123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

Tällä kaudella ensimmäistä kertaa ilman yleisörajoituksia pelattava Veikkausliigaottelu SJK – KuPS, potkaistaan käyntiin OmaSp Stadionilla torstaina 10.6. klo 18:30. Ottelussa on voimassa maskisuositus, ja porteilla on tarjolla käsidesiä sekä kaikkialla on käsienpesumahdollisuus. Yleisörajoituksia tai velvoitetta turvaväleihin ei ole ulkona, mutta sisätiloissa ja ravintoloissa noudatetaan voimassa olevia ohjeistuksia. Portit ja palvelut aukeavat koko OmaSp Stadionilla klo 17:30, ja Carlsberg Sports Bar sekä VIP-tilat puoli tuntia aiemmin. Päivä alkaa jo klo 15:00 Seinäjoen Keskustorilla, Selmu ry:n Jalkapallotori-tapahtumassa. Lue lisää koko ottelutapahtuman järjestelyistä ja palveluista tämän otteluennakon loppuosasta.

Ennakkoliput otteluun on myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa (entinen SJK Outlet). SJK Store palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. SJK Shop OmaSp Stadionilla, ei ole auki OmaSp Stadionin laajennustöiden vuoksi. Pelipäivänä lippuja myydään tuntia ennen ottelua OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista klo 17:30 alkaen. Ennakkoliput Lippu.fi-kanavista ovat aina 5 euroa halvemmat. Portilta tai SJK Storesta ostetuista täysihintaisista lipuista Pää- ja Eteläkatsomoon, saa S-etukortilla 2 euron alennuksen.

SJK – KuPS näkyy suorana myös Ruutu-palvelusta ja se on samalla Futiskierroksen pääottelu, jota käydään läpi Onside-studiossa jo 45 minuuttia ennen avauspotkua. Lisäksi peli on pääotteluna JIM TV-kanavan Futiskierros lähetyksessä.

SJK:n kausi on sujunut parin ensimmäisen nihkeän tasapelin jälkeen hyvin, ja joukkue nousi mukaan kärkipään kahinoihin, kaatamalla FC Hongan ennen maajoukkuetaukoa. Sarjataulukossa SJK on pelin enemmän pelanneen KuPS:n edellä pisteellä, ja sijotus on viides. KuPS on taulukossa seitsemäntenä. Torstain ottelun mielenkiintoa lisää myös se, että entinen SJK:n mestarivalmentaja Simo Valakari on nyt KuPS:n päävalmentaja ja hän tekee ensimmäistä kertaa paluun Seinäjoelle toisen joukkueen peräsimessä. Samalla SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara on puolestaan KuPS:n entinen mestarivalmentaja, joka johdatti KuPS:n Suomen mestariksi kaudella 2019, ennen siirtoaan Seinäjoelle.

Cup-mestari ja vahva joukkue vastassa. Hyvä peli tulossa ja erittäin hyvä vastustaja. Odotan siten todella kovaa peliä. KuPS on mielestäni alisuorittanut pisteiden valossa ja heidän pitäisi olla sarjataulukossa ylempänä. Se on vaan simppeli fakta. He eivät vain ole saaneet niin paljoa pisteitä, vaikka paljon hyvää on ollut siinä heidän tekemisessään. Erittäin kova peli siitä tulee, pohtii SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:lta on edelleen varmuudella sivussa loukkaantumisen vuoksi maalivahti Walter Viitala. Daniel Håkans on ollut jonkin aikaa loukkaantuneena ja on todennäköisesti sivussa vielä viikon tai pari. Tero Mäntylä ja Mehmet Hetemaj ovat kuntoutumassa täyteen pelikuntoon ja käytettävissä torstaina. Hetemaj pelasi jo SJK Akatemian mukana viime viikonloppuna. Akatemian mukana oli myös Honka-pelissä ilman minuutteja jääneet Denys Oliinyk ja Robin Sid, joten hekin ovat täydessä pelikunnossa. Honka-pelissä SJK:lta tuli sivuun loukkaantuneena Jude Arthur, mutta todennäköisesti juuri 22-vuotispäiväänsä viettänyt ghanalainen saadaan mukaan torstaiksi.

