123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK kohtaa sunnuntaina 10.7. klo 16:00 Veikkausliigan ottelussa FC Hongan OmaSp Stadionilla. Ottelun ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Paikalle tuleville FC Hongan kannattajille on oma lippulinkkinsä myöhempänä tässä ennakossa. Portit ja palvelut aukeaa OmaSp Stadionilla klo 14:00 ja tapahtuma-areenan ruokapisteet palvelevat myös ottelun aikana. Ottelun jälkeen pelipaita arvontaa ja pelaajahaastatteluja Carlsberg Sports Barissa. Lue lisää tapahtuman järjestelyistä, tämän ennakon loppuosasta.

Parhaillaan UEFA Europe Conference Leaguen ensimmäistä kierrosta FC Floraa vastaan pelaava SJK, saa tuplaotteluiden välissä vastaansa Veikkausliigassa kolmantena olevan FC Hongan. Honka on ollutkin yksi kauden yllättäjiä, sillä se on noussut mukaan jopa mestaruustaistoon, sillä ennen sunnuntain ottelua, se on vain kolmen pisteen päässä toisena olevasta HJK:sta, jolla on kaksi peliä enemmän pelattuna, sekä kuuden pisteen päässä sarjaa johtavasta KuPS:sta, jolla on silläkin peli enemmän pelattuna. SJK saa siten kovan haasteen eteen kiireisessä välissä, mutta sillä on kalavelat maksettavaan Hongalle, joka voitti ensimmäisen kohtaamisen pääkaupunkiseudulla. SJK on haasteeseen valmis.

Meillä on nyt edessä pikainen sivureitti jännittävältä UEFA Europe Conference League matkalta, jolla parhaillaan olemme. Siellä esiinnyimme mielestäni melko hyvin vaikeassa paikassa, kovaa joukkuetta vastaan. Nyt on kuitenkin aika hoitaa hetki Veikkausliigabisneksiä. Tiesimme jo kauden alussa, että meilllä tulee olemaan välillä nopeassa tahdissa pelejä, ja olemme valmistautuneet niihin niin hyvin kuin pystymme, jotta olemme jälleen sunnuntaina yhtä kilpailukykyisiä kuin olimme FC Floraa vastaan eilen, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Meillä oli hyvät harjoitukset vielä tänään Tallinnassa aamulla, ennen Suomeen paluuta. Ja aloitimme siellä heti valmistautumisen tähän sunnuntain otteluun, koska meillä ei ole paljoa aikaa hukattavana.

Tiedämme miten hyvä joukkue Honka on, sillä olemme kohdanneet heidät jo kahdesti tällä kaudella. Viime kerralla meitä rangaistiin kovalla kädellä, joten odotamme nyt innolla tätä uutta mahdollisuutta heidän kaatamiseen, Gómez jatkaa.

Luonnollisesti eurokiireet aiheuttavat SJK:lle joitain muutoksia pelaajiston suhteen, sillä osa pelaajista pelasi täydet minuutit vain pari päivää aiemmin ja siihen päälle matkustukset Tallinnasta Seinäjoelle. Lisäksi SJK pelaa jo ensi torstaina toisen osan UEFA Europe Conference Leaguen ensimmäisestä kierroksesta. Loukkaantuneita pelaajia ei kuitenkaan ole ja pitkään sivussa ollut Jake Jerviskin on taas mukana. Mukana jo harjoitteleva, uutena mukaan liittynyt puolustaja Bradley Diallo, ei saa vielä pelata sunnuntain ottelussa, koska siirtoikkuna aukeaa virallisesti vasta 13.7.

SJK menetti kauden kenties toistaiseksi parhaimpiin lukeutuvan pelaajansa, kun ukrainalaishyökkääjä Denys Oliinyk siirtyi Ukrainan pääsarjaan. Syynä siirtoon on miehen halu tukea sotaa käyvää maataan, sekä halu lopettaa ura kotimaassa.

