123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK ja FC Honka kohtaavat maanantaina 14.3. klo 18:00 OmaSp Stadionilla pelattavassa Liigacupin välierässä. Kaikki SJK:n kauden 2022 kausikortit sekä osakas- ja seurakortit käyvät otteluun. Yksittäisliput peliin vain portilta hintaan 12€ ja alle kouluikäiset vanhemman kanssa sisään ilmaiseksi. Ovet aukeavat klo 17:00. OmaSp Stadionilla ei ole voimassa olevia yleisörajoituksia, ja käytössä on stadionin Pääkatsomo. Ottelun aikana katsojia palvelee Carlsberg Sports Bar. SJK:n kannattajaryhmä Klopit sijoittuu Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmaukseen. Median edustajilta edellytetään akkreditointi viimeistään maanantaina klo 12:00 mennessä.

Maanantain ottelun voittaja etenee lauantaina 19.3. pelattavaan finaaliin, ja saa siellä vastaansa FC Interin. SJK on edennyt kohti finaalia ilman tappioita, eikä SJK ole myöskään hävinnyt talvikauden harjoitusotteluissa. Finaalipaikka ja voitto siellä, kruunaisi erittäin hyvin sujuneen talvikauden ennen Veikkausliigan alkua. Veikkausliiga alkaa kolmen viikon päästä lauantaina 2.4. kotipelillä HIFK:a vastaan.

Olemme nyt kahden voiton päässä ensimmäisen kilpailun voittamisesta. Sitä ei kuitenkaan liian usein tule niitä mahdollisuuksia. Olemme siten täysin keskittyneitä tähän kilpailuun, ja haluamme saada parhaan tuloksen tästä. Jos joku muu joukkue voittaa Liigacupin meidän sijastamme, sanoisin, että he ovat olleet silloin erittäin hyviä, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK pääsi harjoittelemaan ulos OmaSp Stadionille ensimmäistä kertaa viime maanantaina ja on siitä lähtien harjoitellut siellä. Joukkue on täysin terve, eikä poissaolijoita pitäisi olla. Myös aiemmin sivussa olleet ovat saaneet harjoituksia alle jo riittävästi, ollakseen valmennuksen käytettävissä maanantain välierässä. Välierä on samalla SJK:lle ensimmäinen ulkona ja ensimmäinen tänä vuonna OmaSp Stadionilla. Peliin ei myöskään ole mitään yleisörajoituksia ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen.

On mahtava päästä pelaamaan ja harjoittelemaan taas ulos. Ulkona pelistä tulee nopeampaa ja peliä voi lähestyä aivan eri tavalla. Odotamme innoissamme tätä ensimmäistä peliämme ulkona. Samalla tämä on osa meidän prosessiamme, päättää Gómez.

SJK pääsi aloittamaan harjoitukset stadionilla maaliskuun alussa.


Vesa Vasaran
komennossa jatkava FC Honka ei ole muuttunut kovin paljoa viime kaudesta. Suurin muutos löytyy maalitolppien välistä, kun yhdysvaltalainen Tim Murray on korvattu venäläisellä Maksim Rudakovilla. Lisäksi kärkeen on hankittu serbialainen Aleksandar Katanic, joka tuli Serbian pääsarjajoukkue Mladost Lucanista. Rudakov on Suomessa ennestään tuttu HJK:sta, missä hän pelasi kaudella 2018 lainasopimuksella Pietarin Zenitistä. Tälle kaudelle hän siirtyi Honkaan lainasopimuksella venäläisestä FK Rostovista. Puolustusta Honka vahvisti Helsingin IFK:ssa ja sitä aiemmin TPS:ssa pelanneella Aldayr Hernándezilla. Kolumbialainen Hernández on siten hyvin tuttu SJK:n päävalmentaja Gómezille ja muutamalle SJK:n pelaajalle.

Viime kausi oli FC Hongalle pettymys, kun se sijoittui Veikkausliigassa vasta yhdeksänneksi ja pelasi alemmassa loppusarjassa. Tämän talven Liigacupissa Honka eteni jatkoon parhaana lohkokolmosena, yhdellä voitolla ja tasapelillä. Jatkopeleissä se sai vastaansa HJK:n, mutta koska peliä siirreltiin alkuperäiseltä pelipäivältä, joutui ulkomaanleirille lähtenyt HJK peluuttamaan ottelussa reservijoukkue Klubi 04:sta. Honka voitti ottelun 3-1 ja lähti sen jälkeen omalle leirilleen Espanjaan. Leirillä Honka on pelannut kaksi kansainvälistä harjoitusottelua ennen maanantain Liigacupin välierää. Ensimmäisessä se kaatoi Ruotsin pääsarjaan viime kauden päätteeksi nousseen Helsingborgin 2-1 ja hävisi toisessa ottelussa samoin luvuin Norjan pääsarjajoukkue Kristiansund BK:lle. Leiristä ja joukkueen matkustusaikatauluista johtuen, Honka ei voinut pelata välierää lauantaina, vaan se jouduttiin siirtämään maanantaihin.

Tämän ottelun voittajalle on myös arvottu kotietu Liigacupin finaaliin, eli voittaja saa finaalin kotikentälle. Jos SJK voittaa, pelataan Liigacupin finaali OmaSp Stadionilla lauantaina 19.3. klo 15:00. Jos Honka voittaa, pelataan ottelu todennäköisesti Espoossa. Vastustaja finaaliin on kuitenkin jo selvillä, kun FC Haka ja FC Inter kohtasivat Liigacupin aikataulun mukaisesti jo aiemmin tänään lauantaina. FC Inter voitti tuon ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen, kun varsinainen peliaika päättyi maalittomana ja turkulaiset etenivät Liigacupin finaaliin. Liigacupissa rangaistuspotkukilpailu alkaa heti varsinaisen peliajan jälkeen, ilman jatko-ottelua.

Liigacupin välierä SJK – FC Honka maanantaina 14.3. klo 18:00 OmaSp Stadionilla. Liput ovelta 12€ ja SJK:n kauden 2022 kausikortit, osakas- sekä seurakortit käyvät otteluun. Alle kouluikäiset vanhemman kanssa ilmaiseksi. Carlsberg Sports Bar palvelee ottelutapahtuman ajan ja ovet stadionilla aukeaa klo 17:00. Median edustajilta edellytetään akkreditointi viimeistään maanantaina klo 12:00 mennessä. Ottelusta on suora lähetys Ruutu-palvelussa.

Veikkausliigan kausi alkaa lauantaina 2.4. kotiottelulla Helsingin IFK:a vastaan. Myös kauden toinen peli pelataan kotona, kun perjantaina 8.4. OmaSp Stadionille saapuu HJK. Molempien ensimmäisten kotiotteluiden ennakkoliput ovat jo myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Myös kausikortit edelleen myynnissä samoissa kanavissa. Kausikorteilla saat lisäksi mm. etua SJK:n fanituotteista ja muista OmaSp Stadionin tapahtumista. SJK Store palvelee Torikeskuksessa arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. SJK:n tulevat ottelut löydät SJK:n nettisivuilta.

Aurinko hellii OmaSp Stadionia maaliskuussa 2022.