Nuoret Pyry Hannola ja Matias Vainionpää ovat olleet Suomen U21-maajoukkueen mukana, mutta molemmat palaavat vielä ennen torstaita takaisin harjoituksiin. Hannola pelasi tiistaina vielä noin 60 minuuttia Slovakiaa vastaan ja Vainionpää 45 minuuttia. Molemmat olivat avauksessa. Hannola pelasi viime torstaina Ruotsia vastaan puolisen tuntia vaihdosta, ja Vainionpää silloin avauksesta 70 minuuttia.

Meillä on vielä vähän poissaoloja, eikä esimerkiksi Håkans ole vielä tulossa ainakaan takaisin. Mutta sanotaanko, että parempaan päin ollaan menossa. Maajoukkueen mukana olevat Hannola ja Vainionpää ovat käytettävissä, mutta aika on tietenkin lyhyt palautua, vaikka he sieltä tiistai-illalla palaavatkin. Vain yksi päivä välissä, Honkavaara miettii.

KuPS-pelin jälkeen SJK kohtaa heti ensi maanantaina Ilveksen. Myös tuo ottelu pelataan Seinäjoella, OmaSp Stadionilla.

Ei sillä varsinaisesti ole merkitystä, että on toinen peli putkeen kotona. Ei tietenkään ole matkustamista, niin siinä mielessä helppoa. Me halutaan voittaa otteluita kotona, niin meidän pitää kotona pelata paremmin, päättää Honkavaara

Voit kuunnella lisää Honkavaaran ajatuksia menneistä ja tulevista otteluista sekä taktisista valinnoista, Nottajoki-podcastin jaksosta 15, jossa Honkavaaran haastattelun lisäksi Jalkapallotorista puhumassa Selmu ry:n edustaja. Jakso Podbeanissa ja Spotifyssa

Veikkausliigan ottelu SJK – KuPS OmaSp Stadionilla torstaina 10.6. klo 18:30. Portit ja palvelut auki klo 17:30. Tarkista oma sisääntuloporttisi etukäteen, sillä katsomoiden välillä ei ole kulkua.

SJK:n seuraava kotiottelu on jo heti ensi maanantaina 14.6. ja silloin OmaSp Stadionille saapuu pisteen erolla edellä oleva Tampereen Ilves. Tuon ottelun ennakkoliput on jo myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. OmaSp Stadionin SJK Shop on suljettu rakennustöiden vuoksi. Löydät tulevat ottelut SJK:n nettisivujen Ottelut-kohdasta. SJK on mukana perjantaina 11.6. InterSport Seinäjoen Futispäivässä klo 14:00 – 18:00. Paikalla on pelaajia jakamassa nimmareita ja juttelemassa asiakkaiden kanssa. Tervetuloa.

Hallitseva Suomen Cupin mestari ja Simo Valakari vieraaksi

Simo Valakarin paluu Seinäjoelle vierasjoukkueen peräsimessä, on iso juttu Seinäjoella, sillä mies teki lähtemättömän vaikutuksen niiden neljän vuoden aikana, jonka hän toimi SJK:n päävalmentajana. SJK nousi silloin Ykkösestä Veikkausliigaan, otti ensimmäisen SM-mitalin, voittaen lopulta Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin. Seinäjoelle paluu on merkittävä juttu myös Valakarille itselleen, sillä täällä hän sai mahdollisuuden nuorena valmentajana aloittaa oma henkilökohtainen prosessinsa päävalmentajauralla ja pääsarjatasolla. Valakari tulee saamaan taatusti erinomaisen vastaanoton Seinäjoella ja OmaSp Stadionilla torstaina.

