123 456 7890

Brasilialais-portugalilainen Murilo jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Olen erittäin iloinen siitä, että jatkan täällä myös ensi vuonna. Olen ylpeä siitä, miten pelasimme loppukaudesta, vaikka emme saavuttaneet tavoitettamme, mutta olen täysin varma siitä, että kausi 2021 tulee olemaan meille paljon parempi, sanoo Murilo.

Kymmenen ottelua pelannut ja kertaalleen maalinteossa päättyneellä kaudella onnistunut Murilo, siirtyi SJK:n riveihin Espanjan neljännen sarjatason Ourense CF:sta vapaalla siirrolla kesän siirtoikkunassa. 24-vuotias laitapuolustaja Murilo vakuutti SJK:n valmennusjohdon syyskauden näytöillään.

Sen jälkeen kun Murilo siirtyi meille Ourensesta, hän oli yksi meidän kauden toisen puoliskon avainpelaajista. On erittäin positiviinen asia, että hän jatkaa täällä myös ensi kaudella, kommentoi SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Murilo oli nappihankinta. Hän oli juuri sitä mitä tarvitsimme laitapelaamiseen. Tarvitsimme aggressiivisuutta, halua mennä eteenpäin sekä kykyä kamppailla ja puolustaa. Hän vastasi oikeastaan kaikkiin odotuksiin. Ja uskon, että hänellä on vieläkin enempään potentiaalia sekä mahdollisuuksia kehittyä. Hän on nuori pelaaja vielä ja voi mennä tästä vielä eteenpäinkin. Uskon, että hänestä on meille vielä paljon iloa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara Murilon jatkoa.

Koko vasenta laitaa eri rooleissa pelaamaan pystyvä Murilo Henrique de Araujo Santos, on syntynyt Linharesissa, Brasiliassa, mutta on myös portugalilaisen pääsarjaseura Rio Ave FC:n akatemian kasvatti. 180-senttinen Murilo, on pelannut urallaan kotimaassaan Brasiliassa, Portugalissa ja Espanjassa. Viime kaudella Murilo onnistui SJK:n paidassa maalinteossa FC Interiä vastaan pelatussa vierasottelussa.

Voit huutaa itsellesi Murilon aidon pelissä käytetyn pelipaidan, parhaillaan käynnissä olevassa huutokaupassa. Huutokaupassa on mukana kaikki kaudella 2020 käytössä olleet, historialliset kolmospeliasut, joilla kunnioitettiin Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen jalkapalloilun juhlavuosia. Pääset huutokauppaan tästä linkistä.

Murilo itse on jo lomalla kotimaassaan Brasiliassa, samoin koko muu SJK:n edustusjoukkue on parhaillaan viettämässä vuosilomaa. Joukkue palaa harjoituksiin joulukuussa 2020.