123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK matkustaa sunnuntaina 24.7. Lahteen, ja kohtaa siellä klo 16:00 alkavassa ottelussa FC Lahden. Ottelu näkyy Ruutu Urheilu -palvelusta suorana. Seinäjoelle jäävät SJK-kannattajat voivat katsoa peliä yhdessä Vekseli Plazassa. Lahteen mahdollisesti lähtevät SJK-kannattajat sijoittuvat Lahden Stadionilla pääkatsomon hyppyrimäen puoleiseen reunaan.

Torstaina europelissä melko tasaisen ottelun Norjan pääsarjan kärkisijoilla olevaa Lillestrømiä vastaan pelannut SJK, matkustaa vierasotteluun otteluparin välillä. Pelaajia onneksi riittää hyvässä kunnossa, kun ainoastaan Josepablo Monrealilla on ollut pientä vammaa, ja hänkin saattaa olla jo pelikunnossa. Kierrätystä nähtäneen silti, kun SJK lähtee hakemaan Lahdesta täyttä pistepottia.

Nopeasti tulee taas seuraava peli, ja se tarjoaa meille uuden haasteen sekä mahdollisuuden jatkaa meidän hyvää virettä, jossa olemme, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Tietenkin, kun ottelutahti on näin kova, niin käytämme meidän laajaa pelaajaryhmäämme hyväksemme, pitäen kaikki hyvässä vireessä ja siten saamme kolme pistettä mukaamme. Se tarjoaa samalla myös aina muutamalle pelaajalle mahdollisuuden ansaita paikkansa pelaavassa ryhmässä. 

Pääpointti on kuitenkin jatkaa tätä meidän hyvää ja nousujohteista formia. Näin olemme tehneet nyt viime peleissämme, riippumatta siitä ketkä pelaavat. Samalla kaikki pysyy hyvässä fyysisessä pelikunnossa ja jatkamme hyvällä tiellä. Haluamme voittaa, Gómez paaluttaa.

Torstaina europelissä SJK:n riveissä teki debyytin Seinäjoelle palannut Felipe Aspegren, joka tuli vaihdoista sisään ottelun loppuhetkillä. Aspegren on täydessä kunnossa, tultuaan mukaan kesken kauden KuPS:sta. Myös toppari Bradley Diallo oli jo mukana SJK:n europeliryhmässä, ja hänenkin debyyttinsä SJK:ssa lähestyy. Kenties jo tänä sunnuntaina? SJK:lla on ollut mukana europelien ryhmässä myös useita nuoria SJK Akatemian pelaajia, joista osaa saatetaan nähdä sunnuntainakin mukana. SJK Akatemialla on kuitenkin oma ottelunsa maanantaina KPV:ta vastaan OmSp Stadionilla. Pelikieltoja ei ole.

Sarjassa SJK tarvitsee pisteitä, noustakseen mukaan kuuden parhaan joukkoon, ja siten varmuudella mukaan ainakin kauden perään pelattavaan euroturnaukseen viimeisestä europelipaikasta. Eikä piste-eroa neljänteen sijaankaan ole kuin viisi pistettä. Voitoilla voi nousta nopeasti ylöspäin sarjassa, kun keskikastissa peräti seitsemän joukkuetta on kuuden pisteen sisällä toisistaan.

Nähdäänkö 21-vuotias Valentín Gasc sunnuntaina mukana FC Lahtea vastaan?

FC Lahdessa on tapahtunut paljon sitten viime kohtaamisen, kun päävalmentaja Ilir Zeneli sai potkut ja tilalle on tullut Mikko Mannila, joka vielä viime kaudella valmensi RoPS:n Ykkösen nousukarsintoihin. Mannila on ennen RoPS:a kuulunut HJK:n valmennusryhmään.

Myös pelaajistoon on tullut muutoksia, kun isolla kohulla joukkueeseen lainasopimuksella Ruotsista tullut Albion Ademi kutsuttiin takaisin Ruotsiin Djurgårdeniin. Myös puolustaja Alan Henriquen sopimus päättyi, eikä hän ole enää joukkueessa mukana. SJK-laisittain vastustajan riveissä on myös tuttuja, kun Teemu Penninkangas ja Matti Klinga ovat edelleen mukana.

FC Lahden edellinen ottelu päättyi tylysti 0-5 tappioon FC Honkaa vastaan Espoossa. Viidestä viimeisestä Veikkausliigan ottelusta FC Lahti on voittanut vain FC Interin, ja hävinnyt neljä muuta. Sarjataulukossa se on valahtanut toiseksi viimeiseksi, sillä on peli enemmän muita pelattuna ja maaliero pahasti pakkasella. Toisaalta eroa edellä olevaan IFK Mariehamniin on vain kolme pistettä. Viimeisenä oleva HIFK on viiden pisteen päässä.

Veikkausliigan ottelu FC Lahti – SJK sunnuntaina 24.7. klo 16:00 Lahden Stadionilla. Ottelu näkyy suorana Ruutu Urheilu palvelusta. Paikan päälle mahdollisesti matkaavat SJK-kannattajat sijoittuvat stadionilla pääkatsomoon, ja siellä sen hyppyrimäkien puoleiseen reunaan.

SJK:n seuraava ottelu on UEFA Europe Conference Leaguen toisen kierroksen toinen osaottelu Lillestrøm SK:ta vastan. Peli pelataan Norjassa, Lillestrømin Åråsen stadionilla torstaina 28.7. klo 20:00 Suomen aikaa. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 31.7. klo 16:00, kun AC Oulu saapuu OmaSp Stadionille. Kotiottelun liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.