassa kolme Eurooppa Liigan voittoa ja EM-pronssia Portugalin kanssa. Beto on jo 39-vuotias, mutta hän taatusti nostaa kokomuksellaan HIFK:n puolustuspelin luottamusta.

HIFK:n kärjessä saatetaan nähdä entinen Suomen A-maajoukkueen pelaaja, Eero Markkanen, joka teki paluun Suomen kentille muutaman vuoden ulkomaan keikan jälkeen. Toistaiseksi Markkanen ei ole vielä HIFK:n riveissä päässyt loistamaan, ja kärjessä saattaakin kirmata viime vuonna laidalla pelannut Jusif Ali. HIFK kiinnitti myös viime viikolla kaksi uutta pelaaja, joista varsinkin norsunluurannikon maajoukkuepelaaja Wilfried Kanon on pelaaja, jolta voi odottaa paljon. Kanon on 28-vuotias keskuspuolustaja, jolla on kokemusta Italian ja Hollannin kentiltä. Toinen uusi hankinta on keskikenttäpelaaja Wilson Kamavuaka, joka on pelannut uransa Saksan kentillä. HIFK:n riveissä on myös entiset SJK-pelaajat Sergei Eremenko, Obed Malolo ja Aatu Kujanpää. HIFK-omaa potentiaalia napsia pisteitä kauden aikana kaikilta vastustajilta, mutta kauden alussa peli saattaa vielä hakea uomiaan, myöhäiseen venyneen joukkueen rakentamisen vuoksi.

Lisää spekulaatiota SJK:n ja HIFK:n mahdollisista kokoonpanoista, sekä ottelun lähtökohdista, saa SJK:n uudesta ennakkostudiosta, jota juontaa SJK:n kuuluttaja ja entinen pelaaja Arttu Seppälä. Seppälän kanssa otteluista keskustelee SJK:n talenttivalmentaja Mika Ojala ja vielä viime kaudella SJK:ta edustanut Tero Mäntylä. Noin 18 minuutin SJK ennakkostudio on katsottavissa SJK:n YouTubesta, Facebookista tai Instagramista.

Myös SJK:n Nottajoki-podcastissa ennakoidaan alkavaa kautta sekä haastateltiin tiistaina pidetyssä Veikkausliigan media-avauksessa seurojen päävalmentajia tai kapteeneja. Haastatteluissa esimerkiksi juuri lauantaina SJK:ta vastaan todennäköisesti pelaava HIFK-maalivahti Beto. Pääset kuuntelemaan noin 40 minuuttisen Nottajoki-podcastin jakson Podbeanista, Spotifysta tai Apple Podcastista.

Veikkausliigan avausottelu SJK – HIFK lauantaina 2.4. klo 17:00. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta. 

SJK:n Veikkausliigan ottelut jatkuu heti perjantaina 8.4. klo 18:00 pelattavalla kotiottelulla HJK:ta vastaan. Myös tuon ottelun ennakkoliput sekä kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. Löydät SJK:n otteluohjelman SJK:n nettisivuilta.

Ottelutapahtuman järjestelyt lauantaina

Veikkausliigan ottelu SJK – HIFK pelataan OmaSp Stadionilla lauantaina 2.4. klo 17:00. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 15:00 ja se löytyy ainoastaan pääportilta. Lippuja saa myös Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. Vieraskannattajien katsomonosaan ei ole lipunmyyntiä, vaan sinne täytyy hankkia liput HIFK:n omien kanavien tai heidän kannattajaryhmänsä kautta.

Ottelun jälkeen Carlsberg Sports Bar palvelee aina pitkälle yöhön saakka ja siellä tunnelmaa nostaa klo 20:00 aloittava Hovimuusikko Ilkka. Iltatapahtumaan pääsee ottelulipuilla tai kausikorteilla ottelun jälkeen.

OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee myös kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja sinne tuleminen tapahtumuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa. Anniskelu löytyy Pääkatsomon lisäksi Eteläkatsomon takaa, Vieraskannattajien katsomosta sekä Pääkatsomon länsikulmauksesta. Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Katsomon takana ei ole anniskelua. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia.

HUOM! Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Tapahtuman aikataulu


15:00 Lipunmyyntikoju ja portit Tapahtuma-Areenalle auki. Myös Carlsberg Sports Bar aukeaa. Tapahtuma-Areenalla on happy hour.
15:30 SJK Shop ja VIP-tilat aukeaa. DJ aloittaa ja Tapahtuma-Areenalla on Happy Hour hinna klo 16:00 asti-
16:00 katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomon anniskelualueella happy hour hinnat pelin alkuun asti.
16:00 – 16:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut Tapahtuma-Areenan Kausikortttilaisten loungessa, junnupäädyssä ja Atria Loungessa
16:55 Joukkueet kentälle.
17:00 Kauden avausottelu SJK – HIFK puhalletaan käyntiin
19:00 Carlsberg Sport Barissa jälkipelit, arvontaa ja pelaajahaastatteluja
20:00 Hovimuusikko Ilkka aloittaa Carlsberg Sport Barissa

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. Myös kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 10-16 ja lauantaina 10-15.

Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 15:00.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista lipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta.

Pääkatsomo
Portiltta tai SJK Storesta:
Aikuinen 35 €
Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Kultalippu 50€ (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)
VIP-lippu 112,40€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

Eteläkatsomo
Portilta tai SJK Storesta:
Aikuinen 25 €
Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 20 €
Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. 7-12 vuotiaille liput normihinnoista -50% (ei koske kannattajapäätyä)

Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 13-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä.
Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin myös kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Stadionbussi on ilmainen kausikorttilaisille ja ilman kausikorttia bussikyydin kertamaksu on 5€ / suunta. Kauden ensimmäiseen peliin molempien linjojen 50 ensimmäistä maksavaa asiakasta, saa myös ilmaisen lipun otteluun!

Aiemmilla kausilla käytössä ollut kaksikerroksinen Lontoon bussi ei kulje tässä ottelussa.

TelevisiointiSJK – HIFK -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu-palvelusta.

Median edustajat ja akkreditointiMedian edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 1.4. klo 16:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 16:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneesssa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille, tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtokoppien puoleiselle laidalle.