123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

Jatkuuko SJK:n hyvä vire ja matka kohti kärkisijoja lauantaina, kun AC Oulu saapuu vieraaksi OmaSp Stadionille? Ottelu alkaa lauantaina 24.7. klo 17:00 ja pelin jälkeen vietetään jälkipelejä OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa. Liput otteluun Lippu.fi-kanavissa ja Seinäjoen keskustassa Epstorin SJK Storesta. Vieraskannattajille omat katsomopaikat Itäpäädyn vieraskatsomossa, ja liput sinne myynnissä ainoastaan ennakkoon omasta linkistä. Lisää ottelutapahtuman järjestelyistä ja ohjeista tämän otteluennakon loppuosasta. Tervetuloa lauantaina viihtymään OmaSp Stadionille huippufutiksen pariin!

Kun Veikkausliigan runkosarjasta on kaikilla joukkueilla nyt 12 ottelua pelattuna, on SJK sarjassa viidentenä, vain viiden pisteen päässä toisena olevasta KuPS:sta ja kahden pisteen päässä kolmantena ja neljäntenä olevista FC Interistä ja FC Lahdesta. SJK:n esitykset ovat myös olleet viime aikoina sen verran hyviä, että odotukset kasvaa kannattajien keskuudessa, ja kauteen tavoitteeksi asetettu europaikka on ainakin tällä hetkellä täysin otettavissa.

Lauantaina vastaan tuleva AC Oulu pyrkii kuitenkin taatusti kammeta kotijoukkuetta parhaansa mukaan, ja myös heillä on menossa nyt hyvä hetki, kun AC Oulu kaatoi edellisessä kotiottelussaan sarjaa ylivoimaisesti johtavan HJK:n. AC Oulu nousi tuloksella taistelemaan kynsin ja hampain sarjapaikastaan, mutta joukkue on silti heikomman maalieron johdosta edelleen viimeisenä. Oululaiset myös vahvistivat rivejään viidellä uudella pelaajalla.

Lauantain peliin tulee paikalle paljon kannattajia niin SJK:lta kuin AC Oululta, joten tunnelma OmaSp Stadionilla tulee olemaan erinomainen.

Meillä on hyvä lähtötilanne nyt, ja mennään peli kerrallaan. Vastassa uudistunut Oulu. Heillä on pelaamisen periaatteet edelleen samat, eli sinänsä siellä ei ole niin paljoa muuttunut, mutta vähän enemmän laatua joukkueessa ja sitä uutta virtaa, mitä nämä viisi uutta pelaajaa tuo. Sillä tavoin voi sanoa, että aika uusi joukkue vastassa. Mutta meillä on hyvä peli alla, ja aika paljon hyviä pelejä alla, joten sinänsä meidän ei tarvi kantaa huolta meidän omasta pelistä. Eikä tarvi liikaa lähteä miettimään Oulua, mutta varmasti energinen peli molempiin suuntiin tulossa, arvioi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara tulevaa ottelua.

Meillä on hyvä meno treeneissä, ja loukkaantumistilanne semmoinen, että ei ole ketään loukkaantuneena. Toivottavasti pysyykin sellaisena. Nyt on valinnan varaa, vaikka muutama pelaaja on lähtenytkin hakemaan peliaikaa muualta. Eli sillä tavoin on nyt aika hyvä tilanne ja tosi hyvä meininki harjoituksissa, päättää Honkavaara.

Lisää kommentteja pelaajilta ja Honkavaaralta tulevasta ottelusta videona SJK:n Instagram ja Facebook storiesissa. SJK:n puolustaja Ville Tikkanen puolestaan haastattelussa Nottajoki-podcastin uusimmassa jaksossa ja mukana paljon asiaa siirtoikkunaan liittyen. Jakso kuunneltavissa Podbeanista tai Spotifysta.

SJK saa peliin takaisin pelikiellosta keskikenttäpelaaja Pyry Hannolan, joka missasi SJK:n vierasvoiton Ilveksestä viime viikonloppuna. Loukkaantumisia ei ole, eikä liioin pelikieltoja. Ilves-pelissä SJK:sta sai sata Veikkausliigan ottelua täyteen puolustaja ja kapteeninnauhaa kantava Nikko Boxall. Boxall palkitaan ottelun alussa saavutuksestaan.

Veikkausliigan ottelu SJK – AC Oulu lauantaina 24.7. klo 17:00 OmaSp Stadionilla. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta. Liput Lippu.fi-kanavista sekä SJK Storesta. SJK Store palvelee Epstorilla arkisin klo 10-17 ja lauantaina klo 10-16.

SJK:n seuraava ottelu on vieraspeli HJK:ta vastaan lauantaina 31.7. Seuraava kotiottelu on lauantaina 14.8. klo 17:00 kun OmaSp Stadionille saapuu FC Honka. SJK Akatemia pelaa tulevana sunnuntaina 25.7. klo 18.30 kotiottelun Kemi City FC:ta vastaan OmaSp Stadionilla. Tuon ottelun liput myynnissä portilta ja SJK kausikortit käyvät otteluun. Tervetuloa katsomaan myös SJK:n nuorten lupauksien otteita OmaSp Stadionille.

Vahvistunut AC Oulu pyrkii pois sarjan hänniltä

Jyrki Aholan valmentama AC Oulu otti komean voiton HJK:sta edellisessä kotiottelussaan 2-1 luvuin, se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että joukkue on edelleen viimeisenä sarjataulukossa, vaikkakin tasapisteissä toisen sarjanousija KTP:n kanssa. Kaksikon edellä turvassa on FC Haka, mutta vain kahden pisteen päässä. AC Oulu pyrkiikin tekemään kaikkensa, jotta se pääsisi nousemaan pois kahden viimeisen joukkueen paikalta.

