123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon keskikenttäpelaaja Valentin Gascin sopimuksen optio astuu voimaan kaudelle 2025. Täten 24-vuotiaan argentiinalaistaiturin otteista mustakultaisessa paidassa saadaan nauttia myös ensi vuonna. Monipuolisesti keskikentän eri rooleihin taipuva Gasc on pelannut kuluneella kaudella tähän mennessä 23:ssa Veikkausliigaottelussa tehden niissä kaksi maalia ja lisäksi hän on antanut kuusi maalisyöttöä.

Buenos Airesin liepeillä Temperleyssä syntynyt Gasc saapui Kerhoon kevättalvella 2021. Hän pelasi ensin SJK Akatemiassa, ja oli mukana nostamassa joukkuetta Kakkosesta Ykköseen. Sittemmin Gascista on kehittynyt tärkeä pelaaja edustusjoukkueeseen.

–Olen tyytyväinen siitä että olen voinut pelata niin hyvin että sopimukseni täällä jatkuu vielä. Nämä neljä vuotta – kuten olen aina sanonut – ovat saaneet seuran tuntumaan kodilta. Olen onnellinen että saan pelata täällä hyvien joukkuekavereiden ympäröimänä. Nyt tähtäimemme on todella tiukasti saada SJK Eurooppaan, kertoo Gasc viitaten lopuksi tuleviin eurokarsintojen finaalipeleihin.

Voit lukea lisää Valentin Gascista ja hänen vaimostaan Sofia Lezcanosta lisää tästä Ilta-Sanomien artikkelista.

Gasc tulee todennäköisesti olemaan tositoimissa OmaSp Stadionilla taas ensi viikon lauantaina, kun SJK pelaa kauden ehdottomasti tärkeimmän ottelunsa eli Eurolopputurnausfinaalin toisen osaottelun, jossa ratkeaa, pelataanko Seinäjoella ensi kesänä jälleen europelejä. Liput matsiin myy Ticketmaster.