123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

Veikkausliiga jatkuu perjantaina 8.4. klo 18.00, kun SJK kohtaa OmaSp Stadionilla HJK:n. Tapahtuma-Areenan portit aukeavat klo 16:00 ja OmaSp Stadionin katsomot palveluineen klo 17:00. Pelin jälkeen juhlat jatkuvat OmaSp Stadionilla aina myöhään yöhön asti ja Carlsberg Sports Barin lavalle nousee klo 21:00 Niila. Ottelutapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. HJK:n kannattajille on toimitettu oma lippulinkkinsä, mistä he voivat ostaa liput vieraskannattajien katsomoon. Otteluun pääsee kätevästi Stadionbusseilla, jotka tähän otteluun ovat ilmaisia kausikorttilaisille. Lue lisää Stadionbusseista, lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä tämän ennakon loppuosasta. 

SJK ja HJK ovat molemmat hyvässä iskussa. HJK lähtee otteluun kuitenkin ennakkosuosikkina, ja sen odotetaan marssivan Suomen mestaruuteen näytöstyyliin. Molemmat joukkueet voittivat omat avausottelunsa Veikkausliigassa, kun HJK voitti Hongan 1-0 ja SJK voitti 2-1 tuloksella Helsingin IFK:n. Talvella HJK hävisi yllättäen Liigacupissa IFK Mariehamnille, ja tappio tuli myös Hongalle, mutta siinä pelissä kentällä oli HJK:n reservijoukkue Klubi 04. SJK puolestaan ei ole varsinaisella peliajalla hävinnyt yhtään ottelua sitten viime vuoden syyskuun, ja näiden kahden edellisestä kohtaamisesta lokakuussa, SJK otti voiton 3-2 tuloksella Helsingissä. SJK:n ainoa tappio tänä talvena tuli Honkaa vastaan vasta rangaistuspotkukilpailussa. Useamman ottelun otannalla HJK on kuitenkin selvästi niskan päällä, ja tämän vuoden pre-seasonilla joukkueet eivät ole vielä toisiaan kohdanneet. 

Tästä tulee erittäin jännittävä ottelu. Ehkä se tulee hieman liian aikaisin kaudesta, mutta tämä on kuitenkin ottelu, jota olemme odottaneet. Heillä on tietenkin paineet tässä ottelussa, koska he ovat hallitsevia mestareita, ja heiltä odotetaan voittoa jokaisessa ottelussa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez. 

Pääsemme hyvässä tilanteessa otteluun. Olemme edenneet hyvin viimeiset nelisen kuukautta, ja menemme otteluun täynnä energiaa ja itseluottamusta. Teemme kaikkemme voittaaksemme ottelun, Gómez jatkaa.

Ja se on myös perjantai-ilta, iltavalaistus ja stadion erinomaisessa kunnossa. Uskomme, että peliin tule paljon kannattajiamme. Siten olemme täysin keskittyneitä otteluun, ja haluamme antaa kannattajillemme ilon sekä ylpeyden aiheita joukkueestaan, jatkaa Gómez vielä lopuksi. 

SJK hankki juuri riveihinsä takaisin viime kaudella ihastuttaneen Pyry Hannolan perjantain vastustaja HJK:sta. Hyvin menneen SJK-lainakauden jälkeen kauden tulokkaana palkitun Hannolan siirtosopimuksessa kuitenkin sovittiin, että hän ei saa tänä perjantaina vielä pelata vanhaa seuraansa vastaan. Hannola tulee olemaan kannattajien tavattavissa ennen ottelua kausikorttilaisten loungessa ja Junnupäädyn meet & greetissa.


HJK:n päävalmentaja Toni Koskela saa otteluun takaisin maalivahti Conor Hazardin, joka missasi avausottelun pelikiellon vuoksi. Edelleen pelikiellossa on vielä viime kaudella SJK-paidassa pelannut laitapuolustaja Murilo, joten häntä ei ikävä kyllä nähdä vanhalla kotistadionillaan perjantaina. Myös toinen entinen SJK-pelaaja, eli HJK:n ykköshyökkääjä Roope Riski on todennäköisesti sivussa, sillä hän loukkaantui kauden avausottelussa Honkaa vastaan jo ensimmäisellä puoliajalla. HJK saanee kuitenkin takaisin riviin AIK:sta lainalla olevan Bojan Radulovicin, joka missasi Honka-pelin pikkuvamman vuoksi. 22-vuotias Radulovic onnistui Liigacupissa kertaalleen, ja teki kaksi maalia Hammarbya vastaan harjoitusottelussa maaliskuun lopussa. Jos myös Radulovic on HJK:lta sivussa, pelannee kärjessä Jaro-kasvatti Anthony Olusanya. HJK:lla riittää kyllä tulivoimaa hyökkäyksen laidoille ja kärjen alle riittämiin. Pelkästään nimet Santeri Hostikka, Atomu Tanaka ja Riku Riski takaavat sen. Honka-pelissä voittomaalin teki HJK:n oma kasvatti Casper Terho. Keskikentältä löytyy Jair Silva, Fabian Serrarens, Manuel Martic ja Santeri Väänänen. Mielenkiintoa löytyy myös puolustuksesta, että tekeekö maajoukkueessa viime syksynä lopettanut Joona Toivio viimein Veikkausliigadebyyttinsä 34-vuotiaana? Toinen Suomen maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Jukka Raitala pelasi jo avausottelussa Honkaa vastaan viime viikolla. 

