123 456 7890

Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:n kapteenina myös kaudella 2020. Hänen tukenaan kapteenistossa ovat Tero Mäntylä, Ariel ”Tuco” Ngueukam ja Matej Hradecky. Kapteeni-nelikko johdattaa SJK:n ensimmäistä kertaa tositoimiin OmaSp Stadionille lauantaina 6.6. klo 14:00, kun SJK kohtaa Veikkausliiga-kauteen valmistavassa harjoitusottelussa FC Hakan. Voit lukea lisää tuon ottelun järjestelyistä torstaina ilmestyneestä otteluennakosta.

Hetemaj saa kunnian toimia toista kautta putkeen seuran kapteenina, ja mies ottaa vastaan tehtävän ylpeänä.

Olen todella otettu ja iloinen tästä valinnasta kapteeniksi, ja tämä on suuri kunnia, koska valintaan osallistui jokainen pelaaja ja joukkueen staffi. Se nostaa valinnan merkitystä ainakin omissa silmissäni todella korkealle, sanoo SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj.

Pyrin johtamaan omalla esimerkilläni ja antamaan kaikille vastuuta. Kapteenina en tykkää olla diktaattori vaan täysin päinvastoin. Eli pyrin siihen, että kaikki ottaisi vastuuta ja toivon, että tällä kaudella jokainen meistä olisi oman itsensä kapteeni ja kaikkien kapteeni. Kapteeniston jäsenten tulee ottaa vastuu omasta ja muiden tekemisestä. Uskon, että sellaisella auktoriteetilla saamme jokainen vielä entistä enemmän irti itsestämme, Hetemaj jatkaa.

Hetemaj saa avukseen kolme varakapteenia, joista ensimmäisenä on Seinäjoella syntynyt ja kasvanut Tero mäntylä, joka palasi kotiin monen vuoden jälkeen.

Valtava kunnia tulla valituksi SJK:n kapteenistoon, ja tietysti yritän täyttää ruudun sen mukaisesti kuin odotetaankin, sanoo Tero Mäntylä.

Meillä on nyt hyvä kapteenisto ja Mehu kokeneena konkarina näyttää kuinka homma hoidetaan. Hänen esimerkistään on hyvä ammentaa oppia, jos peleissä pääsee nauhaa kantamaan. Omalta osaltani pyrin tuomaan joukkueeseen johtajuutta ja näyttää esimerkkiä sekä kentällä että sen ulkopuolella samalla tavalla kuin aiemminkin, Mäntylä jatkaa.

Mäntylän tapaan paluumuuttajina SJK:n joukkueeseen ovat hyökkääjä Tuco sekä Matej Hradecky.

– Tämä on minulle kunnia ja voin vain sanoa, että olen aina pyrkinyt olemaan vain oma itseni joukkueessa. Yritän aina saada kaikki hyvälle tuulelle ja mukaan joukkueeseen. Koitan myös olla esimerkki nuoremmille pelaajille. Se on kuitenkin minulle tärkeää, että kaikilla on hyvä olla mukana joukkueessa. Uskon, että se vaikutti myös siihen, että muut pelaajat äänestivät minua kapteenistoon. Kiitos heille siitä, sanoo Ariel ”Tuco” Ngueukam.

Tuli tosi hyvä fiilis tästä valinnasta. Kunnioitan kaikkia joukkueen pelaajia sekä kiitän heitä, jotka äänestivät minua kapteenistoon. Haluan näyttää kaikille esimerkkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja pyrin auttamaan joukkuetta niin hyvin kuin vain pystyn, sanoo Matej Hradecky.

Tucon ja Hradeckyn ajatuksia pääsee lukemaan lisää sunnuntai-iltana ilmestyvistä henkilökuvahaastatteluista, SJK:n nettisivuilta.

Veikkausliiga alkaa keskiviikkona 1.7. ja Veikkausliigan ohjelma ilmestyy perjantaina 5.6. klo 15:00. SJK pelaa ennen kauden alkua neljä harjoitusottelua, joissa ensimmäisessä kohdataan FC Haka.