123 456 7890

SJK:n otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK haastaa kotikentällään OmaSp Stadionilla hallitsevan Suomen mestari HJK:n lauantaina 22.5. klo 17:00. Ottelu on samalla ensimmäinen, johon pääsee yleisöä turvajärjestelyin. Ottelu näkyy suorana myös maksullisesta Ruutu-palvelusta, missä lähetys alkaa Onside studiolla jo klo 16:15.

Yleisöä otetaan sisään terveysturvallisesti järjestettyyn tapahtumaan noin kolmannes OmaSp Stadionin koko yleisökapasiteetista. Tilat on jaettu lohkoihin, joihin on omat sisäänkäynnit omista porteistaan, eikä liikkumista lohkojen välillä sallita. Kaikki kausikorttilaiset pääsevät sisään ja heidän lisäkseen jokaiseen katsomoon on myynnissä irtolippuja rajattu määrä. Tapahtumassa on maskipakko, eli suun ja nenän peittävä maski on sisäänpääsyn edellytys. Liput ovat myynnissä SJK Shopissa ja SJK Outletissa sekä Lippu.fi-kanavissa. Lippua ostaessa sitoutuu noudattamaan tapahtuman sääntöjä ja määräyksiä. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä ja lipunmyynnistä tämän ennakon loppuosassa. Tervetuloa!

Lauantaina SJK ja HJK kohtaavat toisensa tappiottomina joukkueina, ja tämän kaksikon lisäksi ainoastaan HIFK:n tappiosarakkeessa on vielä nolla. HJK tosin johtaa sarjaa 10:llä pisteellä ja SJK on kuudentena 5:llä pisteellään. HJK:lla on peli enemmän pelattuna. SJK saa tämän vuoden HJK:ssa kovan haasteen eteensä, sillä joukkueessa riittää huippupelaajia jokaiselle pelipaikalle useampia. Lisäksi HJK:n kausi on alkanut sen omassa ennätystahdissa, ja jos se onnistuu voittamaan SJK:n lauantaina, tekee HJK uuden ennätyksensä kauden alun pisteiden muodossa. Kova vastustaja kuitenkin samalla sytyttää ja kun katsomoihin saadaan ensimmäistä kertaa kotiyleisö omiaan tukemaan, on varmasti intensiteetti pelissä kova.

Kyllä meillä joukkueessa on vähän ekstralatinkia, kun vastassa on HJK. Eli ne klassiset mantrat tähän, että ei tarvi hirveästi pelaajia motivoida näihin peleihin, naurahtaa SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.  

Tuntuu siis, että motivaatiotekijät tulee tietyllä tavalla ihan itsestään. Yleisö vielä mukana ensimmäistä kertaa ja tämä on ylipäätään hieno peli, Honkavaara jatkaa.

HJK on myös aika hyvässä vireessä, vaikka siellä on jonkin verran loukkaantumisia. Heidän Ilves-pelinsä, joka heillä on tässä alla, niin HJK:n maaliodottama oli ottelussa vain 0,7 vaikka he voittivat sen 3-0. Joten se kertoo, että heillä on niin hyvät yksilöt, että he saivat jonkin verran muuta esitystä anteeksi. Siinä pelissä he onnistuivat erikoistilanteista. Mutta kautta linjan se on kova joukkue. Viime pelissä tuli vaihdosta muun muassa muuan Roope Riski, joten kova jengi se on, ja se on aina mukava kohdata. 
 
Mielestäni ottelu tulee vielä hyvään paikkaan meille ja HJK on hyvä kohdata juuri nyt. Meidän pitää pystyä ottamaan kärkijoukkueilta myös pisteitä, päättää Honkavaara.

SJK:n joukkueesta HJK:ta vastaan ei saa sääntöjen mukaan pelata keskikenttäpelaaja Pyry Hannola, joka on lainasopimuksella SJK:ssa juuri HJK:sta. Hannola valittiin juuri myös Suomen U21-maajoukkueeseen, yhdessä Halwestin kummipelaaja Matias Vainionpään ja Jalaksen kummipelaaja Daniel Håkansin kanssa. Onnittelut koko kolmikolle.

Lauantaina SJK – HJK OmaSp Stadionilla klo 17:00. Kausikortit käyvät otteluun ja irtoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa, SJK Shopissa ja SJK Outletissa. Löydät tarkemmat infot ottelutapahtuman järjestelyistä ja ohjeistuksista tämän otteluennakon loppuosasta.

