123 456 7890

Kausikortit kauden 2023 otteluihin tulevat myyntiin perjantaina 9.12. klo 12:00. Kausikortit tulevat myyntiin kaikissa Ticketmasterin myyntipisteissä ja kanavissa, sekä Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storessa. Vuoden 2022 kausikortin omistajille lähetetään Ticketmasterilta infoviesti sähköpostiin, jonka ohjeita noudattamalla voi uusia aiemman kausikorttinsa kaudelle 2023. Kausikortit toimitetaan kotiin myöhemmin. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.

SJK:n kausikortilla pääsee kaikkiin kauden 2023 Veikkausliigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiotteluihin. Myös SJK Akatemian kausikorttimyynti alkaa perjantaina, ja sillä pääsee kaikkiin Ykkösen, Ykköscupin ja Suomen Cupin kotiotteluihin. SJK:n kausikorttiin on kannattaakin liittää myös SJK Akatemian kausikortti edullisempaan hintaan.

Kausikorttien ja lippujen hinnat tulevat pysymään hintojen maailmanlaajuisista nousupaineista huolimatta muuten samoina kuin viime kaudella, mutta Pääkatsomon hintoja lasketaan hieman.

Kauden uutena tuotteena kaikki alle 17-vuotiaat saavat liput peleihin vain 5 € hinnalla, ja heille on oma edullinen kausikorttinsa 65 euron hintaan. Edellisvuosien tapaan, kaikki alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään vanhemman kanssa ilmaiseksi. SJK-junioreille lahjoitettavat Seurakausikortit jaetaan entiseen tapaan SJK-junioreiden kautta, ja ne sisältyvät pelaajien oman seuran kausimaksuun.

Kausikorttien hinnat:
Pääkatsomo 234 € *
Eteläkatsomo 184 € *
Itäpääty 134 € *
Kannattajapääty 134 €
Alle 17-v kausikortti 65 €
SJK Akatemia upgrade 29 €
*) Alennusryhmät  -20 €

SJK Akatemian kausikortti 49 €

SJK ja SJK Akatemia pelaa ensimmäiset ottelut jo alkavalla talvella, kun Liigacup ja Ykköscup alkaa tammikuussa. Niitä ennen pelataan myös harjoitusotteluita, ja kaikki nämä sisältyvät kausikortteihin. Ilman kausikorttia lippujen hinnoista talven kotipeleihin tiedotetaan erikseen.

SJK tulee järjestämään fanitapaamisen Torikeskuksen SJK Storen luona lauantaina 17.12. klo 10:00 – 12:00, jolloin pääsee ostamaan kausikortteja, sekä tapaamaan joukkuetta ja valmentajia.