123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK pelaa Veikkausliigan kotiottelun perjantaina klo 18:30, kun FC Haka saapuu vieraaksi OmaSp Stadionille. Liput otteluun Lippu.fi-kanavista sekä Epstorin SJK Storesta. Paikalle mahdollisesti saapuvat FC Hakan kannattajat sijoittuvat omaan katsomonosaan Itäpäädyn Vieraskatsomoon, jonne liput tulee ostaa ennakkoon tästä vieraskannattajien linkistä. Ottelu näkyy myös suorana Ruutu-palvelusta. Tähän otteluun on myynnissä myös tarjoushintainen Kultalippupaketti 39€ hintaan, johon sisältyy ruoka, juomalippuja ja paikat katsomosta sekä Carlsberg Sports Barista. Kultaliput peliin myy Lippu.fi ja SJK Store. Tule tutustumaan OmaSp Stadionin palveluihin nyt kun uusi laajennusosa on valmis. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä ja palveluista, tämän ennakon loppuosassa.

SJK voitti edellisen ottelunsa FC Honkaa vastaan viime viikolla ja tuo voitto nosti SJK:n tasapisteisiin FC Lahden kanssa. Myös joukkueiden maaliero on tasan, mutta FC Lahdella on kaksi peliä enemmän pelattuna. Kaksikon edellä kolmantena on FC Inter, jolla on kaksi pistettä enemmän kasassa ja niin ikään kaksi peliä SJK:ta enemmän pelattuna. Siten tasapelikin nyt perjantaina nostaisi SJK:n FC Lahden ohi, ja voitolla SJK nousisi kolmanneksi ohi FC Interin sekä vankasti mukaan mitalikamppailuun. SJK:n piti pelata viime viikolla myös KTP:ta vastaan, mutta tuo ottelu siirtyi, koska KTP:n joukkue oli asetettu viranomaisen toimesta koronakaranteeniin. Perjantaina vieraaksi saapuva FC Haka puolestaan hävisi edellisen ottelunsa AC Oululle, ja joutui sitä myöden mukaan kamppailuun sarjapaikasta. Haka on kymmenentenä ja neljän pisteen päässä karsijan paikalla takana olevasta IFK Mariehamnista.

Haka on pelannut hyvin, ja he saivat hyvät tulokset Interiä ja Lahtea vastaan. He ovat hivenen muuttaneet pelaamistaan, ja muuttaneet vähän kenttäryhmitystään alkukaudesta. En tiedä liittyykö se piristymiseen, mutta he ovat saaneet parempia tuloksia viime aikoina. Oulu-peli ei ehkä heiltä ollut parasta, mutta ei sekään huono peli heiltä ollut, pohtii SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara tulevaa vastustajaa.

– Ylipäätään Haka on joukkue, joka on aika suoraviivainen, pyrkii prässäämään myös ylhäältä, ja semmoinen aika aktiivinen joukkue. Lahti-peli oli esimerkiksi heiltä tosi hyvä ja he olivat mielestäni siinä selkeästi parempi joukkue. He pystyvät hyvään peliin. Ja Hakalla on vähän se ongelma, että he pelaavat kaikkien kanssa aika tasaisesti, eikä sitten vaan tulosta ole tullut. Kohtuullisen hyvin heillä on myös tulivoimaa. Alexander Vucenovic on ainakin ollut vaarallinen. Ja muutenkin joukkue on vahvistunut. Mutta me ollaan Haka skoutattu tarkkaan, ja voittoa lähdetään hakemaan, Honkavaara jatkaa.

SJK:lta puuttuu perjantain ottelusta laitapuolustaja Murilo, jonka korttitili tuli täyteen viime ottelussa ja hän on siten pelikiellossa. Muuten joukkueen loukkaantumistilanne on hyvä, sillä vain pikkukolhuja on haittana. Edellisestä ottelusta vielä karanteenin vuoksi sivussa ollut Daniel Håkans on taas täysillä mukana riveissä ja uudet pelaajat Brandon Wilson sekä Rafal Wolsztynski käytettävissä. Wilson teki jo debyyttinsä SJK:n edustusjoukkueessa edellisessä ottelussa ja hän on pelannut täydet minuutit kertaalleen SJK Akatemian kanssa. Hyökkääjä Rafal Wolsztynski tehnee debyyttinsä numero ysi selässään tänä perjantaina.

