123 456 7890

Tänään vietetään ylioppilasjuhlia pitkin Suomea ja Etelä-Pohjanmaan maakuntaa. Samalla moni nuori valmistuu muista kouluista, uusiin ammatteihin, tai päättää peruskoulunsa. SJK onnittelee lämpimästi teitä kaikkia ja toivottaa parasta mahdollista tulevaisuutta kaikille.

SJK:n jalkapallolukiosta, Kuortaneen urheilulukiosta, kirjoitti itsensä ylioppilaaksi parhaillaan Suomen U21-maajoukkueen mukana oleva Matias Vainionpää, sekä keväällä muualle siirtyneet Niilo Peräaho ja Kuutti Matila. SJK Akatemian pelaajista ylioppilaspaperit sai tänään myös Georg Westerlund ja Oliver Günes. Lisäksi jalkapallolukion kanssa yhteisiä harjoituksia läpikäyneet Kaarlo Rintamäki ja Robbie Malolo, valmistuivat merkonomeiksi.

SJK onnittelee lämpimästi kaikkia pelaajiaan, jotka nyt valmistuvat kouluistaan tai päättävät koulunsa.

Jalkapallolukiosta valmistuneen Vainionpään uran tukena on ollut Halwest Oy.

On ollut ilo olla mukana tukemassa SJK:n oman kasvatin urapolkua. Jalkapallopainotteinen lukio on tuonut mahdollisuuden lahjakkaiden nuorten, kuten Matiaksen, yhdistää koulun käynti ja jalkapallo. Matiaksen tuntien molemmat on hoidettu tavoitteellisesti ja menestyksekkäästi. Halusimme olla tukemassa Matiaksen määrätietoista etenemistä kohti jalkapalloilijan ammattia. Lukion suorittaminen on hyvä pohja uran jälkeiseen työelämään. Matiaksen kaltainen tunnolinen ja tavoitteelinen nuorimies tulee saavuttamaan elämässään päämäärät jotka hän itselleen asettaa. Matias on loistava esikuva junioreille, sanoo Halwest Oy:n Heikki Tuomilehto.

Suomen U21-maajoukkue, mukanaan SJK:n Matias Vainionpää ja Pyry Hannola, kohtaa tiistaina 8.6. Slovakian vierasottelussa. Maaottelu alkaa klo 15:00 ja se näkyy suorana YLE Areenasta. SJK palaa tositoimiin torstaina 10.6. klo 18:30, kun se kohtaa OmaSp Stadionilla KuPS:n. Ottelun ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa. Pelissä ei ole enää yleisörajoituksia. SJK Akatemia puolestaan kohtaa nyt sunnuntaina 6.6. OmaSp Stadionilla Vasa IFK:n ja ottelu alkaa klo 18:30. SJK Akatemia – VIFK -otteluun pääsee SJK:n kausikorteilla, jotka ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa. Lippuja myydään myös portilta ja peli näkyy suorana Spiideo-livestreamina. Voit lukea lisää ottelusta omasta otteluennakosta.