123 456 7890

No niin, hyvät naiset ja herrat, kuulitte oikein! Lauantaina 16.9. SJK:n kotistadionilla rytisee, kun vieraaksi saapuu FC Honka. Jaossa ovat erittäin tärkeät pisteet, jotka SJK haluaa hankkia hinnalla millä hyvänsä.

SJK:n edustusjoukkue Veikkausliigassa on kuin se uuttera naapurin pelaajalupaus, joka ei koskaan lakkaa harjoittelemasta. SJK pelaa edelleen jopa mestaruudesta tai vähintäänkin mitaleista ja europaikasta. Peleissä on siis paljolti panosta! Lauantaina on jaossa pisteitä niin, että tunnelma stadionilla tuntunee siltä kuin koko kaupunki olisi pelissä mukana.

Mutta odottakaa, tässä ei ole vielä kaikki! Ottelun jälkeen ei tarvitse vetäytyä kotiin loppuillaksi. Ei, ei! Meillä on teille suunnitelma, joka saa hymyn huulillenne, vaikka peli menisi miten päin tahansa.

Siirrymme OmaSp Stadionin 3. kerroksen Atria Loungeen, ja siellä odottavat teitä kaksi huippuluokan Stand Up -artistia: Antti Haapala ja Heikki Vilja!

Ja tiedättekö, mikä on parasta? Keikoille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat ostaneet ottelulipun tai omistavat kausikortin. Joten ei muuta kuin nappaamaan lippu tai kortti mukaan ja suuntaamaan kohti OmaSp Stadionia!

Lauantai 16.9 on päivä, jolloin jalkapallo ja nauru yhdistyvät OmaSp Stadionilla, ja me toivomme näkevämme teidät kaikki siellä. Tulkaa paikalle, kannustakaa SJK voittoon, ja nauttikaa illasta, joka sisältää sekä huippujalkapalloa että nauruntäyteistä Stand Up -viihdettä!

17:00 SJK-FC Honka
19:20 Pelaajahaastattelut by Antti Haapala
19:30 Antti Haapala Stand-Up
19:50 Heikki Vilja Stand-Up