123 456 7890

SJK ja HJK kohtaavat sunnuntaina Veikkausliigan mestaruussarjan ottelussa klo 17:30 OmaSp Stadionilla, ja tuo ottelu on samalla SJK:n Perhepeli. Silloin OmaSp Stadionin etupihan Hetki-Areenalla matsipäivän oheisohjelma on rakennettu lapsia silmällä pitäen ja sunnuntai on hyvä päivä lähteä peliin koko perheen voimin!

Tarjolla on mm. huikean jännittävää aarteen etsintää, pelastuslaitoksen kalustoesittely sekä poniajelua. Mukana tietenkin perinteiseen tapaan myös pomppulinna, kioskien herkut sekä muut tutut aktiviteetit ja palvelut.

SJK-junioreiden vanhemmat saavat liput peliin puoleen hintaan, ja SJK on jakanut Seinäjoen alueen peruskouluihin yli 7100 lippuvoucheria, jotka käyvät tähän otteluun, tai 21.10. pelattavaan SJK – VPS otteluun. Lipuilla pääsee OmaSp Stadionin Itäpäätyyn tai sen reunojen katsomolohkoihin. SJK-juniorit järjestävät myös sunnuntainpeliin marssin, jossa juniorit marssivat yhdessä Alaseinäjoenkadun kautta OmaSp Stadionin pihaan. Marssille voi osallistua kaikki SJK-väki, kannattajat ja perheet.

Palvelut ja portit aukeavat klo 16:00, ja Veikkausliigan mestaruussarjan ottelu SJK – HJK alkaa klo 17:30. Tarkempi otteluennakko peliin tulee SJK:n nettisivuille perjantai-iltana.

Liput peliin edullisimmin ja ilman jonoja Ticketmasterin kanavista sekä Torikeskuksen SJK Storesta. Porttilipunmyynti stadionilla aukeaa sunnuntaina klo 16:00. Paikalle mahdollisesti tulevat HJK-kannattajat ostavat liput omasta linkistään, ja he sijoittuvat Itäpäädyn vieraskatsomoon, missä heille on oma sisäänkäynti katsomon takaa sekä omat palvelut.

Kaikkiin SJK:n kotipeleihin pääsee kätevästi Härmän Liikenteen Stadionbusseilla tai Vekselin ja OmaSp Stadionin väliä kulkevalla Lontoon bussilla. Stadionilla ja sen etupihassa on tarjolla monenlaista ruokailumahdollisuutta. Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille!