123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on käyttänyt ghanalaisen 21-vuotiaan Salim Giabo Yussifin lainasopimuksessa olleen osto-option. Kevättalvella Seinäjoelle saapunut Yussif oli lainassa kaudella 2023 Vision FC:stä, joka on nuorisoakatemia ja SJK:n yhteistyöseura. SJK on nyt tehnyt Yussifin kanssa 2+2 -mallisen sopimuksen, joka kattaa kaudet 2024-2025 ja sisältää kahden vuoden jatko-option.

–Olen erittäin innoissani siitä, että voin jatkaa pelaamista SJK:ssa! Kokemus on tähän asti ollut aivan mahtava, ja olen nauttinut joka hetkestä kentällä. Joukkue ja fanit ovat olleet uskomattoman kannustavia. Olen imarreltu siitä, että saan olla mukana niin lahjakkaiden pelaajien mukana. Valmennusryhmä on ollut erittäin tukea antava, ja se on auttanut minua kehittämään taitojani ja omaksumaan joukkueen pelityylin. Odotan innolla seuraavaa kautta ja sitä, että saan taas antaa kaikkeni SJK:lle, kommetoi Yussif tuoretta sopimustaan.

Keskikenttäpelaaja Yussif on pelannut kaudella 2023 SJK Akatemiassa Ykkösessä 17 ottelussa, joissa hän teki yhden maalin. Myös Terry Yegbe aloitti taipaleensa Pohjanmaalla SJK Akatemian riveissä, edeten viime kaudeksi edustuksen vakiokasvoksi avauskokoonpanoon. Yussif seuraa niin ikään Vision FC:stä Seinäjoelle saapuneen Terry Yegben jalanjäljillä, ja hän tulleekin harjoittelemaan kautta 2024 varten edustusjoukkueen mukana.

–Yegben ja sen jälkeen Yussifin suoritukset ja onnistumiset SJK:ssa antavat hyvää signaalia Vision FC:n kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Odotettavissa on, että yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin, ja koetamme molemminpuolisella avunannolla hyötyä siitä mahdollisimman paljon, pohtii SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman yhteistyön vaikutuksia.

Onnea uudesta sopimuksesta, Salim!