123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Lauantaina 14.8. pelattavaksi merkitylle Veikkausliigan ottelulle SJK – FC Honka on päätetty uusi ajankohta, ja ottelu pelataan maanantaina 16.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Ottelu jouduttiin siirtämään osaa SJK:n joukkuetta koskevien viranomaisten asettamien vielä lauantaina voimassa olevien karanteenimääräysten takia. Uusi ajankohta ottelulle pystyttiin kuitenkin löytämään nopeasti jo saman ottelukierroksen yhteyteen. Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös maanantaina. Liput otteluun myynnissä Lippu.fi-kanavissa, sekä Seinäjoen keskustan Epstorin SJK Storessa. Peli näkyy suorana Ruutu-palvelusta.

Tapahtumassa on vahva maskisuositus ja porteilla on tarjolla kaikille käsidesiä. Lisäksi stadionin jokaisessa katsomonosassa on mahdollisuudet käsien pesemiseen ja turvavälien pitämiseen niin halutessaan. Sisällä olevien ravintolatilojen kapasiteettia on rajattu. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä tämän otteluennakon loppuosassa.

SJK on viime viikon joutunut pitämään harjoitusviikkona, kun edellinen vierasottelu Helsingin IFK:ta vastaan peruttiin, HIFK-leirissä ilmenneen koronatapauksen vuoksi. Samalla myös SJK:n tämä oma kotiottelu siirtyi lauantailta maanantaille, koska osalla SJK:n pelaajista oli korona-altistumisen vuoksi päällä viranomaisen määräämä karanteeni. Viime viikolla SJK piti pelituntumaa yllä ja pelasi sisäisen harjoitusottelun, mukanaan useampi SJK Akatemian pelaaja.

Veikkausliigassa SJK on erinomaisissa asetelmissa, kun runkosarjan viimeinen kolmannes käynnistyi. Sijoitus on tätä kirjoitettaessa viides, mutta vain kolmen pisteen päässä mitalisijoista. Kuntopuntarissa SJK on viimeisen viiden pelin otannalla jaetulla toisella sijalla yhdessä HJK:n kanssa, mutta paremmalla maalierolla HJK:n yläpuolella. Kärjessä on KuPS, jolla on yksi voitto enemmän kuin SJK:lla. SJK on voittanut viidestä viime pelistään kolme, sekä pelannut tasan HJK:n kanssa. FC Honka puolestaan on pelannut viisi viimeistä otteluaan ilman tappioita, mutta voittanut niistä vain kaksi. Kolmasti se on päätynyt tasapeliin. Kuntopuntarissa Honka on viidentenä, ja sarjataulukossa vasta kahdeksantena. FC Hongalla on kuitenkin alla maukas 4-1 voitto Ilveksestä viime viikonlopulta.

Hyvillä fiiliksillä ennenkaikkea siitä, että päästään ottelu pelaamaan, eikä tule liian pitää pelitaukoa. Pelitauot on aina hankalia, varsinkin kun on hyvässä pelivireessä. Me ollaan pelattu sisäinen peli ja päästy kokoajan treenaamaan, joten sillä tavoin on hyvä vire, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Honka on myös ollut hyvässä vireessä viime aikoina. Viisi tappiotonta peliä alla, joten sinänsä ihan hyvä peli varmasti tulossa. Honka on hyvä pallollinen joukkue ja vähän meidän pitää päästä rikkomaan heidän peliä. Mutta toisaalta, meidän peli on tällä hetkellä hyvässä formissa ja jätkät näyttää hyviltä treeneissä, Honkavaara jatkaa.

SJK vahvisti siirtoikkunan alussa rivejään australialaisella Brandon Wilsonilla ja siirtoikkunan lopussa puolalaisella Rafal Wolsztynskilla. Molemmat ovat käyttökelpoisia heti, joskaan hyökkääjä Wolsztynski ei ole vielä ehtinyt harjoittelemaan joukkueen kanssa kuin parit harjoitukset. Wilson on ehtinyt jo harjoitella joukkueen kanssa pari viikkoa ja hän myös pelasi sisäisessä harjoitusottelussa täydet minuutit sekä SJK Akatemian mukana JJK:ta vastaan.