”Rafa” aloittanee ainakin penkillä. Ja hän on ollut harjoituksissa aika hyvä. Aluksi vähän näytti, että hän on vähän keskenkuntoinen, mutta nopeasti hän on siitä kirinyt ja hän on hyvä tekemään maaleja. Hyvin kärkäs. Pääsee varmasti kuntoon kokoajan paremmin, kertoo Jani Honkavaara.

Viikonlopun jälkeen Veikkausliiga jää maajoukkuetauolle, ja SJK:sta lähtee Suomen U21-maajoukkueeseen Matias Vainionpää, Daniel Håkans ja Pyry Hannola. SJK on FC Hongan lisäksi ainoa joukkue, jolla on kolme pelaajaa U21-joukkueen mukana. Edustuksen pelaajien lisäksi SJK Akatemian Oskari Väistö on Suomen U17-maajoukkueen mukana.

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Haka perjantaina 27.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla.

Viikonloppuna on mahdollista nähdä myös SJK Akatemian kotiottelu lauantaina OmaSp Stadionilla, kun se saa vastaansa Kakkosen C-lohkon kärkikamppailussa OTP:n. Tuo ottelu alkaa lauantaina 28.8. klo 17:00, ja SJK:n kausikortti käy otteluun. Irtoliput Akatemian peleihin vain portitlta hintaan 5€. SJK pelaa kolme seuraavaa ottelua vieraissa, ja seuraavaksi otteluksi on merkitty maajoukkuetauon aikana tiistaina 7.9. Helsingissä pelattava rästiottelu HIFK:a vastaan. Seuraava kotiottelu on lauantaina 18.9. klo 17:00 pelattava SJK – FC Inter. Löydät ajantasalla olevan otteluohjelman SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä.

Jake Jervis johtaa SJK:n sisäistä maalipörssiä viidellä maalillaan.

 

Valkeakoskella janotaan pisteitä

Suomen maajoukkuelegenda Teemu Tainion valmentama FC Haka, tarvitsee kipeästi pisteitä, jottei se joutuisi kamppailemaan kauden päätteeksi sarjapaikastaan. Joukkue on valahtanut kolmanneksi viimeiseksi, neljän pisteen päähän karsijan paikalla takana olevaan IFK Mariehamniin. IFK Mariehamn vaihtoi tällä viikolla valmentajaa, joten siellä voi myös olla ainakin jonkinlainen hetkellinen ryhtiliike edessä, joten se tietää paineita FC Hakan suuntaan.

SJK ja FC Haka eivät ole vielä kohdanneet toisiaan tämän vuoden Veikkausliigassa, mutta ennen kauden alkua, joukkueet pelasivat kaksi kertaa toisiaan vastaan harjoitusotteluissa. FC Haka voitti tammikuussa 2-1 luvuin ja SJK taas huhtikuussa täsmälleen samoin numeroin. Viime vuonna SJK voitti Veikkausliigassa Hakan vieraskentällä peräti 4-1 ja OmaSp Stadionilla päädyttiin pistejakoon 1-1 tuloksella. Historiassaan joukkueet ovat kohdanneet toisensa yhteensä 11 kertaa eri kilpailuissa, ja vain kerran FC Haka on onnistunut voittamaan. SJK on voittanut viisi kertaa ja viisi kertaa on päädytty pistejakoon.

Vaikka FC Haka onkin nyt tippunut kolmanneksi viimeiseksi, sillä on viidestä viimeisestä pelatusta ottelusta kaksi maukasta päänahkaa, sillä ennen viime viikon AC Oulu-tappiota se voitti sekä FC Interin että FC Lahden. Lisäksi se hävisi HJK:lle ja pelasi tasapelin KTP:n kanssa.

Hakan pelaajistosta löytyy kokeneita pelaajia, kuten maalivahti Mika Hilander, laitahyökkääjät Ismael Yartey ja Samuel Chidi, sekä keskikentän Jacob Bushue ja Youri Loen. Loen tosin sai luvan aiemmin etsiä itselleen uutta seuraa, mutta kun sellaista ei löytynyt, nosti Tainio miehen takaisin kokoonpanoon AC Oulua vastaan. Hakan parhaimmistoon kuuluu kuitenkin ehdottomasti 26-vuotias keskuspuolustaja Luiyi de Lucas, dominikaanipuolustaja, joka on edustanut myös maataan maajoukkueessa. Lisäksi itavaltalainen Alexander Vucenovic on ollut hyökkäyksessä pelote pelaamissaan yhdeksessä ottelussa, joissa hän on osunut kolmasti. Samalla hän on joukkueen paras maalintekijä. Haka myös lainasi kesän siirtoikkunassa HJK:sta hyökkääjä Logan Rogersonin, ja uusiseelantilainen on ehtinyt jo pelatakin kahdessa viimeisessä ottelussa. Toinen uusi pelimies kesän siirtoikkunassa on albanialainen keskikenttäpelaaja Donaldo Açka, joka ei ole kuitenkaan vielä pelannut. Kenties hänet nähdään SJK:ta vastaan perjantaina?

Edellisestä ottelusta Hakalta puuttui vielä hyökkäjä Salomo Ojala loukkaantumisen vuoksi, mutta hän saattaa tehdä paluun tähän otteluun. Lisäksi päävalmentajana poika Maximus Tainio vapautuu pelikiellosta, jonka sai saatuaan suoran punakortin FC Inter-ottelussa. Veikkausliigassa Haka ja HIFK ovat joukkueet, joilla on kolme punaista korttia kerättynä kauden aikana. Nyt Hakalla ei ole kuitenkaan enää pelikieltoja rasitteenaan.

Tähän otteluun mahdollisesti matkustava Haka-väki voi sijoittua OmaSp Stadionilla Itäpäädyn Vieraskatsomoon, minne liput tulee ostaa ennakkoon tästä linkistä.

Teemu Tainio tuo joukkonsa Seinäjoelle perjantaina

Ottelutapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti perjantaina

Perjantaina 27.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – FC Haka Veikkausliigan ottelu, pelataan ilman yleisörajoituksia. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla sairaana ja tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

OmaSp Stadionin katsomot ovat kaikki käytössä, ja sisääntulo tapahtuu viidestä eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, joten kun tulet tapahtumaan, ota selville etukäteen oma porttisi mistä tulet sisään. OmaSp Stadionin etupiha ei ole enää rakennustyömaana, joten nyt etupihan läpi pääsee kulkemaan ja samalla stadionin sisätilojen ravintolakapasiteetti on kasvanut merkittävästi.

Jokaisessa katsomoisssa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit, WC:t, käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesiä on saatavana kaikille. Jokainen katsomonosa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään myös joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelutapahtuman aikana. Sisätiloissa sijaitsevien ravintoloiden kapasiteetti on kuitenkin rajattu tämänhetkisen Aluehallintoviraston määräyksellä. Ennen ottelua ja ottelun jälkeen, nämä ovat avoinna kaikille katsojille.

Anniskelu löytyy Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi Eteläkatsomon ja Kannattajapäädyn takaa sekä tarvittaessa Vieraskannattajien katsomosta. Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Ottelun lipunmyynti ja portit

Portit tapahtumaan aukeaa tuntia ennen ottelua, klo 17:30 ja samalla aukeaa kaikki palvelut. Myös anniskelualueet. VIP-tila Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar -pääkatsomossa, aukeaa kuitenkin jo puoltatuntia aiemmin, klo 17:00.

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store sijaitsee Seinäjoen Keskustassa, Epstorin katutasossa, ja se on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 17:30.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta. Etupihan remontin vuoksi, he saavat saattajan, joka opastaa heidät turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

 

Pääkatsomo

Portiltta tai SJK Storesta:

Aikuinen 35 €

Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 30 €

Alennusryhmät 25 €

 

Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta:

Aikuinen 25 €

Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 20 €

Alennusryhmät 15 €

 

Kannattajapääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Itäpääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupuyöriltä. Pysäköintitilaa löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.
Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä, eikä polkupyöriä saa tuoda stadionin piha-alueelle.

 

Stadionbussit ja Lontoonbussi

Stadionbussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran klo 16:45 ja seuraava klo 17:45. Paluu keskustaan on noin 15 min ottelun päättymisen jälkeen. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 27.8. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan perjantaina 27.8. klo 12:30 mennessä. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorollaan molempien joukkueiden päävalmentaja. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneleihin tai enää myöskään kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa tai stadionin etupihalla ulkona.

 

Veikkausliigan ottelu, SJK – FC Haka perjantaina 27.8. klo 18:30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään ottelutapahtumaan.