Denysin lähtö on tietenkin erittäin harmillista, sillä menetämme erittäin tärkeän pelaajan, erittäin tärkeässä vaiheessa kautta. Mutta kun näkee miten paljon tämä merkitsee hänelle itselleen ja perheelleen, emme mitenkään voineet seistä hänen edessään. Meidän työmme on nyt ottaa irti kaikki potentiaali meidän muista pelaajista, erityisesti nuoremmista pelaajista, jotka ovatkin olleet viime aikoina muutenkin koko ajan isommassa roolissa. Tämä voi siten olla hyvä mahdollisuus joillekin pelaajille astua esiin, ja ottaa isompi rooli itselleen, pohtii Joaquín Gómez.

Henkilökohaisesti haluan kiittää Denysia kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt seuramme eteen, ja toivottaa hänelle mitä parhainta onnea hänen seuraavalla urapolulla, sekä elämässä, päättää Gómez

Oliinykin koskettava haastattelu ja muut siirrot taustat luettavissa SJK:n nettisivujen tämän päivän aiemmasta uutisesta, tästä linkistä.

Kaikkiin SJK:n kotiotteluihin jatkossa tästä ottelusta lähtien todella mielenkiintoinen tulosennustus, kun Ähtärin eläinpuiston pandakaksikko Pyry ja Lumi antavat videolla arvioinsa, kuinka ottelussa tulee käymään. Ensimmäinen ennustus tulee SJK:n some-kanaviin lauantaina 9.7. aamupäivästä, joten ota SJK seurantaan sosiaalisessa mediassa.

Lisää spekulaatiota SJK:n tilanteesta ja tästä sunnuntain tulevasta ottelusta SJK:n asiantuntevasta ennakkostudiosta, joka on katsottavissa tästä alta.

 

Vesa Vasaran valmentama FC Honka on ollut tällä kaudella todellisessä liidossa, vaikka viime kaudella miestä oli vaatimassa ulos niin omat kannattajat kuin mediakin. Kausi 2021 kun meni Hongalta heikosti, ja se jäi alempaan loppusarjaan, sijoittuen sielläkin vain sijalle 9. Tällä kaudella Honka on kuitenkin mukana mestaruuskamppailussa, kun sillä olisi rästipelit voittamalla mahdollisuus nousta jopa kolmen pisteen päähän sarjaa johtavasta KuPS:sta, ohi toisena olevan HJK:n. Honka ei ole varsinaisesti muuttanut yhtään mitään, eikä joukkuekaan ole liian paljoa muuttunut, mutta nuoret pelaajat ovat kehittyneet edelliskaudesta, ottamalla nyt enemmän vastuuta ja peli on ehkä hieman suoraviivaistunut. Parhaillaan Honka jyrää viiden pelin tappiottomassa putkessa, ja edellinen häviö tuli AC Oulua vastaan toukokuun puolivälissä.

SJK ja Honka ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kahdesti, ensimmäisen kerran Liigacupin välierässä, jolloin 0-0 tulokseen päättyneen varsinaisen peliajan jälkeen pelattiin rangaistuspotkukilpailu, ja Honka oli siinä parempi 4-3 tuloksella. Toinen kohtaaminen tapahtui poikkeuksellisesti Helsingissä, Bolt Areenalla Veikkausliigassa, kun Hongan oma kotistadion ei ollut vielä peli kunnossa. Honka onnistui siinä pelissä lähes kaikessa, kun SJK:lta taas ei onnistunut oikein mikään. Honka rankaisi SJK:ta omista virheistä, ja iski tylyt 5-1 luvut tauluun. Peli oli tauolla 2-0, ja SJK onnistui vielä kaventamaan 2-1:een, mutta kun Honka iski samantien kavennuksen jälkeen 3-1 maalin, meni se loppupelin menojaan.

Hongan maalitykki on nuori Agon Sadiku, joka nousi Veikkausliigaesityksiensä ansioista myös Suomen U21-maajoukkueeseen. Sadiku on paukuttanut kuusi maalia, ja on maalimäärällä jaetulla neljännellä sijalla Veikkausliigan maalipörssissä. Syöttöpörssissä puolestaan Hongan Rui Modesto ja Lucas Kaufmann, ovat olleet tehokkaina kolmen syötön verran. Maalipuiden välissä venäläinen Maksim Rudakov on onnistunut pitämään maalinsa koskemattomana neljä kertaa Veikkausliigassa.