Suomen kärkijoukkueisiin niin pelaajamateriaalin kuin ison lompakonkin johdosta kuuluva KuPS, on Suomen mestari kaudelta 2019 ja nyt hallitseva Suomen Cupin mestari tältä kaudelta. KuPS kaatoi HJK:n finaalissa rangaistuspotkuilla, ja siten Valakarin ja KuPS:n finaali sujui täsmälleen samalla tavoin kuin SJK:lla vuonna 2016. Talvella ja keväällä KuPS olikin voittamaton ja se pelasi 12 ottelua putkeen ilman tappioita, kun mukaan lasketaan harjoitusottelut ja cupin karsinnat. Ainoa kauneusvirhe joukossa oli 0-0 tasapeli Hakaa vastaan helmikuun lopussa. SJK:kin jäi KuPS:n jyrän alle Suomen Cupin karsinnoissa, kun KuPS voitti Kuopissa Lippumäen hallissa pelatun ottelun 5-2 luvuin. SJK johti kuitenkin ottelua 2-1 tilanteessa, kunnes Saku Savolainen iski minuutin sisään kahdesti ja loppu oli kosmetiikkaa. Monipuolinen Savolainen kuitenkin loukkaantui vielä ennen kauden alkua ja hän missaa todennäköisesti koko kauden. Samalla KuPS:n iskukyky on Cup-finaalin voittoa lukuunottamatta hieman yskähdellyt.

KuPS aloitti Veikkausliigan tappiolla FC Interille, ja tasapelillä HJK:n kanssa. HJK:n kanssa se pelasi cup-finaalin maaleitta pitkän kaavan kautta, kunnes ratkaisu tuli rangaistuspotkuilta. Kauden ensimmäinen maali ja voitto Veikkausliigassa tuli FC Lahden vieraana toukokuun puolessa välissä. IFK Mariehamn kaatui vielä pari päivää tuon jälkeen, mutta toukokuun lopussa KuPS hävisi yllättäen sekä Ilvekselle ja FC Hakalle. KuPS on jo europaikan varmistanut cup-voiton myötä, mutta Veikkausliigassa se on jäänyt seitsemänneksi, vaikka on pelannut pelin muita enemmän. Siinä mielessä maajoukkuetauko tuli joukkueelle hyvään paikkaan. Se on saanut hioa peliään sekä palautella alkukauden otteluruuhkaa. Seinäjoella nähdään varmasti vaarallinen KuPS.

Pelitavallisesti KuPS on seinäjokisille tuttu. Joukkue pelaa melkolailla kuten aikoinaan SJK Valakarin alaisuudessa. Se pyrkii pitämään palloa koko ottelun ja virheitä minimoidaan kaikissa tilanteissa. Pitkässä juoksussa se tuottaa aina tulosta, mutta mukaan saattaa sattua Ilves- ja Haka-tappioiden tapaisia lapsuksia. Niitä sattuu, kun pelaajat pyrkivät ottamaan riskejä ja menettävät pallon tai tekevät muun virheen. Joukkue on kovakuntoinen ja se rankaisee armotta vastustajan väsyessä pallon perässä raavaamiseen. KuPS on myös tehokas joukkue, ja sieltä löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta. Erikoistilanteissa puolustaja Diego Tomas on selkeä pelote. Tomas on kahdella liigamaalillaan joukkueen paras maalintekijä, yhdessä laitahyökkääjä Santeri Haaralan kanssa.

KuPS menetti loukkaantumisen vuoksi luottomaalivahtinsa Otso Virtasen, juuri viime pelissä FC Hakaa vastaan. Tilalle on kuitenkin heittää itävaltalainen Johannes Kreidl. Kreidl teki paluun KuPS:n riveihin, missä pelasi myös kaudella 2016. Lisäksi sivussa on jo aiemmin mainittu Saku Savolainen, joka oli juuri läpimurron kynnyksellä jopa Suomen maajoukkuerinkiin tai maailman kentille. Savolainen on myös monipuolisuutensa vuoksi iso menetys KuPS:lle. Hänet kun olisi voinut heittää lähes paikalle kuin paikalle ja aina suoritus olisi vähintäänkin hyvä.

