123 456 7890

Tulevan viikonlopun lauantai 16.9. on todellinen juhlapäivä SJK:n joukkueille, sillä kaikki neljä joukkuetta pelaa silloin. SJK on myös jakanut Seinäjoen alueen peruskouluille kaikkiaan yli 7000 lippua tuleviin Veikkausliigan mestaruussarjan otteluihin, joilla koululaiset pääsevät haluamaansa mestaruussarjan otteluun, OmaSp Stadionin Itäpäätyyn ja sen reunalohkoihin.

Veikkausliigan mestaruussarja alkaa lauantaina OmaSp Stadionilla SJK – FC Honka ottelulla klo 17:00, ja SJK Akatemia aloittaa oman Ykkösen ylemmän loppusarjan MP – SJK Akatemia matsilla klo 14:00. Akatemian matsi näkyy suorana OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa Veikkausliigaottelun lipuilla ja kausikorteilla. Ykkösen ottelun aikana siellä on myös happy hour-hinnat. Veikkausliiga-ottelun jälkeen jälkipelit OmaSp Stadionin Atria Loungessa, jossa ottelulipuilla ilmainen stand-up keikka. 

Lauantaina myös SJK Akatemian Kolmosen joukkue pelaa vieraspelin Sporting Kristinaa vastaan, ja SJK U17 joukkue matkustaa JPS:n vieraaksi.

Otteluennakot SJK:n Veikkausliigan kotiotteluun, ja SJK Akatemian Ykkösen vierasotteluun tulossa SJK:n sivuille vielä torstai-illan aikana. Videoennakko tulossa SJK:n somekanaville perjantaina.

Ennakkoliput SJK – FC Honka otteluun ilman jonoja ja edullisimmin Ticketmasterin kanavista. Ennakkolippuja myy myös Torikeskuksen SJK Shop ja porttilipunmyynti sekä palvelut OmaSp Stadionilla aukeavat lauantaina klo 15:30.

Löydät kaikki SJK:n ja SJK Akatemian ylempien loppusarjojen ohjelmat SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.