Molempien joukkueiden ennakkoasetelmista tähän peliin löytyy juttua SJK:n asiantuntevasta ennakkostudiosta. Ennakkostudioa juontaa SJK:n kuuluttaja ja entinen pelaaja Arttu Seppälä. Asiantuntijavieraina vielä viime kaudella SJK:n puolustuksessa pelannut Tero Mäntylä sekä SJK:n talenttivalmentaja ja entinen maajoukkuepelaaja Mika Ojala. Pääset katsomaan Ennakkostudion tästä linkistä.

Veikkausliigan ottelu SJK – HJK perjantaina 8.4. klo 18:00 OmaSp Stadionilla. Liput otteluun Lippu.fi-kanavista sekä SJK Storesta. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Ottelusta on suora lähetys myös Ruutu-palvelussa. 

Ensi viikolla SJK matkustaa vieraspeliin Kuopioon ja kohtaa pitkänäperjantaina 15.4. klo 18:00 alkavassa ottelussa siellä KuPS:n. Peliin on järjestetty Seinäjoelta SJK-kannattajille ja muulle SJK-väelle avoimet bussikuljetukset. Bussimatkan hinta Kuopioon, sisältäen lipun peliin, on 40 € / hlö ja matka varataan maksamalla reissu Torikeskuksen SJK Storessa tai perjantaina SJK – HJK ottelun yhteydessä OmaSp Stadionin SJK Shopissa. Mukaan mahtuu 100 henkeä ja bussit lähtevät OmaSp Stadionilta klo 12:00. Paluu on KuPS – SJK ottelun jälkeen samaan paikkaan. Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK voittoon Kuopiossa!


Ottelutapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti perjantaina

Veikkausliigan ottelu SJK – HJK pelataan OmaSp Stadionilla perjantaina 8.4. klo 18:00. Lipunmyyntikioski aukeaa klo 16:00 ja se löytyy ainoastaan pääportilta. Lippuja saa myös Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. Vieraskannattajien katsomonosaan ei ole lipunmyyntiä, vaan sinne täytyy hankkia liput HJK:n omien kanavien tai heidän kannattajaryhmänsä kautta.

Ottelun jälkeen Carlsberg Sports Bar palvelee aina pitkälle yöhön saakka ja siellä tunnelmaa nostaa klo 21:00 aloittava Niila, joka tunnetaan mm. ”Sukupolvien Unelma” -hitistä. Iltatapahtumaan pääsee ottelulipuilla tai kausikorteilla ottelun jälkeen.

OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee myös kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa. Anniskelu löytyy Pääkatsomon lisäksi Eteläkatsomon takaa, Vieraskannattajien katsomosta sekä Pääkatsomon länsikulmauksesta. Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Katsomon takana ei ole anniskelua. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia. 

Tapahtuma-Areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 17.00 tavattavissa juuri SJK-paitaan julkistettu Pyry Hannola

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 17:15, missä on tavattavissa juuri SJK-paitaan julkistettu Pyry Hannola

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Tapahtuman aikataulu

* 16:00 Lipunmyyntikoju ja portit Tapahtuma-Areenalle auki. Myös Carlsberg Sports Bar aukeaa. Tapahtuma-Areenalla on happy hour hinnat klo 16-17.
* 16:30 SJK Shop ja VIP-tilat aukeaa. DJ aloittaa ja Tapahtuma-Areenalla on Happy Hour hinnat klo 17:00 asti
* 17:00 katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomon anniskelualueella happy hour hinnat pelin alkuun asti.
* 17:00 – 17:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut Tapahtuma-Areenan Kausikortttilaisten loungessa, junnupäädyssä ja Atria Loungessa. Kannattajaloungessa ja Junnupäädyssä vieraana Pyry Hannola.
* 17:55 Joukkueet kentälle.
* 18:00 Veikkausliigan ottelu SJK – HJK puhalletaan käyntiin
* 20:00 Carlsberg Sport Barissa jälkipelit, arvontaa ja pelaajahaastatteluja
* 21:00 Niila aloittaa Carlsberg Sport Barissa

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. Myös kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15.

Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä. Lipunmyyntikioski aukeaa klo 16:00.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista lipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta.

 

Pääkatsomo
Portiltta tai SJK Storesta:
Aikuinen 35 €
Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Kultalippu TARJOUS! 39 € (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)
VIP-lippu 112,40€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

Eteläkatsomo
Portilta tai SJK Storesta:
Aikuinen 25 €
Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 20 €
Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. 7-12 vuotiaille liput normihinnoista -50% (ei koske kannattajapäätyä)

Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 13-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

 

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

 

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin myös kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Stadionbussi on tässä ottelussa ilmainen kausikorttilaisille ja ilman kausikorttia bussikyydin kertamaksu on 5€ / suunta. Tässä ottelussa molempien linjojen 50 ensimmäistä maksavaa asiakasta, saa myös ilmaisen lipun otteluun!

HUOM! Aiemmilla kausilla käytössä ollut kaksikerroksinen Lontoon bussi ei kulje tässä ottelussa.

 

Televisiointi

SJK – HJK -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu-palvelusta.  Ottelun selostaa Kim Kallström.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 8.4. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa perjantaina klo 17:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.