SJK:n seuraava ottelu on ensi viikolla lauantaina 29.5. klo 15:00, kun SJK matkustaa Epooseen FC Hongan vieraaksi. Seuraava kotiottelu on torstaina 10.6. klo 18:30 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu KuPS. Veikkausliiga teki myös yhden SJK:ta koskevan ottelusiirron tällä viikolla, kun alun perin 23.6. pelattavaksi merkitty IFK Mariehamn – SJK peli siirrettiin päivällä eteenpäin, ja uusi pelipäivä on nyt torstai 24.6. klo 18:30. Löydät SJK:n otteluohjelman SJK:n nettisivuilta.

Europeleihin ja mestaruuteen keskittyvä HJK vieraaksi

Toni Koskelan valmentama HJK voitti viime kaudella Suomen mestaruuden lopulta seitsemän pisteen erolla toiseksi tulleeseen FC Interiin. Samat joukkueet olivat ensimmäinen ja toinen myös Suomen Cupissa viime kaudella. Sitä edellisellä kaudella HJK oli kuitenkin jäänyt ilman europaikkoja, mikä oli seuralle luonnollisesti pienoinen katastrofi. Sen vuoksi seurajohtaja Aki Riihilahti vannottikin kannattajille lyövänsä isot rahat joukkueeseen ja varmistaa sitä myöden menestys. Se myös onnistui.

Nyt HJK:n joukkue on kasattu siten, että seura uusisi mestaruuden ja etenisi eurokentillä mahdollisimman pitkälle, jopa lohkovaiheisiin asti. Siksi siellä riittäisi nyt huippupelaajia vaikka jokaiseen muuhun Veikkausliigajoukkueeseen. Se on todellinen tähtisikermä, ja vaikka joukkueesta lähti viime kauden päätteeksi kovia pelaajia, kuten Rasmus Schüller, Tim Väyrynen ja maalivahti Antonio Reguero, tuli tilalle niin paljon nimekkäitä pelaajia, että joukkue on vain vahvistunut entisestään. Ilveksestä Klubi hankki yhden sarjan parhaista keskikenttäpelaajista, eli Jairin, ja samasta seurasta tuli entinen maajoukkuelaitapakki Janne Saksela, joka on toipunut taas pelikuntoon loukkaantumisensa jälkeen. Moldovasta teki paluun HJK:n riveihin entinen HJK-kapteeni ja maajoukkuepelaaja Sebastian Dahlström, HIFK:sta napattiin tehohyökkääjä Luís Henrique ja kaikken kovimpana kaappauksena FC Interistä sarjan parhaimpiin pelaajiin kuulunut Filip Valencic. 

Joukkueen runko oli jo valmiiksi kivikova. Molemmat Riskin veljekset Roope ja Riku, maajoukkueen puolustukseen ja todennäköisesti EM-kisajoukkueeseen noussut Daniel O´Shaughnessy, Markus Halsti, Valtteri Morén, Atomu Tanaka, Lucas Lingman ja jo toisen Suomen mestaruuden putkeen voittanut laitapuolustaja Luis Carlos Murillo.

Pelkästään Roope Riski teki viime kaudella 16 maalia ja voitti sillä maalikuninkuuden, kun SJK:n Emmanuel Ledesma, Tuco ja Joonas Lepistö tekivät yhteensä 13 maalia. Roope Riski valittiin myös Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi. SJK-väelle Riskin pelaaminen HJK:ssa, on tietenkin isku sydämeen, sillä Riski oli SJK:n mestaruuden 2015 ja Suomen Cupin voiton 2016 takuumiehiä. Moni odotteli miehen palaavan takaisin juuri SJK-paitaan maailmalta, minne hän lähti SJK:sta kauden 2016 jälkeen.

Nyt HJK johtaa Veikkausliigaa neljän pelaamansa ottelun jälkeen. Se on voittanut kolme pelaamistaan otteluista, ja tasannut pisteet ainoastaan KuPS:n vieraana 0-0 tuloksella. HJK on tehnyt Veikkausliigassa 9 maalia ja päästänyt vain kaksi. Tämän vuoden puolella, kaikista pelaamistaan 16:sta ottelusta HJK on hävinnyt vain kolme. Kerran FC Lahdelle harjoitusottelussa ja kahdesti KuPS:lle. Näistä ensimmäinen oli tammikuussa pelattu harjoitusottelu ja jälkimmäinen pari viikkoa sitten pelattu Suomen Cupin Finaali, jonka HJK hävisi vastaa rangaistuspotkukilpailussa.

Luvalla sanoen, olisi pienoinen yllätys, jos SJK kaataisi HJK:n lauantaina, mutta joukkue on siihen taatusti valmis ja janoaa hallitsevan mestarin päänahkaa. Mahdotonta se ei ole. Viime kaudella SJK kohtasi HJK:n ensin Helsingissä elokuussa, missä tuli tappio 2-0 maalein. Toinen kohtaaminen pelattiin Seinäjoella lokakuussa, ja HJK voitti vain niukasti 1-2 tuloksella. SJK oli viime kaudella HJK:n jälkeen loppupuoliskon paras joukkue pisteiden valossa, joten jos SJK löytää samanlaisen vireen nyt kun se saa kotiyleisön tuekseen, voi HJK kokea yllätystappion Seinäjoella.

Lauantain tapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti

Lauantaina 22.5. klo 17:00 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – HJK Veikkausliigan ottelu, pelataan poikkeusrajoituksin. Ulkona pidettävään ottelutapahtumaan pääsee yleisöä sisään Länsi-Suomen Aluehallintoviraston 11.5. antamien turvamääräysten ja suosituksien mukaisesti. Turvallisuussuunnitelma on tehty yhteistyössä Aluehallintoviraston ja paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla sairaana, eikä tapahtumaan matkaamista yli maakuntarajojen suositella.

Tapahtuman yleisömäärä on rajoitettu noin yhteen kolmasosaan koko OmaSp Stadionin yleisökapasiteetista, jotta katsomoissa ja muissa tiloissa olisi mahdollista pitää suosituksina olevat turvavälit. Suositus on noin kaksi metriä ihmisten välillä. Samaa perhettä tai seuruetta olevat voivat olla toistensa seurassa.

Tapahtumassa on voimassa lisäksi maskipakko, joka tarkoittaa sitä, että ilman suun ja nenän peittävää kasvomaskia tai -visiiriä, ei pääse tapahtumaan. Maskia tulee myös käyttää ottelutapahtumassa. Ns. Terveyssyyt eivät ole peruste tulla katsomoon ilman visiiriä tai maskia. Lipunostajana tapahtumaan sisääntuleva katsoja on sitoutunut noudattamaan näitä määräyksiä ja ohjeita, samalla tavoin kuin Palloliiton ottelutapahtumaa koskevia määräyksiä Veikkausliiga-ottelun järjestämisestä. Maskipakko koskee 12 vuotta täyttäneitä ja vanhempia.

OmaSp Stadionin katsomot ovat myös lohkotetut kaikkiaan kahdeksaan eri lohkoon, ja jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä. Osa lohkoista on lisäksi jaettu kahtia ja molempiin on silloin oma sisäänkäynti. Lohkojen välillä ei ole mahdollista kulkea, joten kun tulet tapahtumaan, tarkista hyvissä ajoin etukäteen oma sisääntuloporttisi. Katso alla oleva oheinen kartta.

Katsomonosan numero on merkitty myös ottelulippuun. Kausikorttilaiset menevät siihen katsomoon, minne kausikortti on ostettu, huomioi kuitenkin, että kausikorttilaisena esimerkiksi Kannattajapäätyyn tuleva, voi valita kahdesta eri portista ja lohkosta. Jokaiseen lohkoon otetaan maksimissaan vain 250 ihmistä, ja kun se on täynnä, ohjataan katsojat seuraavaan lohkoon, jossa on tilaa. Tapahtuman katsojakapasiteettia ei kuitenkaan lasketa lohkojen, vaan koko OmaSp Stadionin yleisökapasiteetin mukaan, siten joissain lohkoissa voi olla väljempää kuin toisissa.

Jokaisessa lohkossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit, WC:t, käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesiä on saatavana kaikille. Jokainen katsomonosa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi, Pääkatsomon lohkoissa (lohkot 6, 7 ja 8. Merkitty kultaisella, keltaisella ja oranssilla kartassa). katsojat pääsevät käyttämään myös joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla. Anniskelu löytyy kaikista muista lohkoista, joko katsomosta tai sen takaa, paitsi Itäpäädyn lohkosta 5 (Merkitty punaisella kartassa). Lisätietoa jokaisesta katsomolohkosta erikseen alempana tässä otteluinfossa.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Aluehallintovirastojen, THL:n ja STM:n määräysten ja ohjeiden lisäksi Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Huomioithan, että nämä ohjeistukset ja määräykset ovat tehty sitä varten, että turvallinen ottelutapahtuma on ylipäätään mahdollista järjestää näinä poikkeusaikoina. Niiden laiminlyöminen voi pahimmissa tapauksessa aiheuttaa tartuntaketjuja tai hankaloittaa tulevien tapahtumien järjestämistä.

