123 456 7890

SJK ja Guinean sekä Espanjan kansalaisuudet omaava Mamadou Saïdou Bah ovat tehneet pelaajasopimuksen kausista 2024-2025. Sopimus sisältää myös jatko-option kaudesta 2026. Elokuussa 2003 Guinean pääkaupungissa Conakryssa syntynyt Bah on pelipaikaltaan hyökkääjä. Häntä kuvataan vauhdikkaaksi pelaajaksi joka on nopealiikkeinen pallon kanssa. Hänen viimeistelytaitonsa on myös erinomainen.

3-vuotiaana Espanjaan muuttanut, nyt 21-vuotias Bah on FC Barcelonan kasvatti. La Masian juniorimyllyn läpi käynyt pelaaja nousi aina Barcelonan reservijoukkueeseen asti, ja on käynyt sieltä lainalla neljännellä sarjaportaalla katalonialaisessa UE Olotissa ja Länsi-Espanjan CD Badajozissa. Kyseisen sarjan, Segunda Federaciónin, joukkueista monet ovat La Liga -sarjojen reservijoukkueita. Sopimus Barcelonan kanssa päättyi kesällä 2024, ja Bah siirtyy vapaalla siirrolla Seinäjoelle.

Mielenkiintoisena kuriositeettina mainittakoon, että Bahin pelatessa Olotissa Copa Del Rey -ottelun Levantea vastaan, oli hänen kanssaan avauskokoonpanossa samassa joukkueessa myös SJK:ta kaudella 2016 edustanut ja Suomen Cupinkin voittanut Aimar Moratalla.

Tervetuloa Seinäjoelle, Saïdou!