123 456 7890

SJK-juniorit järjestävät sunnuntain SJK – HJK Veikkausliiga-peliin marssin, jossa juniorit marssivat yhdessä Alaseinäjoenkadun kautta OmaSp Stadionin pihaan. Marssille voi osallistua kaikki SJK-väki, kannattajat ja perheet.

Kokoontuminen on klo 16:05 alkaen Seinäjoen Jääurheilukeskuksen jäähalli 3:n pihaan, ja marssi lähtee liikkeelle klo 16:15. Sieltä se kulkee Wallsport Areenan takaa ensin Alaseinäjoenkadulle, ja kiertää Wallsport Areenan puoleisesta rampista suoraan OmaSp Stadionin pihaan.

OmaSp Stadionin etupihan Hetki-Areenalla, sunnuntain matsipäivän oheisohjelma on rakennettu lapsia silmällä pitäen. Tarjolla on mm. huikean jännittävää aarteen etsintää, pelastuslaitoksen kalustoesittely sekä poniajelua. Mukana tietenkin perinteiseen tapaan myös pomppulinna, kioskien herkut sekä muut tutut aktiviteetit ja palvelut. Sunnuntai on hyvä päivä lähteä peliin koko perheen voimin!

Palvelut ja portit aukeavat klo 16:00, ja Veikkausliigan mestaruussarjan ottelu SJK – HJK alkaa klo 17:30. Liput otteluun edullisimmin ja ilman jonoja Ticketmasterin kanavista tai Torikeskuskuksen SJK Storesta.

SJK-junioreiden vanhemmat saavat liput peliin puoleen hintaan, ja SJK on jakanut Seinäjoen alueen peruskouluihin yli 7100 lippuvoucheria, jotka käyvät tähän otteluun, tai 7.10. pelattavaan SJK – VPS otteluun. Lipuilla pääsee OmaSp Stadionin Itäpäätyyn tai sen reunojen katsomolohkoihin.