Ottelun lipunmyynti ja portit

Portit tapahtumaan aukeaa tuntia ennen ottelua, klo 16:00 ja samalla aukeaa kaikki palvelut katsomoissa. Myös anniskelualueet. VIP-tila Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar -pääkatsomossa, aukeaa kuitenkin jo puoltatuntia aiemmin, klo 15:30. Näihin on pääsy vain joko VIP- tai Pääkatsomopaikan oikeuttavilla lipuilla tai korteilla.

Ottelutapahtumaan myydään irtolippuja kaikkiin katsomoihin rajatusti. Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa ja SJK Outletissa. Myös kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa. SJK Shop sijaitsee OmaSp Stadionilla ja se on auki tiistaista perjantaihin klo 12-16. SJK Outlet sijaitsee Seinäjoen Keskustassa, Epstorin katutasossa, ja se on auki tiistaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16.

Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä, jos irtolippuja on silloin vielä jäljellä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 15:30. Portilta ostetuista normaalihintaisista lipuista, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Lipunmyyntimäärät riippuvat kunkin katsomon jo olemassa olevista kausikorttilaisista. Kaikkiin irtolippuihin on merkitty numerolla, mihin lohkoon lippu oikeuttaa ja sisääntuloportti tulee valita sen mukaan. Kausikorteilla pääsee sisään niihin katsomoihin, jonne kortti on ostettu.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo

Aikuinen 35 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aleryhmät 30 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aikuinen 30 € (verkosta)
Aleryhmät 25 € (verkosta)

Eteläkatsomo

Aikuinen 25 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aleryhmät 20 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aikuinen 20 € (verkosta)
Aleryhmät 15 € (verkosta)

Kannattajapääty

Hinta verkosta 15 €
SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista 20 €

Itäpääty

Hinta verkosta 15 €
SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista 20 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.
2 € alennus S-etukortilla näyttämällä sekä SJK Shopista että Lipunmyyntikopista (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Shopissa, SJK Outletissa tai porttilipunmyynnissä.

Katsomolohkot, niiden palvelut sekä sisääntulo

OmaSp Stadion on jaettu kaikkiaan kahdeksaan erilliseen katsomolohkoon. Lohkot on numeroitu katsomonosan mukaan, sekä kartassa lisäksi värikoodilla. Kannattajapäädyn ja Itäpäädyn lohkoissa on lisäksi tehty jako vielä kahteen eri lohkoon siten, että molempiin on oma sisäänkäyntinsä.

Kulkua lohkojen välillä ei sallita, siksi suosittelemme olemaan tarkkana paikalle tullessa, että menette oikealle sisääntuloportille, katsomon ja katsomolohkon mukaan.

Kannattajapääty on lohko numero 1 ja se on merkitty kartassa vihreällä värikoodilla. Se on jaettu keskeltä kahtia kahdeksi lohkoksi, keskeltä Kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomona toimivaa anniskelualuetta. Sisäänkäynti eri puolille lohkoa, on Kannattajapäädyn kulmista. Keskellä olevassa Kloppien kannattajakatsomossa on katsomoanniskelu ja siellä sijaitsee kaikkein äänekkäimmät kotijoukkueen kannattajat. Molempien Kannattajapäädyn lohkojen takana on lisäksi toinen anniskelualue.

Eteläkatsomosta löytyy lohkot numero 2 ja 3. Molemmat on merkitty kartassa sinisellä värillä. Lohkoihin kulku on sinisen nuolen osoittamista kohdista siten, että lohkoon 2 tullaan Joupiskan tekonurmen puoleisesta kulmasta ja lohkoon 3 Itäpäädyn puoleisesta kulmasta. Sisäänkäynti lohkoihin sujuu parhaiten joko Jouppilanvuoren tekonurmelle johtavan tien kautta, tai Wallsportin ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista. Lohkossa 3 on katsomoanniskelu ja lohkossa 2 anniskelu löytyy katsomon takaa. Eteläkatsomosta löytyy kokemus ja asiantuntemus sekä kenties parhaat paikat läheltä kenttää.

