123 456 7890

SJK pelaa keskiviikkona 19.10. klo 18:00 Veikkausliigan europudotuspelien puolivälierässä ja kohtaa AC Oulun OmaSp Stadionilla. Ja jos tuo ottelu voitetaan, jatkuu pelit lauantaina 22.10. välierässä. Ottelut pelataan ratkaisuun saakka ja häviäjän kausi päättyy tappioon. Finaalit pelataan kaksiosaisena ensi viikolla, keskiviikkona 26.10. ja sunnuntaina 30.10. Finaalien voittaja pääsee kauden 2023 UEFA Europa Conference League-peleihin.

Kaikkiin tuleviin europudotuspeleihin halutaan OmaSp Stadionille mahtava tunnelma, sekä peleihin mahdollisimman paljon ihmisiä joukkueen tueksi. Siksi myös pudotuspelien lipunhintoja on tarkistettu tätä silmällä pitäen ja kaikki SJK:n kausikortit käyvät sellaisenaan myös europudotuspeleihin. Peliin on myös kutsuttu alueen yläkoululaiset lippuja heille jakamalla. Lisäksi edellisiin peleihin kutsuttuina olleet alakoululaiset ja kaikki sitä nuoremmat ovat edelleen tervetulleita Junnupäätyyn veloituksetta.

Olemme läpi kauden tavoittaneet koko ajan uusia kohderyhmiä, ja erityisesti on ollut mahtava nähdä, kuinka lapset ja nuoret ovat löytäneet stadionille. Nyt näiden kovien panosten europudotuspelien iltoihin halutaan stadion täyteen. Peleihin halutaan niin nämä uudet katsojat, sekä totta kai meidän omat pitkäaikaiset kannattajamme, fanit, seuraihmiset ja kausikorttilaiset kaikki paikalle. Sitä kautta pyritään luomaan huikea tuki kotijoukkueelle, mutta samalla halutaan ihmiset nauttimaan futiksesta hienoihin olosuhteisiin. Ja nyt kun on myös syysloma, niin tämä on hyvä vaihtoehto lähteä viettämään aikaa yhdessä sekä luoda ihmisille puheenaiheita pitkän talven varalle, ennen kuin uusi kausi keväällä taas käynnistyy, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki

SJK on kutsunut otteluun vieraaksi Seinäjoen alueen yläkoululaiset, joille on jaettu lippuja suoraan kouluihin. Niillä pääsee sisään keskiviikon otteluun Pääkatsomon lohkoihin 108-109 ja sisäänkäynti on Itäpäädyn porteista. Tämän lisäksi, myös aiemmissa peleissä vieraana olleet lapset pääsevät edelleen europudotuspelien otteluihin ilmaiseksi. Kaikki alle 12-vuotiaat lapset pääsevät Itäpäädyn Junnupäätyyn ilman erillistä lippua, ja sisäänkäynti on Itäpäädyn porteista, samaan tapaan kuin aiemmissa Honka- ja KuPS-peleissä. Europudotuspeleissä on myös voimassa edullinen tarjous Kultalipuista ja VIP-lipuista.

Otteluennakko keskiviikon SJK – AC Oulu peliin, sekä ennakkostudio, luettavissa ja katsottavissa SJK:n nettisivuilla.
Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille pudotuspeleihin ja kannustamaan SJK kohti eurokenttiä kaudelle 2023!

LIPUN HINNAT EUROPUDOTUSPELEISSÄ:

Pääkatsomo
Perusliput netistä 20€ ja portilta/storesta 25€
Alennusryhmät netistä 15€ ja portilta/storesta 20€

Eteläkatsomo
Eteläkatsomo netistä 15€ ja portilta/storesta 20€
Alennusryhmät netistä 10€ ja portilta/storesta 15€

Päädyt
Itäpääty netistä 10€ ja portilta/storesta 15€
Kannattajapääty netistä 10€ ja portilta/storesta 15€
Kultalippu 39€
VIP-Lippu 85€

Alle 12 v veloituksetta otteluun
Yläkoululaiset saavat ilmaisliput
Alennusryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja 13-17 v lapset.

Kaikki SJK:n kausikortit, seurakortit ja osakaskortit käyvät sellaisenaan myös europudotuspeleihin.

Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa.

Vieraskannattajille on aina ottelukohtainen oma lippulinkkinsä ja paikat varattu omine palveluineen Itäpäädyn vieraskannattajakatsomoon. Sinne on sisäänkäynti katsomon takaa.

OmaSp Stadionin Itäpääty on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, ja sieltä löytyy heille suunnatut palvelut onnenpyörineen ja laukaisututkineen. Kannattajapäädyssä SJK:n kannattajaryhmä Klopit pitää tunnelmaa yllä, ja Pääkatsomosta on lyhyt matka OmaSp Stadionin etupihalla olevan Hetki-areenan sekä Carlsberg Sports Barin juoma – ja ruokapalveluihin. Eteläkatsomossa ottelusta taas voi nauttia läheltä kenttää, hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Kaikki katsomot ovat katettuja, tuulelta seinin suojattuja ja niistä löytyy kioskipalvelut heti katsomon alta. Anniskelualueet löytyvät OmaSp Stadionin etupihan Hetki-Areenalta, Pääkatsomon ravintolatiloista, Kannattajapäädystä, Vieraskannattajien katsomosta ja Eteläkatsomosta. Lisäksi Kannattajapäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta löytyy anniskelukatsomo.

Seinäjoen OmaSp Stadion sijaitsee osoitteessa Alaseinäjoenkatu 15, Seinäjoki. Ottelutapahtumiin pääsee kätevästi ottelupäivinä myös Stadionbusseilla. Tervetuloa tutustumaan OmaSp Stadioniin ja SJK:n ottelutapahtumaan!