123 456 7890

Suomen Cupin 6.kierroksen ottelu SJK – FC Inter pelataan maanantaina 13.6. klo 18:00 OmaSp Stadionilla. Seurat pääsivät yksimielisyyteen ottelun aikaistamisesta alkuperäisestä runkopäivästä. Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin puolivälieriin ja kohtaa niissä voittajan VPS – HJK ottelusta, joka pelataan myös maanantaina 13.6.

Myös mahdollinen puolivälierä pelattaisiin OmaSp Stadionilla ja sen runkopäivä on 29.6. Liput Suomen Cupin otteluun tulossa myyntiin Lippu.fi-kanaviin ja SJK Storeen. Kaikki Suomen Cupin ottelut näkyy myös suorana Ruutu Urheilu -palvelusta. Suomen Cupin Finaali pelataan tänä vuonna 17.9.

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla, ja tauko loppuu 18.6. klo 17:00 pelattavalla SJK – FC Inter ottelulla. Siten SJK ja FC Inter kohtaavat toisensa kahdesti samalla viikolla, maanantaina Suomen Cupissa ja lauantaina Veikkausliigassa.

Lauantai 18.6. on samalla OmaSp Stadionin Superlauantai, kun ennen SJK:n Veikkausliigan ottelua tapahtuma-areenalla esiintyy ilmaistapahtumassa Hevisaurus ja Cledos. Ottelun jälkeen, ottelulipulla tai SJK:n kausikorteilla, pääsee osallistumaan tapahtuma-areenan iltatapahtumaan, jossa esiintyy bilebändi Me Viikatoineet, DJ Snabu, HesaÄijä ja illan päättää Aste. Iltatapahtumaan saa myös erillisiä lippuja. Liput Superlauantaihin myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen ottelut-kohdasta.