Keskikenttä KuPS:lla on kenties sarjan parhaita, sillä sieltä löytyy sarjan parhaisiin pelaajiin tai kenties jopa paras pelaaja; Nana Boateng. SJK:n Jude Arthurin maanmies Ghanasta ja saman synnyin- ja kotikaupungin jakava Boateng, toimii KuPS:n kapteenina. Hänellä on pitkä kokemus Norjan pääsarjasta sekä USA:n MLS:sta. KuPS:n keskikentälle teki myös paluun Urho Nissilä Belgian pääsarjasta, joka pelasi seurassa lainasopimuksella jo kaudella 2020. KuPS:n oma kasvatti Nissilä lähti Hollantiin kesällä 2018 ja siirtyi sieltä Belgiaan. Paluu kasvattajaseuraan lienee kuitenkin vasta 25-vuotiaan Nissilän uralla pieni askel taakse, ennen paluuta maailmalle. Heidän lisäkseen KuPS:lla on heittää keskikentälle Hakasta siirtynyt Anton Popovich.

Laidoille vauhtia tuo latvialainen Janis Ikaunieks ja nigerialainen Usman Sale. Hyökkäykseen KuPS teki jatkosopimuksen mestaruuden takuumiehiiin kuuluneen brasilialaisen Lucas Rangelin kanssa, mutta sen lisäksi on myös kokenut ruotsalainen Philip Hellqvist. 30-vuotiaan Hellqvistin kausi ei ole lähtenyt toivotusti käyntiin, mutta kokemusta hänellä on Ruotsin Allsvenskanista Djurgårdenin paidasta sekä Itävallan pääsarjasta.

Viime kaudella KuPS:n vierailu Seinäjoelle tuotti 1-1 tasapelin. Kuopiossa KuPS oli maalilla vahvempi 2-1 tuloksella.

Tähän peliin mahdollisesti matkaavat KuPS-kannattajat voivat ostaa lippunsa ennakkoon vain tästä linkistä. Linkki ei löydy SJK:n muilta kanavilta. Vieraskatsomon lippu oikeuttaa paikan OmaSp Stadionin Itäpäädyn Vieraskannattajalohkoon, jonne on oma sisäänkäynti katsomon takaa. Sieltä löytyy myös palvelut anniskeluineen. Tervetuloa.

Torstain tapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti

Torstaina klo 18:30 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – KuPS Veikkausliigan ottelu, pelataan ilman yleisörajoituksia. Länsi-Suomen Aluehallintovirasto poisti perustasolla jo pitkään olleen Etelä-Pohjanmaan yleisörajoitukset ulkotapahtumissa. Silti ottelutapahtumassa noudatetaan joitain ohjeistuksia ja suosituksia, ja tapahtuman turvallisuussuunnitelma on tehty yhteistyössä Aluehallintoviraston ja paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla sairaana ja tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

OmaSp Stadionin katsomot ovat kaikki käytössä, ja sisääntulo tapahtuu neljästä eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, joten kun tulet tapahtumaan, ota selville etukäteen oma porttisi mistä tulet sisään. Jatkossa samat portit tulevat olemaan käytössä tulevissa ottelutapahtumissa. Huomioi myös, että OmaSp Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömään vuoksi, eikä sen läpi pääse kulkemaan. Katsomonosa on merkitty myös ottelulippuun. Kausikorttilaiset menevät siihen katsomoon, minne kausikortti on ostettu.

Jokaisessa katsomoisssa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit, anniskelu, WC:t, käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesiä on saatavana kaikille. Jokainen katsomonosa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään myös joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelutapahtuman aikana. Ennen ottelua ja ottelun jälkeen, nämä ovat avoinna kaikille katsojille.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Jalkapallotori Seinäjoen keskustassa

Torstaina 10.6. Keskustorilla laitetaan jalkapallo pyörimään! Kotimainen jalkapallokausi on pyörähtänyt reippaasti käyntiin ja jalkapallon EM-kisat ovat ovella. Kello 15 käynnistyvän futisaiheisen toritorstain ohjelmassa on mm. futistietovisa, Toritorstain EM-kisaveikkaus, hyväntekeväisyysjoukkue Apollon masinoima pomputtelukisa sekä Halla Esportsin järjestämä FIFA21-turnaus. Kaikissa kisoissa luvassa upeita tuotepalkintoja. Illan SJK – KuPS -ottelua ennakoidaan torilla sekä SJK:n että mahdollisesti vierasjoukkue KuPS:n lähtökohdista.

