123 456 7890

Englantilaishyökkääjä Jake Jervis on tehnyt SJK:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Viime kauden lopulla joukkueeseen Englannin toisella sarjatasolla pelaavasta Luton Townista liittynyt Jervis, muuttaa nyt koko perheensä kanssa Seinäjoelle.

Minä todella nautin ajastani täällä. Viime vuosina en ole tuntenut samaa rakkautta jalkapalloa kohtaan, mitä koin täällä viime kaudella, ja tämä aika SJK:ssa todellakin palautti itselleni rakkauteni lajiin, sanoo SJK-hyökkääjä Jake Jervis.

Tunsin oloni täällä erittäin tervetulleeksi, niin seuran, fanien kuin muiden pelaajien toimesta. Olisin voinut kenties tienata enemmän jossain muualla, sillä sain jopa tarjouksia muualta, mutta minusta tuntui, että meillä jäi täällä jotain kesken ja haluan omalta osaltani auttaa seuraa eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa, Jervis jatkaa.

Ja jos katsoo millaisen askeleen me otimme jo viime kauden loppupuoliskolla, kun keräsimme toiseksi eniten pisteitä, vain mestari HJK edellä, niin mielestäni jo se osoittaa, mitä me voimme saavuttaa joukkueena. Jos teemme kovasti töitä yhdessä, kehitymme samalla tapaa päivä päivältä, niin uskon, että se auttaa meitä saamaan menestyksekkään kauden, päättää Jervis.

29-vuotta tänä syksynä täyttänyt Jervis, on Birmingham Cityn kasvatti. Hän on pelannut urallaan Englannin toisella sarjatasolla Championshipissa sekä League One ja League Two -seuroissa, yhteensä yli 230 ottelua ja tehnyt niissä lähes 50 maalia. Jervis on 191-senttinen, monipuolinen hyökkääjä, joka voi piikkipaikan lisäksi pelata myös hyökkäyksen laidalla. Pisimpään hän on urallaan edustanut League One-seura Plymouth Argylea, missä hän teki 127:ssa ottelussa yhteensä 31 maalia ja antoi syötön 17:sta maaliin. Viime kaudella Jervis ehti pelata SJK:n paidassa 10 ottelua ja tehdä niissä 3 maalia sekä antaa yhden maaliin johtaneen syötön. Suomen ja Englannin sarjojen lisäksi, hän on pelannut myös Skotlannin ja Turkin pääsarjoissa. Nyt SJK:n kanssa solmittu sopimus kestää kauden 2022 loppuun.

Tämä on iso osoitus SJK:lta ja Seinäjoelta, että tämän tasoinen pelaaja kuin Jake, haluaa jäädä tänne uransa parhailla pelivuosilla. Tiedän, että tämä kaupunki tulee ottamaan Jaken ja hänen perheensä tervetulleeksi avosylin ja saavat heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi seuraavien kahden vuoden aikana, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Jake on meille arvokas pelaaja, koska hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Hän oli viime kaudella tullessaan keskenkuntoinen, joten on hienoa nähdä hänet SJK:ssa jo preseasonilla. Hän on erittäin hyvä viimeistelijä, joten uskon, että tehoja on tulossa ensi kaudella, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara. 

SJK:n edustusjoukkue on parhaillaan vuosilomalla ja palaa harjoituksiin pariksi viikoksi vielä tämän vuoden puolella joulukuussa. Varsinainen valmistautuminen kauteen 2021 alkaa tammikuussa, jolloin myös Jake Jervis ja muut ulkomailla lomiaan viettävät pelaajat liittyvät harjoitusrinkiin. Kausikortit kaudelle 2021 tulevat myyntiin maanantaina 30.11. klo 9:00 Lippu.fi-kanavissa. Voit lukea lisää kausikorteista tästä uutisesta.