123 456 7890

SJK:n heinäkuun Kuukauden talentti on 19-vuotias Kingsley Ofori, ja hän saa käyttöönsä kuukaudeksi Maakunnan Auton lahjoittaman uuden Toyota Corolla Hybrid henkilöauton. Onneksi olkoon Kingsley!

Kuukauden pelaajan valinnan suoritti SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ja SJK:n akatemian johtaja Brian Page.

Tämä oli mielestäni aika vaikea valinta taas, sillä meillä on useita pelaajia, jotka olisimme voineet valita Kuukauden talentiksi heinäkuussa. Mutta Kingsley Ofori ehdottomasti ansaitsee tämän. Hänen esityksensä ovat olleet hyviä ja hän on tehnyt meille tärkeitä maaleja. Samalla Ofori on päässyt jo edustusjoukkueenkin mukaan harjoittelemaan, kertoo SJK akatemian johtaja Brian Page.

Ofori ei ole hyvä pelkästään hyökkäyssuuntaan, vaan hän tekee todella paljon töitä puolustuksen avuksi. Hän prässää hyvin, tekee pelin rakentamisen vastustajalle vaikeaksi ja hän blokkaa palloja. Ofori auttaa niin keskikenttää kuin puolustusta tekemisellään, ja hakee välillä palloa myös alhaalta. Olen ollut todella otettu siitä, miten kovaa hän tekee töitä koko joukkueelle. Hänen työnsä ansiosta pystymme puolustamaan korkealta ja aktiivisesti. Ofori myös auttaa muita tulemaan paremmaksi, Page jatkaa. 

SJK:n yhteistyökumppani Maakunnan Auto lahjoittaa joka kuukausi auton käyttöön kuukauden talentille. Auto on uusi Toyota Corolla Hybrid, ja se on varusteltu kaikilla herkuilla sekä SJK:n ja Maakunnan Auton logoilla. Kesäkuun talenttina oli Nooa Laine.

Tämä on mielestäni erittäin hieno kädenojennus meidän sponsoriltamme. Tällä on iso merkitys pojille, ja tämä on hieno kunnianosoitus heille siitä kovasta työstä mitä he tekevät. He huolehtivat unesta, ravinnosta ja kunnostaan myös vapaa-aikoina, eikä se työ ole vain sitä mitä ihmiset näkevät peleissä. Me valmentajat näemme ne uhraukset mitä he tekevät ja kuinka kovasti he sitoutuvat. Siksi on mielestäni hienoa, että se huomataan seuran ja sponsorien taholta tähän tapaan, sanoo Brian Page. 

Ofori sai auton tiistaina aamupäivällä, sillä maanantaina hän oli vielä SJK Akatemian mukana Jyväskylässä, missä syntyi kauden kymmenes maali JJK:n verkkoon.

Kingsley Ofori on 19-vuotias ghanalainen hyökkääjä, joka siirtyi Seinäjoelle EurAfrica FC:n riveistä vuoden lainasopimuksella. Sopimuksessa on seuran osto-optio, jonka SJK voi käyttää halutessaan. Vikkelä ja tekninen Ofori on pelannut suurimman osan juniorivuosistaan Italiassa, muun muassa Cremonesen ja Parman juniorijoukkueissa. Oforin kohdalla on ollut myös paljon puhetta, että hän saattaisi pian nousta jo SJK:n edustusjoukkueenkin mukaan. Kakkosessa hän johtaa Kakkosen C-lohkon maalipörssiä suvereenisti. Sen lisäksi hän on antanut useita maaliin johtaneita syöttöjä.

SJK:n edustusjoukkueen seuraava ottelu on lauantaina 14.8. klo 17:00, kun FC Honka saapuu OmaSp Stadionille. SJK Akatemia puolestaan pelaa kotiottelun sunnuntaina 15.8. klo 18:30 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu Kokkolan GBK. Kaikkiin SJK:n joukkueiden kotiotteluihin käy SJK:n kausikortit, myös SJK Akatemian otteluihin. SJK Akatemian peleihin irtoliput myydään ovelta hintaan 5 € ja SJK:n Veikkausliiga-kotiotteluiden liput ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa, sekä Epstorin SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16.