Toritapahtuman järjestää Seinäjoen Elävän Musiikin yhdistys, Selmu ry, sekä Preppaamo ja mukana on Halla esports, Apollo ja SJK. Löydät lisätietoa tapahtuman Facebook-eventistä.

Tapahtuman aikataulut:
15:00 FIFA21-turnaus starttaa
15:45 Hyväntekeväisyysjoukkue Apollo esittelee toimintaansa
16:00 Hyväntekeväisyysjoukkue Apollon pallon pomputtelupiste avautuu
16:00 Ennakoidaan illan SJK – KuPS -ottelua SJK:n edustajan kanssa
16:15 Futisvisa
16:45 Ennakoidaan illan ottelua mahdollisesti vieraskannattajien kanssa
17:00 Visan tulokset ja palkintojen jako
17:30 FIFA21-turnaus ja pompottelukisa päättyvät, tulosten julkaisu
17:30 Tapahtuma päättyy, ja kaikki suuntaavat OmaSp Stadionille 18:30 alkavaan SJK – KuPS matsiin. Paikalle pääsee mm. Stadionbusseilla tai suoraan torilta aidolla Lontoon double decker -bussilla. Bussi lähtee klo 17:45.


Ottelun lipunmyynti ja portit

Portit tapahtumaan aukeaa tuntia ennen ottelua, klo 17:30 ja samalla aukeaa kaikki palvelut. Myös anniskelualueet. VIP-tila Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar -pääkatsomossa, aukeaa kuitenkin jo puoltatuntia aiemmin, klo 17:00. Näihin pääsy on ennen ottelua ja sen jälkeen kaikilla, mutta ottelun aikana vain joko VIP- tai Pääkatsomopaikan oikeuttavilla lipuilla tai korteilla.
Ottelutapahtumaan myydään irtolippuja kaikkiin katsomoihin.

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa (ent. SJK Outlet). Myös kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Shop OmaSp Stadionilla ei ole auki OmaSp Stadionin laajennustöiden vuoksi. SJK Store sijaitsee Seinäjoen Keskustassa, Epstorin katutasossa, ja se on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Ennakkoliput Lippu.fi-kanavista ovat aina 5 euroa halvemmat.

Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 17:30.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista lipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo
Portiltta tai SJK Storesta:
Aikuinen 35 €
Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Eteläkatsomo
Portilta tai SJK Storesta:
Aikuinen 25 €
Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 20 €
Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta.
Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Katsomot, palvelut sekä sisääntulo

OmaSp Stadion on jaettu kaikkiaan neljään erilliseen katsomoon sekä tämän lisäksi Pääkatsomossa on VIP-katsomo ja Itäpäädyssä vieraskannattajien katsomo. Kaikkiin katsomoihin on oma sisäänkäynti, eikä katsomojen välillä kulku ole mahdollista. Siksi suosittelemme olemaan tarkkana paikalle tullessa, että menette oikealle sisääntuloportille, katsomon ja katsomolohkon mukaan. Kannattaa myös huomioida, että OmSp Stadionin etupiha on työmaa aluetta, eikä sen läpi pääse kulkemaan.

Kannattajapääty on SJK-kannattajien koti. Sinne kuljetaan Wallsportin ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista ja Pääportista. Kannattajapäädyn keskellä olevassa kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomossa on katsomoanniskelu, ja siellä sijaitsee kaikkein äänekkäimmät kotijoukkueen kannattajat. Kannattajapäädyn takana ulkona on lisäksi toinen anniskelualue. Kannattajapäätyyn ei ole asiaa vierasjoukkueen kannattajilla tai vierasjoukkueen väreissä, sillä vieraskannattajat sijoittuvat vastakkaiseen päätyyn.

Eteläkatsomoon tullaan Joupiskan tekonurmen puoleisesta kulmasta Kannattajapäädyn puoleisesta kulmasta. Sisäänkäynti sujuu parhaiten joko Jouppilanvuoren tekonurmelle johtavan tien kautta, tai Wallsportin ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista. Siellä on myös katsomoanniskelu ja anniskelu löytyy lisäksi katsomon takaa. Eteläkatsomosta löytyy kokemus ja asiantuntemus sekä kenties parhaat paikat läheltä kenttää.

