123 456 7890

SJK kohtaa Suomen Cupin 6.kierroksella FC Interin ja ottelu pelataan kotikentällä OmaSp Stadionilla. Runkopäivä kierrokselle on keskiviikko 15.6.

Arvonta suoritettiin tiistaina 31.5. Samalla arvottiin vastustaja mahdolliseen Suomen Cupin puolivälierään. Otteluparin voittaja kohtaa voittajan otteluparista VPS – HJK, ja myös tuo Suomen Cupin puolivälierä pelattaisiin kotona. Runkopäivä sille on ke 29.6. Suomen Cupin finaali pelataan tänä vuonna Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 17.9.

SJK tulee vahvistamaan tulevan cup-ottelun pelipäivän ja tarkan alkamisajan myöhemmin. Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla, ja pelit jatkuvat Veikkausliigassa lauantaina 18.6. klo 17:00, kun juuri Suomen Cupissa vastaan arvottu FC Inter saapuu OmaSp Stadionille. Päivä on samalla Superlauantai, ja OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla esiintyy ensin päivällä ilmaiskonsertissa Hevisaurus ja Cledos. Ja ottelun jälkeen, ottelulipulla tai kausikortilla, voi jäädä ilta tapahtumaan, missä tapahtuma-areenan lavalle nousee bilebändi Me Viikatoineet, DJ Snabu, HesaÄijä ja illan päättää Aste. Liput tapahtumaan Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta.