123 456 7890

SJK Akatemia kohtaa Veikkausliigaan nousseen VPS:n harjoitusottelussa tiistaina 15.3. klo 14:30 Vaasan Elisa Stadionilla.

Olen tosi tyytyväinen, että saimme sovittua tämän pelin näin nopeasti. Me tarvitsimme ottelun ja myös VPS tarvitsi ottelun, joten tämä sopi molemmille mainiosti, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page. 

Tiedän, että tästä tulee meidän kovin haasteemme tähän asti, sillä näin heidän pelinsä meidän edustusjoukkuettamme vastaan aiemmin. Ja meidän tuleekin olla tarkkana heidän hyökkäysvoimansa kanssa. Samalla tietenkin haluamme pelata meidän omaa peliämme, ja pyrkiä aiheuttamaan heille sillä tavoin vaikeuksia. 

Tämä on taas askel eteenpäin meille, ja iso haaste. Mutta se on myös jotain mitä me tarvitsemme ja haluamme. Uskon, että tämän ottelun myötä tiedämme, mitä meidän vielä pitää tehdä, jotta olemme entistä valmiimpia Ykkösen kauden alkuun. Samalla se on hieno haaste meidän nuorelle joukkueellemme, ja odotamme peliä innolla, päättää Page.

Tiistaina vastassa oleva VPS nousi viime kauden päätteeksi Ykkösestä Veikkausliigaan. Ja talvella se pelasi Liigacupissa SJK:n edustusjoukkueen kanssa samassa alkulohkossa.  SJK voitti Wallsport Areenalla pelatun ottelun 4-1 luvuin. SJK Akatemia ja VPS ovat kohdanneet viimeksi kaudella 2020, kun SJK Akatemia viimeksi pelasi Ykkösessä. Tuolloin VPS voitti Vaasassa pelatun ottelun 3-1 ja Seinäjoella pisteet jaettiin 1-1 tuloksella. Talvella pelatussa Ykkösen Cupin ottelussa, SJK Akatemia haki puolestaan voiton 0-1 tuloksella Vaasasta.

Ykkösen kausi alkaa SJK Akatemialla vierasottelulla 18.4. Pargas IF:aa vastaan. Kausikortit Ykkösen kaudelle 2022 myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15 Seinäjoen Torikeskuksessa. Löydät kaikki SJK Akatemian tulevat ja jo sovitut ottelut SJK:n nettisivuilta. SJK Akatemia pelaa vielä ennen Ykkösen kauden alkua Suomen Cupin 3.kierroksen ottelun 7.-17.4. välisenä aikana. Vastustaja, pelipaikka ja -aika selviää myöhemmin arvonnoissa.