Uusista pelaajista Rafa vasta tänään meidän kanssa treenasi ensimmäisen kerran, että katsotaan tuleeko maanantai hänelle liian noepasti. Mutta se jää sitten nähtäväksi, keitä kokoonpanoon valitaan, päättää Honkavaara.

Muutenkin SJK:n pelaajatilanne on nyt hyvä, sillä ja joukkueessa on vain pikkuvaivoja, ei mitään pidempiä loukkaantumisia. Pelikieltoja ei myöskään ole. Siirtoikkunassa SJK:sta siirtyi Ykkösen TPS:n riveihin loppukauden lainasopimuksilla Joonas Sundman ja Serge Atakayi. Ennestään SJK:sta on lainalla hyökkääjä Jeremiah Streng ja laina jatkuu FF Jaron paidassa Ykkösessä kauden loppuun.

SJK – FC Honka maanantaina 16.8. klo 18:30.

SJK:n seuraava ottelu on KTP:n vieraana Kotkassa tulevana lauantaina. Seuraava kotipeli on perjantaina 27.8. klo 18:30 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu FC Haka Valkeakoskelta. Liput Lippu-fi-kanavista ja SJK Storesta.

Alkukaudesta parantanut FC Honka vieraaksi

Vesa Vasaran valmentama FC Honka aloitti kauden todella heikosti odotuksiin nähden, ja vaikka nyt viime aikoina joukkueen otteet ovat parantuneet, on Honka silti sarjataulukossa vain sijalla 8. Sitä povattiin kuitenkin mukaan kärkikamppailuihin, tai ainakin varmaksi kärkikuusikon joukkueeksi. Kausi kuitenkin alkoi surkeasti, kun Honka hävisi kymmenestä ensimmäisestä pelistään seitsemän ja voitti ainoastaan KTP:n, AC Oulun ja FC Hakan. Myös SJK kävi hakemassa toukokuun lopussa 0-1 voiton Espoosta. Heinäkuussa tuli vastaan europelit, joiden avulla joukkue saatiin taas iskuun ja pisteitä tuli tasapeleillä ja kahdella voitolla. Viime viikonloppuna Honka voitti Ilveksen kotonaan 4-1 luvuin, ja hymy palasi ainakin hetkeksi joukkueen kasvoille.

Pitää kuitenkin muistaa, että vaikka Honka on sarjataulukossa heikosti sijoittuneena, on sillä kuitenkin hyvä pelaajaryhmä kasassa ja Vasara on saanut ajaa omaa pelisysteemiään pitkään yhdessä olleeseen joukkueeseen jo useamman kauden ajan. Honkaa ei siis kannata aliarvioida. Nyt ryhmässä on myös useita hyviä nuoria pelaajia, jotka ovat tekemässä nousua Veikkausliigan eliittiin. Lisäksi 19-vuotiaasta kolumbialaiskärki Juan Alegriasta, on kiinnostunut Skotlannin suurseura Glasgow Rangers. Muita mielenkiintoisia nuoria Hongan riveissä on vasta 17-vuotias Niklas Pyyhtiä, 18-vuotias Otso Koskinen, 19-vuotiaat Edmund Ako-Mensah ja Ville Koski, sekä 20-vuotias Markus Rale. Monesti nuoret pelaajat saattavat ottaa isojakin kehitysaskeleita kauden aikana ja juuri viime aikona nämä Hongan nuoret ovat näin tehneet. Honka myös vahvisti rivejään kokeneella nigerialaiskeskikenttäpelaaja Izunna Uzochukwulla, jolla on pitkä kokemus Norjan ja Tanskan pääsarjoista. Hongassa hän on ehtinyt pelata vasta yhdessä Veikkausliigan ottelussa.