Paikalle tulevat FC Hongan kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin vieraskatsomoon, missä heillä on oma sisäänkäynti ja omat palvelut. Liput vieraskatsomoon ainoastaan tästä linkistä.

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Honka sunnuntaina 10.7. klo 16:00 OmaSp Stadionilla. Ennakkoliput otteluun Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. Ottelu näkyy suorana Ruutu Urheilu-palvelusta.

SJK pelaa seuraavan kerran kotona jo ensi torstaina 14.7. klo 19:00, ja silloin ottelu on UEFA Europa Conference Leaguen 1.kierroksen 2.osaottelu FC Floraa vastaan. Ensimmäinen osa päättyi Tallinnassa 1-0 kotijoukkueen voittoon, mutta tuloksen myötä kaikki on periaatteessa vielä auki torstaina. Jos SJK voittaa 1-0, mennään jatko-otteluun ja tarvittaessa rangaistuspotkukilpailuun. 2-0 voitolla SJK etenee jatkoon. Otteluun ei käy SJK:n kausikortit, mutta kausikorteilla saa edun. Liput otteluun myynnissä ennakkoon Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. Torikeskuksella sijaitseva SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Löydät kaikki SJK:n tulevat ottelut SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä.

Sunnuntain ottelun järjestelyt ja lipunmyynti

 

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Honka pelataan OmaSp Stadionilla sunnuntaina 10.7. klo 16:00. Tapahtuma-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 14:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. Paikalle tähän otteluun tulevat vieraskannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn vieraskatsomoon, minne sisäänkäynti on omasta ovesta katsomon takaa, ja siellä on omat palvelut anniskeluineen. Liput vieraskannattajille myynnissä omasta linkistä, tästä.

Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ. Tapahtuma-areenalta löydät myös ruoka- sekä anniskelupisteitä ennen ottelua ja sen aikana. Ottelun jälkeen jatketaan stadionin Carlsberg Sports Barissa, missä on pelipaita-arvontaa ja pelaajahaastatteluja.
Ottelutapahtumassa OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee ennen ottelua kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja tarvittaessa sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa.

Anniskelu löytyy Eteläkatsomon takaa ja Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, sekä myös sen jälkeen iltatapahtumassa, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia. Tapahtuma-Areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 15.00 tavattavissa SJK-pelaajia.

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 15:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Tapahtuma-areenan ruokapisteet tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja porttien aukeamisesta ottelun loppumiseen asti.

Tapahtuman aikataulu

* 14:00 OmaSp Stadionin portit ja lipunmyynti aukeaa. Myös Carlsberg Sports Bar ja SJK Shop aukeaa
* 14:00 DJ aloittaa tapahtuma-areenalla ja siellä on happy hour hinnat klo 17:00 asti
* 15:00 Stadionin katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomossa happy hour hinnat klo 18:00 asti.
* 15:00 – 15:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut tapahtuma-areenalla, junnupäädyssä ja VIP-tiloissa.
* 15:55 Joukkueet kentälle.
* 16:00 VEIKKAUSLIIGAN OTTELU SJK – FC HONKA KÄYNTIIN
* n.19:45 Veikkausliigan ottelu päättyy. Carlsberg Sports Barissa arvontaa, pelaajahaastatteluja ja jälkipelit.

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista ottelulipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.
Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

Pääkatsomo


Portiltta tai SJK Storesta:

Aikuinen 35 €

Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 30 €

Alennusryhmät 25 €

Kultalippu 50 € (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)

VIP-lippu 112,40€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta:

Aikuinen 25 €

Alennusryhmät 20 €
Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 20 €

Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty


Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n Veikkausliigan kotipeliin kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

Televisiointi

SJK – FC Honka -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu Urheilu-palvelusta.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään lauantaina 9.7. klo 15:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 15:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.