Vieraskannattajien lohko on merkitty kartassa valkoisella värillä. Mahdollisesti paikalle tulevien vieraskannattajien tulee sijoittua sinne. Siellä heille on oma sisäänkäynti ja aidattu katsomolohko, jossa saa rauhassa kannattaa omaa joukkuettaan. Vieraskannattajien lohkossa on myös kaikki normaalit kioskipalvelut ja WC:t. Siellä on myös anniskelu. Kulku vieraskatsomoon Alaseinäjoenkadun rampista, Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksesta. Liput Vieraskannattajien lohkoon saa ainoastaan tästä erillisestä linkistä.

Itäpäädystä löytyy SJK:n juniorit ja seurakorttilaiset. Ja sinne on kulku omasta Itäpäädyn portista Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksessa. Kulku sinne on Alaseinäjoenkadun rampista. Itäpäädyssä ei ole anniskelua, mutta siellä on kaikki muut palvelut normaalisti, lisäksi Itäpäädyn katsojat voivat käyttää Vieraskannattajien anniskelualuetta katsomon takana. Itäpäädyssä on myös äänekäs junioreista koostuva kannattajaryhmä maalin takana. Itäpäädyssä on yleensä hyvin tilaa myös lapsiperheille ja turvaväliä pitäville katsojille.

Pääkatsomo on rajattu kahteen osaan penkkien väreillä. VIP-katsomo on mustilla Mercedes Benz -nahkapenkeillä rajattu alue, kolmannen kerroksen Atria Lounge edessä, joka toimii VIP-ravintolana. Atria Lounge aukeaa klo 17:00 ja sinne sisäänkäynti on pääportilta, Jääurheilukeskuksen puoleisesta päädystä. Pääkatsomon toisesta kerroksesta puolestaan löytyy Carlsberg Sports Bar, ja se aukeaa myös klo 17:00. Carlsberg Sports Bar palvelee ottelun aikana vain Pääkatsomon asiakkaita, mutta ennen ottelua ja sen jälkeen kaikkia katsojia. Pääkatsomon kulmauksessa, Kannattajapäädyn puolella lohkossa on myös katsomoanniskelu. Pääkatsomoon sisäänkäynti on Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksen pääportista. Kulku sinne tehdään Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömaan vuoksi. Siten etupiha-alueen läpi ei pääse edes kävellen tai polkupyörällä ja tämä kannattaa huomioida, kun tulee tapahtumaan ja etsii omaa sisäänkäyntiporttiaan.

Pysäköintitila on siten rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.

Polkupyöräparkki siirtyy OmaSp Stadionin pihasta Wallsport Areenan pyörätelineille. OmaSp Stadionin piha-alue on suljettu kokonaan myös polkupyöriltä.

Stadionbussit ja Lontoonbussi

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin myös kauden 2021 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran klo 16:45 ja seuraava klo 17:45. Paluu keskustaan on ottelun loppumisen jälkeen klo 21:00. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

Televisiointi

SJK – KuPS -ottelu on pääotteluna JIM TV-kanavan Futiskierros-lähetyksessä ja samalla Onside studion pääotteluna. Onside studio alkaa Ruudussa klo 17:45 ja JIM-kanavalla klo 18:00. Ottelu näkyy normaalisti myös maksullisesta Ruutu-palvelusta.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 9.6. klo 21:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan viimeistään torstaina 10.6. klo 12:00 mennessä.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 17:30 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen ei ole lehdistötilaisuutta koronarajoituksista johtuen, eikä median edustajilla ole missään vaiheessa pääsyä pelaajatunneleihin. Kaikki haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen, ulkona kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille, tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle.

Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtokoppien puoleiselle laidalle. Kaikilla median edustajilla on oltava koko tapahtuman ajan kenttäalueella nenän ja suun peittävä kasvomaski tai -visiiri.

Veikkausliigan ottelu, SJK – KuPS torstaina 10.6. klo 18:30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään ottelutapahtumaan.