Kokeneita ja nimekkäitä pelaajia Hongassa riittää ennestään. SJK-väelle tuttuja nimiä on puolustajat Henri Aalto, Dani Hatakka ja Tapio Heikkilä, joista ensinmainittu oli voittamassa SJK:n kanssa Suomen mestaruutta kaudella 2015. Muita Veikkausliigassa nimeä keränneitä kokeneita pelaajia on keskikentän Demba Savage, Lucas Kaufmann, Duarte Tammilehto ja Jerry Voutilainen, sekä puolustuksessa Konsta Rasimus. Maalivahti Tim Murray on yksi sarjan parhaimmistoa ja hyökkääjä Jean Marie Dongou on pelannut urallaan jopa 6 ottelua Espanjan suurseura FC Barcelonan paidassa.

Paikalle maanantaina mahdollisesti tulevat FC Hongan kannattajat voivat sijoittu Itäkatsomon Vieraskannattajien osioon, minne on oma sisäänkäynti. Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan ja uudet liput tulee ostaa ennakkoon vain tästä linkistä.

 

Ottelutapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti maanantaina

Maanantaina 16.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – FC Honka Veikkausliigan ottelu, pelataan ilman yleisörajoituksia. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla sairaana ja tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

OmaSp Stadionin katsomot ovat kaikki käytössä, ja sisääntulo tapahtuu viidestä eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, joten kun tulet tapahtumaan, ota selville etukäteen oma porttisi mistä tulet sisään. Huomioi myös, että OmaSp Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömään vuoksi, eikä sen läpi pääse kulkemaan. Rakennustyömaa on laajentunut entisestään, joten pihassa oleva tyhjä tila on sitä myöden pienentynyt.

Jokaisessa katsomoisssa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit, WC:t, käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesiä on saatavana kaikille. Jokainen katsomonosa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään myös joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelutapahtuman aikana. Sisätiloissa sijaitsevien ravintoloiden kapasiteetti on kuitenkin rajattu tämänhetkisen Aluehallintoviraston määräyksellä. Ennen ottelua ja ottelun jälkeen, nämä ovat avoinna kaikille katsojille.

Anniskelu löytyy Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi Eteläkatsomon ja Kannattajapäädyn takaa sekä tarvittaessa Vieraskannattajien katsomosta. Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta. Pääkatsomossa aiemmin ollut kulmapubi ei ole auki.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Ottelun lipunmyynti ja portit

Portit tapahtumaan aukeaa tuntia ennen ottelua, klo 17:30 ja samalla aukeaa kaikki palvelut. Myös anniskelualueet. VIP-tila Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar -pääkatsomossa, aukeaa kuitenkin jo puoltatuntia aiemmin, klo 17:00.

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store sijaitsee Seinäjoen Keskustassa, Epstorin katutasossa, ja se on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 17:30.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta. Etupihan remontin vuoksi, he saavat saattajan, joka opastaa heidät turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

 

Pääkatsomo

Portiltta tai SJK Storesta:

Aikuinen 35 €

Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 30 €

Alennusryhmät 25 €

 

Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta:

Aikuinen 25 €

Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 20 €

Alennusryhmät 15 €

 

Kannattajapääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Itäpääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömaan vuoksi. Siten etupiha-alueen läpi ei pääse edes kävellen tai polkupyörällä ja tämä kannattaa huomioida, kun tulee tapahtumaan ja etsii omaa sisäänkäyntiporttiaan.
Pysäköintitilaa löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.
Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä, eikä polkupyöriä saa tuoda stadionin piha-alueelle.

 

Stadionbussit ja Lontoonbussi

Stadionbussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran klo 16:45 ja seuraava klo 17:45. Paluu keskustaan on noin 15 min ottelun päättymisen jälkeen. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään maanantaina 16.8. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan maanantaina 16.8. klo 12:30 mennessä. HUOM! Ottelussa on toista kertaa koronatauon jälkeen lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorollaan molempien joukkueiden päävalmentaja. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneleihin tai enää myöskään kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa.

 

Veikkausliigan ottelu, SJK – FC Honka maanantaina 16.8. klo 18:30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään ottelutapahtumaan.