Hakaa lukuunottamatta, jokainen sarjan häntäpään joukkue on tehnyt kovia hankintoja vahvistaakseen joukkuettaan putoamiskamppailussa. IFK Mariehamn hommasi uuden hyökkääjään ja samoin teki KTP, joka sai riveihinsä loppukauden lainasopimuksella HIFK:n Tiquinhon. Eniten on kuitenkin vahvistunut juuri AC Oulu, joka hommasi peräti viisi uutta pelaajaa.

Uusina AC Oulun riveihin liittyi Spartak Jürmalasta nigerialainen laitapuolustaja Lucky Opara ja samasta osoitteesta tuleva Sergei Eremenko, joka pelasi SJK:ssa kaudella 2019. Sveitsin FC Thunin riveistä AC Oulu puolestaan sai mukaan liechensteinilaisen hyökkääjä Denis Salanovicin ja sveitsiläisen Magnus Breitenmoserin. Lisäksi KuPS:sta saapui Veikkausliigan nopeimpiin kuuluva nigerialainen laitahyökkääjä Usman Sale. Kaikki viisi liittyivät oululaisten riveihin lainasopimuksilla. Koko viisikko oli mukana HJK-kaadossa, ja kaikki myös onnistuivat eri tavoin ottelussa. Salanovic ja Opara tekivät myös maalit.

AC Oulun riveistä puuttuu todennäköisesti Nikolas Saira ja huippulupaava toppari Miika Koskela loukkaantumisten vuoksi. Pelikieltoja ei heillä ole, mutta entinen SJK-puolustaja Jarkko Hurme ja Lassi Nurmos ovat kortin päässä korttitilin täyttymisestä. Eremenkon ja Hurmeen lisäksi AC Oulun riveissä pelaa entinen SJK-keskikenttäpelaaja Obed Malolo, joka sai HJK:ta vastaan sata Veikkausliigaottelua täyteen, noista suurimman osan hän on pelannut juuri SJK:n riveissä.

Vierailijat saavat pelin tuekseen kannattajajoukkonsa, jotka matkaavat peliin parillakin bussilla. Vieraskannattajien sektioon liput tulee ostaa etukäteen tästä linkistä. Sinne on oma sisäänkäynti ja omat palvelut anniskeluineen. Tervetuloa viihtymään Suomen komeimmalle jalkapallostadionille.

 

Ottelutapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti lauantaina

Lauantaina 24.7. klo 17:00 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – AC Oulu Veikkausliigan ottelu, pelataan ilman yleisörajoituksia. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla sairaana ja tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

OmaSp Stadionin katsomot ovat kaikki käytössä, ja sisääntulo tapahtuu viidestä eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, joten kun tulet tapahtumaan, ota selville etukäteen oma porttisi mistä tulet sisään. Huomioi myös, että OmaSp Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömään vuoksi, eikä sen läpi pääse kulkemaan. Rakennustyömaa on laajentunut entisestään, joten pihassa oleva tyhjä tila on sitä myöden pienentynyt.

Jokaisessa katsomoisssa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit, WC:t, käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesiä on saatavana kaikille. Jokainen katsomonosa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään myös joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelutapahtuman aikana. Ennen ottelua ja ottelun jälkeen, nämä ovat avoinna kaikille katsojille. Ottelun jälkeen Carlsberg Sports Bar on auki niin pitkään kuin asiakkaita riittää ja pelin jälkipelit käydään siellä.

Anniskelu löytyy Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi Eteläkatsomon ja Kannattajapäädyn takaa sekä Vieraskannattajien katsomosta. Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta. Pääkatsomossa aiemmin ollut kulmapubi ei ole auki.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Ottelun lipunmyynti ja portit

Portit tapahtumaan aukeaa tuntia ennen ottelua, klo 16:00 ja samalla aukeaa kaikki palvelut. Myös anniskelualueet. VIP-tila Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar -pääkatsomossa, aukeaa kuitenkin jo puoltatuntia aiemmin, klo 15:30.

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store sijaitsee Seinäjoen Keskustassa, Epstorin katutasossa, ja se on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 16:00.

HUOM! Pyörätuoliasiakkaiden sisääntulopaikka vaihtuu! Etupihan remontin laajenemisen vuoksi, pyörätuoliasiakkaat tulevat sisään Itäpäädyn ovesta, viereisen Cyclin puolelta. Siellä he saavat saattajan, joka opastaa heidät turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

 

Pääkatsomo

Portiltta tai SJK Storesta:

Aikuinen 35 €

Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 30 €

Alennusryhmät 25 €

 

Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta:

Aikuinen 25 €

Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 20 €

Alennusryhmät 15 €

 

Kannattajapääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Itäpääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömaan vuoksi. Siten etupiha-alueen läpi ei pääse edes kävellen tai polkupyörällä ja tämä kannattaa huomioida, kun tulee tapahtumaan ja etsii omaa sisäänkäyntiporttiaan.
Pysäköintitilaa löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.
Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä, eikä polkupyöriä saa tuoda stadionin piha-alueelle.

 

Stadionbussit ja Lontoonbussi

Stadionbussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran klo 15:15 ja seuraava klo 16:15. HUOM! Paluu keskustaan on vasta klo 21:30, jotta ehtii myös Carlsberg Sports Barin jälkipeleihin. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 23.7. klo 16:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan viimeistään perjantaina 23.7. klo 16:00 mennessä. HUOM! Ottelussa on ensimmäistä kertaa koronatauon jälkeen lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorollaan molempien joukkueiden päävalmentaja. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneleihin tai enää myöskään kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa.

 

Veikkausliigan ottelu, SJK – AC Oulu lauantaina 24.7. klo 17:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään ottelutapahtumaan.