123 456 7890

SJK palasi harjoitustauolta täydellä höyryllä, kun harjoitukset jatkuivat keskiviikkona 4. tammikuuta. Harjoituksiin on palannut myös SJK Akatemia, ja joukkueet päättävätkin vuoden 2023 ensimmäisen harjoitusviikon sisäiseen harjoitusotteluun lauantaina.

On hienoa olla takaisin. Meillä kaikilla oli hyvä pieni tauko noiden joulukuun intensiivisten kymmenen päivän jälkeen. Nyt jatkamme siitä mitä tuolloin aloitettiin, ja samalla esittelimme joukkueelle uuden pelaajan, Jaime Morenon. Oikein hyvä ensimmäinen päivä, ja oikein positiivinen tunnelma, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Tästä on hyvä jatkaa viikonloppuun, jolloin kohtaamme oman akatemiamme harjoitusottelussa. Toivottavasti saamme jo siinä pelissä hieman kokeiltua niitä asioita, mitä olemme tehneet näinä viikkoina, Gómez jatkaa.

Jaime Moreno ensimmäisissä harjoituksissa Wallsport Areenalla.

SJK esitteli hyökkääjä Jaime Morenon seuraajilleen maanantaina nettisivuilla, ja samalla kerrottiin, että joukkue on kenttäpelaajien osalta nyt valmis alkaneeseen vuoteen.

Kaikki pelaajat ovat nyt mukana, ja kuten sanoin jo aiemmin, niin nyt meillä on joukkue kasassa. Vain maalivahtia vielä etsitään. Ja toivottavasti uusi maalivahtikin on mukana jo lähiviikkoina, Gómez vahvistaa.

Meillä oli käytännössä joukkue melko valmis jo joulukuussa, ja nyt vain kehitämme asioita entisestään. Kilpailulliset pelit tulevat nopeasti, vain kolmen viikon sisään. Haluamme olla Liigacupissa mahdollisimman valmiita, sillä siinä menestyminen auttaa meitä olemaan valmiimpia myös Veikkausliigan alussa. 

Tämän hetken joukkue onkin paljon valmiimpi ja paljon pidemmällä kuin viime vuonna olimme tässä vaiheessa. Kaikki ovat paremmassa kunnossa, sekä heti valmiimpia treenaamaan ja pelaamaan. Kaikki myös tuntevat prosessit ja systeemit paremmin. 
 
Myös akatemiasta mukaan tulleet pelaajat tuntevat meidän jutut, koska he ovat harjoitelleet meidän kanssa jo aiemminkin, Gómez sanoo.

Macario Hing-Glover ja Weslen Júnior

Joukkue onkin nyt nälkäinen ja nuorempi kuin aiemmin, mikä puolestaan tekee siitä yhtenäisemmän ja kaikki ovat samalla viivalla pelipaikoista kisatessa.

Meillä on hyvin selkeät suunnitelmat jokaiselle pelipaikalle, jonka pelaajat myös tietävät. Samalla on kilpailuasetelmat pelipaikoille, ja pelaajat tietävät keitä vastaan he kisaavat. On myös pelaajia, jotka ovat vielä edustuksen ja akatemian välissä, mutta he tietävät mitä heiltä vaaditaan pelipaikkaa varten. Ja aina viikolla tulee siten olemaan positiivinen kilpailu viikonlopun peliajasta. Tai näin ainakin toivomme. 

Tämä on mielestäni hyvä pelaajaryhmä mikä meillä nyt on, ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Odotan jo innolla pelien alkamista, sanoo Gómez vielä lopuksi.

Pyry Hannola, Terry Yegbe ja päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK pelaa ensimmäisen virallisen harjoitusottelun ensi viikon lauantaina 14. tammikuuta, kun se matkustaa Kokkolan Kipparihalliin KPV:n vieraaksi. SJK Akatemia puolestaan kohtaa silloin Oulussa AC Oulun. Ensimmäinen kotiharjoitusottelu SJK:lla on virolaista Paide Linnameeskondia vastaan lauantaina 21. tammikuuta ja sen jälkeen alkaa Liigacup. Eli kilpailullinen kausi alkaa jo tammikuun lopussa. Löydät SJK:n ja SJK Akatemian talven otteluohjelmat SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. 

Tulevana lauantaina 7.1. SJK pelaa SJK Akatemiaa vastaan harjoitusottelun Wallsport Areenalla. Ottelussa tehdään paljon vaihtoja ja kokeillaan asioita, ja se alkaa noin klo 14:30. Peli ei ole varsinaisesti virallinen harjoitusottelu, mutta katsojat voivat tulla katsomaan sisäistä kohtaamista vapaasti. Myös Wallsport Areenan kahvio palvelee ottelun aikana.

Muihin tuleviin harjoitusotteluihin, Liigacupin ja SJK Akatemian Ykköscupin otteluihin vaaditaan kauden 2023 kausikortit tai sisäänpääsymaksu. Kausikortit kaudelle 2023 ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa ja Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Storessa käy maksuvälineinä erilaiset kulttuurisetelit. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16. Tammikuussa SJK Store on lauantaisin suljettu.