123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK pelaa jo perjantaina seuraavan kerran, kun se matkustaa Tampereen Ilveksen vieraaksi Ratinan Stadionilla klo 18:00 pelattavaan otteluun. Paikalle mahdollisesti matkustava SJK-kannattajat sijoittuvat stadionilla Ratinan kauppakeskuksen puoleiseen kulmaan, minne on oma sisäänkäynti ja palvelut. Liput SJK-kannattajien katsomoon vain ennakkoon Lippu.fi-palvelusta, ja sieltä alhaalta löytyvästä Vieraskannattajat-linkistä. Seinäjoella pelin näkee suorana Vekseli Plazassa tai kotikoneilta Ruutu-palvelusta. 

Viikko ei alkanut SJK:lla suunnitelmien mukaan, kun se hävisi Helsingissä maanantai-iltana Hongalle 5-1 luvuin. SJK taisteli peliin kuitenkin takaisin ja onnistui kaventamaan ottelun Josepablo Monrealin maalilla, mutta Honka kuittasi kavennuksen välittömästi ja vielä kaunisteli lukuja sen päälle. Tappio oli kolmas perättäinen, mutta SJK on myös pelannut todella hyviä joukkueita vastaan kauden ensimmäiset ottelut. Aikaa korjausliikkeeseen on, sillä Veikkausliigan kausi on vasta alussa. Ensimmäinen paikka korjaukseen on heti perjantaina ja se on vain hyvä asia, kun aikaa ei jää liikaa murehtia menneitä. 

Menemme seuraavaan otteluun nopeasti ja pyrimme nopeasti palautumaan fyysisesti ja mentaalisesti edellisen ottelun tuloksesta, joka oli meille pettymys. Haluamme olla varmoja, että saamme oikean reaktion, ja saamme muutettua esitykset pisteiksi. Se on meidän ainoa tavoitteemme, toteaa SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Pitkään loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Jake Jervis alkaa jo lähestymään pelikuntoa. Varmuudella SJK:lta puuttuu pelistä pelikiellossa oleva Cristhian Valencia.

Josepablo Monreal iski SJK:n kavennuksen Honka-ottelussa. Kuva SJK – HIFK -ottelusta / Marko Tuominiemi.


Tampereella vastassa odottava Ilves, on aloittanut kauden kahdella tappiolla ja yhdellä tasapelillä. Viime ottelussa se otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun VPS kaatui Ratinan Stadionin nurmella 3-2 luvuin. Toni Kallio otti viime kaudella Ilveksen valmennustehtävät vastaan, kun Jarkko Wiss oli saanut kesken kauden potkut. Kallio oli jo Wissin kakkosmiehenä, joten suuria muutoksia ei Ilveksen linjaan ole hänen alaisuudessaan tehty. Joukkue jatkaa nuorten pelaajien hautomona, mutta samalla mukana on nyt enemmän kokeneita pelaajia, kuten SJK:ssa viime kaudella Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut Ariel Tuco Ngueukam, ja USA:sta Suomeen palannut entinen KuPS-ikoni Petteri Pennanen. Nuorina tähtinä joukkueessa on muiden muassa puolustaja Kalle Katz ja HJK:sta lainasopimuksella pelaava Kai Meriluoto. 

Eräänlaiseksi kulttipelaajaksi on jo muutaman Ilves-pelin perusteella noussut belgialainen Jorn Vancamp, jolla on 23 vuoden iästä huolimatta urallaan jo 24 peliä Hollannin pääsarjassa Roda JC:n paidassa ja yksi peli Belgian pääsarjassa Anderlechtin paidassa. Vancamp on käynyt läpi Belgian poikamaajoukkueet, mutta viime vuosina ura on ottanut kovan laskusuhdanteen. Taitoa hänellä riittää, mutta pelikunto on tällä hetkellä jäänyt yhteensä vain reiluun puoleen tuntiin kolmessa ottelussa. 

Veikkausliigan ottelu Ilves – SJK perjantaina 29.4. klo 18:00 Tampereen Ratinan Stadionilla. Ottelu näkyy suorana Seinäjoella Vekseli Plazassa ja kotikoneilta Ruutu-palvelusta

SJK:n kolmen vierasottelun pitkä evakkoretki kotistadionilta päättyy, ja seuraavan kerran SJK:n näkee tositoimissa OmaSp Stadionilla lauantaina 7.5. klo 15:00, kuin FC Lahti saapuu vieraaksi. OmaSp Stadionin uusitun nurmen ensimmäisen Veikkausliiga-pelin ennakkoliput ja kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa, sekä Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Kaikki tulevat ottelut löydät SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. 

Tulevana lauantaina, eli vappuaattona, juhlitaan OmaSp Stadionin etupihan uudella tapahtuma-areenalla Ikuinen Vappu -tapahtumassa. Lavalle nousee Arttu Wiskari, Behm, Anssi Kela, Gasellit ja Viivi. Liput Ikuinen Vappu -tapahtumaan Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. SJK:n kausikortilla tapahtuman liput 20% alennuksella!