Vieraskannattajien lohko on numero 4 ja se on merkitty kartassa valkoisella värillä. Tähän ottelutapahtumaan ei suositella matkustamista maakunnan ulkopuolelta, mutta jos paikalle vieraskannattajia tulee, on heidän syytä sijoittua lohkoon numero 4. Siellä heille on oma sisäänkäynti ja aidattu katsomolohko, jossa saa rauhassa kannattaa omaa joukkuettaan. Vieraskannattajien lohkossa on myös kaikki normaalit kioskipalvelut ja WC:t. Siellä on myös anniskelu. Kulku vieraskatsomoon Alaseinäjoenkadun rampista, Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksesta.

Itäpäädystä löytyy lohko numero 5. Joka sekin on jaettu kahteen osaan, ja sinne on kulku kahdesta omasta portista. Portit ja lohko on merkitty karttaan punaisella. Toinen portti löytyy vieraskatsomon vierestä, Itäpäädyn takaa. Ja toinen on Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksessa. Molempiin portteihin kulku Alaseinäjoenkadun rampista. Itäpäädyssä ei ole anniskelua, mutta siellä on kaikki muut palvelut normaalisti. Itäpäädyssä on myös äänekäs junioreista koostuva kannattajaryhmä maalin takana, sillä Itäpääty on SJK-junioreiden ja seurakorttilaisten koti. Tähän otteluun on kuitenkin seurakorttilaisten määrää jouduttu rajoittamaan, ja vain 150 seurakorttilaista pääsee otteluun, painottuen juuri lapsiin ja nuoriin.

Pääkatsomo on rajattu kaikkiaan kolmeen eri lohkoon. Sieltä löytyy VIP-katsomo lohkosta 8, joka on samalla kolmannen kerroksen Atria Lounge. Atria Lounge aukeaa klo 15:30 ja sinne sisäänkäynti on mustan nuolen osoittamasta ovesta, Jääurheilukeskuksen puoleisesta päädystä. Pääkatsomon toisesta kerroksesta puolestaan löytyy Carlsberg Sports Bar, joka on kartassa kultaisella merkityssä kohdassa, ja se aukeaa myös klo 15:30. Carlsberg Sports Bar palvelee vain Pääkatsomon asiakkaita. Pääkatsomon kulmauksessa, Kannattajapäädyn puolella lohkossa 7. on myös katsomoanniskelu. Lohko numero 7 on merkitty keltaisella ja sinne sisäänkäynti on Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksesta. Kulku sinne tehdään Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista. Pääkatsomon lohko numero 6 on merkitty karttaan oranssilla värillä. Lohkoon kulkeminen tapahtuu Itäpäädyn puoleisesta kulmasta ja paikanpäälle pääsee Alaseinäjoenkadun rampista.


Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha suljettiin muutenkin torstaina 20.5. kokonaan rakennustyömaan vuoksi. Siten etupiha-alueen läpi ei pääse edes kävellen tai polkupyörällä ja tämä kannattaa huomioida, kun tulee tapahtumaan ja etsii omaa sisäänkäyntiporttiaan.

Pysäköintitila on siten edelleen rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.

Polkupyöräparkki siirtyy OmaSp Stadionin pihasta Wallsport Areenan pyörätelineille. OmaSp Stadionin piha-alue on suljettu kokonaan myös polkupyöriltä.

Stadionbussit ja Lontoonbussi

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin myös kauden 2021 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta, viimeistään lauantaina. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin nonstoppina. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran klo 15:30 ja seuraava klo 16:00. Paluu keskustaan on noin 20 minuuttia ottelun loppumisen jälkeen. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

Median edustajat ja akkreditointi

Myös median edustajien määrä ottelutapahtumassa on rajattu, ja tämän vuoksi kaikilta median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 21.5. klo 12:00 mennessä. Jos lista täyttyy ennen tuota, päättyy akkreditointi aiemmin. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan viimeistään perjantaina 21.5. klo 13:00 mennessä.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 16:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen ei ole lehdistötilaisuutta koronarajoituksista johtuen, eikä median edustajilla ole missään vaiheessa pääsyä pelaajatunneleihin. Kaikki haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen, ulkona kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille, tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle.

Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, lohko numero 6:n yläosasta Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtokoppien puoleiselle laidalle. Kaikilla median edustajilla on oltava koko tapahtuman ajan nenän ja suun peittävä kasvomaski tai -visiiri.

Veikkausliigan ottelu, SJK – HJK lauantaina 22.5. klo 17:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään terveysturvallisesti järjestettyyn ottelutapahtumaan.