123 456 7890

Kesän yhteisöllisuusottelussa käytetyt uniikit ja historialliset peliasut huutokaupataan. Huutokauppa alkaa tänään perjantaina 6.11. klo 19:00 ja se päättyy perjantaina 13.11. klo 22:00 tai 5min viimeisen huudon jälkeen. Paidat ovat kohteina Huuto.net -palvelussa.

SJK pelasi 29. elokuuta 2020 Veikkausliigan kotiottelun Seinäjoen OmaSp Stadionilla yhteisöllisyys-teemalla, jossa se kohtasi omaa juhlavuottaan viettäneen Rovaniemen Palloseuran. Ottelu pelattiin poikkeusolosuhteissa ja SJK voitti ottelun 2-1 tuloksella. Ottelussa SJK käytti poikkeuksellisesti Adidaksen valmistamia oranssi-sinisiä, uniikkeja kolmospeliasuja, jotka poikkeavat SJK:n normaalista musta-kultaisesta värityksestä.

Nyt kaikki tuossa ottelussa pelaajien päällä olleet, ns. Match Worn -pelipaidat, ovat huutokaupan kohteena. Kuten myös vaihtopenkillä, tai kokoonpanon ulkopuolella olleiden pelaajien, ns. Match Issued -pelipaidat, ovat mukana huutokaupassa. Lähtöhinta pelissä käytössä olleelle paidalle on 150€ ja käyttämättömälle, mutta pelaajalle osoitetulle paidalle 100€. Huutokauppa tapahtuu Huuto.net -palvelussa ja pelipaidat toimitetaan eniten huutaneelle joko postissa tai sen voi noutaa SJK Shopista. Listan huutokaupan kohteena olevista paidoista sekä niiden koot, löydät tämän jutun loppuosasta.

Ensimmäistä kertaa kesän yhteisöllisyysottelussa käytetty kolmospeliasu kunnioitti väreissään 60 vuotta täyttävää Seinäjoen kaupunkia, 90 vuotta täyttävää Seinäjoen Palloseuraa ja 65 vuotta täyttävää Törnävän Palloa. Värit juontavat juurensa SJK:n historiasta Sepsi-78:n ja TP-Seinäjoen kotipeliasujen väreistä. Kolmospaidan värit sininen ja oranssi kunnioittaa Seinäjoen kaupungin pitkää jalkapallohistoriaa sekä muistuttaa SJK-yhteisöä sen juurista. Läpi paidan kulkeva sininen juova symboloi Sepsin sinisen ohella kaupungin halki virtaavaa jokea ja kunnioittaa tällä tavalla 60 vuotta täyttävää Seinäjoen kaupunkia. SJK:n Yhteisöllisyysotteluun oli myös kutsuttu juhlavieraita sekä kaikki Seinäjoen alueen urheiluseurojen alle 15-vuotiaat juniorit, jotka pääsivät peliin ilmaiseksi oman seuransa edustusasuissa.

Yhteisöllisyysotteluun huipentui myös SJK:n keväällä käynnistämä Ei luovuteta nytkään -kampanja, jossa oli mahdollista tukea koronapandemian vuoksi vaikeaan tilanteeseen joutunutta seuraa ostamalla lippuvouchereita tähän otteluun, vaikka ei ollut vielä edes tiedossa, että pelataanko koko ottelua. SJK lupasi kaikille vouchereita ostaville lahjaksi julisteen sekä kaikkien ostaneiden kesken arvottavan yhden uniikin kolmospeliasun nimikirjoituksilla. Julisteet toimitetaan postitse marraskuun aikana kaikille mukana olleille. Myös pelipaidan arvonta on suoritettu ja voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. SJK kiittää lämpimästi kaikkia tähän kampanjaan osallistuneita.

Huutokauppa alkaa Huuto.netissä tänään perjantaina 6.11. klo 19:00 ja se päättyy perjantaina 13.11. klo 22:00 tai 5min viimeisen huudon jälkeen. Onnea huutokauppaan kaikille!

PELIPAIDAT:

NRO NIMI KOKO
2 Nikko Boxall L
3 Samba Benga L
4 Matias Vainionpää L
5 Tero Mäntylä M
6 Jude Arthur L
7 Matej Hradecky L
8 Jake Jervis M
9 Emmanuel Ledesma M
10 Billy Ions M
11 Denys Oliinyk M
14 Jyri Kiuru M
15 Dárvin Chávez M
16 Joonas Sundman L
17 Ville Tikkanen L
18 Niko Markkula S
19 Robin Sid S
20 Joonas Lepistö L
21 Anel Rashkaj M
22 Murilo M
23 Arjanit Krasniqi M
25 Daniel Håkans M
27 Aatu Kujanpää M
29 Jeremiah Streng L
31 Keaton Isaksson M
45 Serge Atakayi S
58 Mehmet Hetemaj L
88 Ariel Tuco Ngueukam L