123 456 7890

SJK pelaa ensi keskiviikkona 19.10. klo 18.00 OmaSp Stadionilla europaikasta kaudelle 2023, kun se kohtaa europudotuspelien avauskierroksella Veikkausliigan 7. tai 8. sijoittuneen joukkueen. Vastustaja on varmuudella selvillä viimeistään sunnuntai-iltana, mutta se on joku kolmikosta VPS, IFK Mariehamn tai AC Oulu. Puolivälieräottelu pelataan ratkaisuun saakka, ja voittaja etenee europudotuspelien toiselle kierrokselle. Häviäjän kausi päättyy siihen.

SJK on kutsunut kaikki Seinäjoen alueen yläkoululaiset tuohon keskiviikon puolivälieräotteluun, jakamalla lippuja suoraan alueen kouluihin. Kouluihin jaetuilla lipuilla yläkoululaiset pääsevät OmaSp Stadionin Pääkatsomon lohkoihin 108-109*.

Aiemmin kaudella SJK kutsui kaikki alueen alakoululaiset sekä opiskelijakorttilaiset peliin, ja nyt on vuorossa yläkoululaiset. Näillä tempauksilla SJK halua tutustuttaa alueen nuoret SJK:n ottelutapahtumiin ja tarjota heille mahdollisuus nähdä oman kaupungin Veikkausliigaseuran otteita kotistadionilla. Samalla SJK haluaa saada myös täysin uusia kävijöitä tutustumaan ottelutapahtumaan ja palveluihin OmaSp Stadionilla.

Keskiviikkona 19.10. klo 18:00 europudotuspelien puolivälierä OmaSp Stadionilla. Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storesta. Portit ja palvelut aukeavat klo 16:00 ja lisätietoa ottelusta sekä sen järjestelyistä tulossa SJK:n nettisivuille maanantaina ilmestyvästä otteluennakosta.

Puolivälierän voittaja etenee eurolopputurnauksen välierään, joka pelataan heti lauantaina 22.10. Välierän voittaja puolestaan kohtaa seuraavalla viikolla pelattavassa kaksiosaisessa finaalissa Veikkausliigassa neljänneksi sijoittuneen FC Hakan. Finaalit pelataan siten, että ensin aloitetaan välierän voittaneen kotona keskiviikkona 26.10. klo 18:00 ja ratkaiseva toinen osa pelataan Valkeakoskella sunnuntaina 30.10. Finaaliparin voittaja yhteistuloksella, saa paikan ensi kauden 2023 UEFA Europa Conference League-peleihin. Jos SJK etenee puolivälierästä ja välierästä jatkoon, löytyy otteluiden tarkemmat ajankohdat ja pelipaikat SJK:n nettisivujen Ottelut-kohdasta.

Vielä ennen ensi keskiviikkona alkavia pudotuspelejä, pelataan Veikkausliigan päätöskierros sunnuntaina 16.10. klo 17:00. SJK matkustaa silloin FC Interin vieraaksi Turkuun ja tarkemmin ottelusta voi lukea otteluennakosta SJK:n sivuilta. Päätöskierroksen jälkeen kaikkien joukkueiden lopulliset sijoitukset sarjataulukossa on selvillä ja siten otteluparit puolivälieriin sekä mahdolliseen välierään.

*17.10. Tekstiin tarkennettu katsomonosat joihin lipukkeilla pääsee.