123 456 7890

SJK on tehnyt pelaajasopimuksen 16-vuotiaan keskikenttäpelaaja Leon Vesterbackan kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta ja sisältää vuoden jatko-option. Vesterbacka on edustanut aiemmin FC Honkaa, ja hän kuuluu Suomen U17-maajoukkueen pelaajistoon. Nuorukainen on pelannut kuluneella kaudella FC Hongassa Kakkosen C-lohkossa 15 ottelua, joissa on syntynyt myös kaksi maalia. Valitettavasti Vesterbacka loukkaantui aivan äskettäin viimeisessä ottelussaan FC Hongassa, joten hänen ensiesiintymistään mustakultaisessa paidassa joudutaan odottelemaan vielä jonkin aikaa.

–Aloitin futiksen noin kuusivuotiaana, ja olen pelannut koko urani Hongassa. Nyt siirryn tänne todella hyvillä fiiliksillä ja positiivisen innostuneena. Seura vaikuttaa tosi hyvältä, ympäristö on erinomainen. Tavoitteinani on ensin päästä pelaamaan Ykkösliigassa avaavaan kokoonpanoon. Sen jälkeen pikkuhiljaa nousta Veikkausliigajoukkueeseen mukaan ja saada siellä isompia minuutteja sekä lopulta päästä Euroopan huipulle pelaamaan, kertoo Vesterbacka.

Tervetuloa Kerhoon, Leon!

Seinäjoen Jalkapallokerhon Ibrahim Cissé lähtee loppukauden kattavalle lainalle Liettuan pääsarjan FC Dziugas Telsiaihin. Norsunluurannikkolainen 20-vuotias puolustaja on pelannut SJK Akatemian mukana Ykkösliigassa tällä kaudella 12:ssa ottelussa. Onnea matkaan, Ibrahim!

Lisäksi SJK on purkanut pelaajasopimuksensa El Hadji Salif Ngomin kanssa. 20-vuotias senegalilainen pelasi alkukaudesta SJK Akatemian Kakkosessa pelaavassa joukkueessa kuusi ottelua, sekä pelasi yhdessä ottelussa talvella Ykkösliigacupia. SJK toivottaa Ngomille kaikkea hyvää jatkoon!

Mestaruudesta taisteleva SJK pelaa Veikkausliigassa seuraavan kerran tulevana lauantaina 27.7. jolloin vastustajaksi OmaSp Stadionille saapuu FC Lahti. Osta liput otteluun!